- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Knobber
aktív tag
válasz gradient99 #350 üzenetére
7790 kb egy szinten van az R7 260x-el (a link alapján)
A HD7790 nem néz ki rossz vételnek, bár most találtam hogy van olyan is, hogy R7 265, ami még kicsit elvileg erősebb is mint egy HD7790-es.
Bár ahogy nézem a 7870 mindegyiket túlszárnyalja. Már csak az a kérdéses, ha egy ilyen erős kártya a minimum requirementje a witcher 3-nak akkor...[ Szerkesztve ]
Youtube: Knobber
-
Honzi
senior tag
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
gradient99
tag
A 260X-szel problémák vannak ahogy olvastam, elvileg egy instabil széttuningolt 7790. A 265öt nem ismerem.
GTA V-höz is például 7870 az ajánlott, és magas beállítások mellett megy, tuti nem minimálon 30fps-sel fog menni a játék. Ha meg igen, akkor biztosan lesznek a játék konfig fájljában piszkálható dolgok. -
S1M0N
senior tag
A zene szerintem zseniális.
-
S1M0N
senior tag
Ha már zene.
Most találtam Witcher 3 zenéket, bár nem tudom ezeket honnan tudta "megszerezni" az emberke.
Szerk.: Olvasva a kommenteket, elvileg úgy ollózta össze őket innen-onnan.
[ Szerkesztve ]
-
Balu972
aktív tag
kicsit több, mint két hét
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
alratar
addikt
Erre senki?
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
alratar
addikt
-
gradient99
tag
http://www.twitch.tv/GOGcom
Livestream lesz20:19 el is kezdődött
[ Szerkesztve ]
-
Lui04
aktív tag
-
Vistaboy
veterán
Bakker, így is nehéz a várakozás, minden egyes trailer után egyre jobban akarom.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Balu972
aktív tag
Úgy tűnik túlnőtt egy ismertségi szintet, már az USA-ban is várják
[link] helyenként egész vicces, vagy csak nem megy az angol
Azért beszélek a gépekkel emberként, nehogy átszokjak az emberekkel való gépies kommunikációra.
-
Sonja
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
alratar
addikt
Sajnos valóban nem segít a korábbi mentés visszatöltése sem.
Hát, ha komolyan megpróbálnád, itt van két mentés: A felhúzás (első csík feltöltése) előtti, és eggy korábbi menés.. [link]
Lui04: megpróbáltam. Helyzet változatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Miért ne lenne benne kód? Az első két részt is be lehet regelni GoG-ra bármikor, a CD Projekthez tartozik az oldal (Pont emiatt nem Steames, gondolom, ott jattolni kell a Valve-nak az árból).
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
S1M0N
senior tag
Megcsináltam, gond nélkül.
-
GypsFulvus2
őstag
-
alratar
addikt
válasz GypsFulvus2 #383 üzenetére
Aham, akkor csak én regeltem későn,.
Ha lesz benne kulcs, az csak jó !
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arab Emirátusokban 10 nappal premier előtt kezdték el árulni a játékot.
Már streamek is vannak, bár folyamatosan törlik őket vigyázzatok, nehogy spoilerekbe fussatok.
Live-Die-Respawn
-
nejad
aktív tag
mikortól lehet majd letölteni? nekem kupon van kártyához kaptam
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! A játékot már előrendeltem, úgy volt, hogy cserélem a VGA-mat, de egy váratlan kiadás miatt marad a HD7870XT, nem vagyok grafikamániás, de azért ezt a játékot szeretném élvezhetően játszani. Mellesleg nem tudom belőni a HD7870XT-m teljesítményét sehova, mert ritka példány a neten nem tesztelték még GTAV-tel sem. ( Ez a tahitis HD7870 1536 shader egységgel ). Szerintetek elég lesz ehhez a gyöngyszemhez is?
-
k4rL^
senior tag
Aki GOG-on vette a játékot, már lehet tölteni. Mai nap folyamán még felkerül Steam-re is elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
S1M0N
senior tag
Steam-en kemény 13MB-ot lehet előtölteni...
-
S1M0N
senior tag
válasz gradient99 #398 üzenetére
Na, írták, hogy pár óra múlva a Steam-es előtöltés is menni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest