- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Szia!
Ha egyik pillanatról a másikra hülyült meg és te semmin sem telepítettél, eltávolítottál, vagy változtattál, akkor víruskereső vagy Windows frissítés kavart be. Nálam munkahelyen (nem warez! munkaeszköz!) kb. 2 tized másodperc alatt indul és van benne fülre kirakott hálózati meghajtó is vagy öt darab, meg vagy 15 mindenféle beépülő modul, amit nem is használok.
Csak próbaképp:
1. Wincmd.ini -> wincmd.ini.bak -> indítás -> wincmd.ini.bak vissza. Ha így gyorsan indul, akkor valami beállítás lassítja vagy valami nem létezik.
2. Víruskereső összes védelmi alrendszere kikapcs, indítás, vissza. Ha így gyorsan indul, akkor a víruskeresőd valamire érzékenyebb. Lehet beállításokkal szórakozni.
3. Vad ötlet, de egy futtatás rendszergazdaként.
4. Esetleg egy régebbi verziójú tcmd telepítése próbaképp. -
poirot
őstag
Annyi mindentől lehet és teljesen mindegy, hogy 10+ éve használod, ez a 2 mp teljesen belefér egy normál indításba, legyen az M2, bármi. Lehetséges, hogy a windows "kavar" be, esetleg a regedit-tel lehet valamit állítani rajta, de mondjuk ehez én nem értek.
Ha nagyon zavar akkor Googlezni kell, aztán vagy talál az ember valamit, vagy nem.
Vagy ismét felrakod a windows és utána rögtön a Total Commandert és használod jó pár napig stopperral a kézben, és addig semmi más progit nem raksz fel, többszöri újraindítás, tesztelés.
Az utolsó, hogy így használod.Mindegyikünknek meg van a maga heppje, én máséra csodálkozom, más az enyémre.
-
poirot
őstag
Megértelek, persze. Ugyanakkor, szerintem a 2 mp nem jelentős.
Doky586 szerint megcsináltad a beállításokat?
Nálam is egy zárolt fülön egy külső winchester a routeren oda is szoktam dolgozni. De ez nem befolyásolja a megnyitás sebbességét, ott is csak akkor molyol, mikor el akarom érni, utána persze már gyors. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest