- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, ami nem újdonság számomra, csak eddig jól viseltem, viszont mostanra betelt a pohár. Konkrétan a másolással van egy kis gubanc.
Szerintem találkoztatok már ezzel, a %-os folyamat állapot jelzés az valamiért bug-os. Nem hinném, hogy egyedi probléma ami verzióhoz, vagy hardverhez kötött, mert az évek folyamán a verzió és a vas is cserélődött. (TC 64bit 8.51, win7 64bit sp1, konfig az adatlapomon)Tehát elindítok egy másolást, a noti ssd-jéről (régebben hdd-ről), usb 3.0 porton (de mehet ez 2.0-án is mindegy neki, mehet telóra is stb.) egy külső vinyóra, pl. 1GB-os mkv-t másolok, majd kb 2sec alatt elmegy 99%-ig és onnantól várok, míg tényleg eljut idáig és jéé egyszer csak 100%. Persze ír nekem irreális másolási tempót 400-500MB/sec, mikor tudom, hogy az usb vinyóm írni max 90-100MB/sec-el tud...
HD Sentinellel figyeltem, hogy valósan hogyan is néz ki a másolás, melyik meghajtó mennyivel ír / olvas, teljesen normális értékekkel zajlik minden.
Jóformán olyan ez az egész, mintha a TC azt mutatná, hogy jajj de jó, 400MB/sec-el beolvasta az ssd-ről a ram-ba a másolandó fájlt, aztán ram-ból majd ő kiírja a célmeghajtóra a fájlt "egyszer majd végez" felállásban. Persze a 99% majd csak akkor ugrik 100%-ra, ha már a célmeghajtóra is befejezte a fájl kiírását.
Érdekes egyébként, hogy nagy fájlnál mondjuk 10-15GB-nál viszonylag hamar rájön a TC, hogy ezt a % kijelzést és sebesség dolgot elszámolta, mert elmegy 20-30%-ig irrális tempókat jelezve, majd elgondolkodik és kiírja a helyes adatátviteli sebességet és hátralévő időt, azonban ez sem pontos, mert az elején elszámolt 20-30% -ot a végén be kell hoznia megint, amikor persze megint 99%-nál vár.
Szóval ha erre tudnátok valami megoldást nagyon örülnék, előre is köszi
Üdv, Mr.Skynet
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest