Hirdetés
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz Ragadozó #5136 üzenetére
Nem hívom magam autószerelőnek, mert nem vagyok az, de olyan alap dolgokat, mint az olajcsere, legyen az motorolaj, fékolaj, vagy épp teleszkópolaj eddig is mindig magamnak csináltam, ahogy pl. a hűtővíz cserét, és az egyéb mások által elfelejtett cseréket is az eddigi autóimon, és a motorjaimon is.
Csak amikor valamit először csinálok, akkor szeretek előtte tájékozódni. Általában ehhez Service Manualt olvasgatok, de sajna ehhez az autóhoz nem találtam, így marad a kérdés.
Jah, és sajna nem volt még érkezésem alulról megvizsgálni a szitut, de majd pótlom!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider Remastered I-III
- Politika
- Digitális Állampolgárság Program
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Call of Duty: Black Ops 6
- Óra topik
- További aktív témák...
- Mio P360 PDA GPS navigáció
- Felújított Herman Miller Aeron Classic B méret prémium gurulós irodai szék
- PVY X20 elektromos kerékpár (1000W, akár 50 km/h, akár 200 km hatótáv, dupla lengéscsillapítás stb.)
- Xiaomi WOWstick 1F+ elektromos csavarhúzó
- Eladó 180x200as ágykeret ágy ráccsal, 2db 90x200x18 matrac matracvédővel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest