- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Arch Linux
- Linux kezdőknek
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Windows 11
- Hálózati / IP kamera
- Proxmox VE
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
hülyegyerek #4392 üzenetére
Én sem szeretek nagypapásan vezetni, de sajna itt Szegeden mostanában ez a jellemző
Komolyan már elgondolkodtam, hogy minek ül be valaki a 30km/óra sebességhez a mostani autókba, mikor jellemzően, átlagban 50km a megengedett?
Amit írsz, egyébként az Avensisben nem probléma, elől is, hátul is nagy a kényelemPersze csak az enyémről tudok nyilatkozni.., de lassan én is szeretnék valami hybridre áltani. Ami tuti nem német lesz, legalább is nem Ford, mivel előtte az volt, és soha többet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest