Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Én személyszerint jobbnak tartom mint a final fantasy XIII-at. Mindkettőt végigjátszottam. A final fantasy Xiii-at csak egyszer, és nem éreztem semmilyen kényszert hogy mégegyszer megpróbáljam, a the Last remnant-ot pedig kétszer játszottam végig, és harmadjára is szivesen elővenném ha most nem lenne még egy pár jrpg amit elkezdtem .
Annyi benne a negatívum hogy nem lehet 100%-ban dönteni a csata közben , hanem a lehetőségek közül kell kiválasztani amit szeretnénk. Viszont befolyásolni lehet hogy milyen lehetőségek legyenek. -
sti10p
senior tag
Gondoltam UP-olom egy kicsit a totyikot, mert most engem is elkapott JRPG láz, ahogy kijött a Zelda remake (tudom az nem tipikus JRPG) és kéne valami hasonló PC-re és ugye nem nagyon lehet miből válogatni. A videók alapján jónak tűnik az LR, csak ezek a békaemberes cutscene-ek kicsit visszatartanak, mert elég LOL kategória. Remélem még van egy pár ember aki játszott vele és tudnak pro/kontra nyilatkozni így vásárlás előtt.
Mod.: annak idején játszottam a Grandia 2-vel is ami nagyon tetszett, de nem tudom az LR mennyire tudja azt a szinvonalat hozni, számíthatok valami olyasmire?
[ Szerkesztve ]
XY
-
Ateszzero
őstag
Tyű de kihalt a topic.
Egyébként ha valaki mégis elkezdene vele játszani és segítségre van szüksége , nyugodtan írjon Pü-t nekem vagy Rebell-nek hogy jött ide hsz. -
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #630 üzenetére
Nálunk is így volt. de nálam legalább müködött az alt+tab.
Viszont Keresd meg a térképen az összes fel lelhető várost, mert van hogy csak azután kapsz Side Questet miután megtalálsz 1 újjabb helyszint a mapon.Ja és ez a legjobb megoldás, hogy leellenörizd hogy mivan meg a Sq-ből.
Thx Atesz
[505][ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Már tegnap este összejött, két timeshiftel szedtem össze őket, úgy már elegen lettek. Lassan befejezem a jelenleg elérhető sidequesteket, asszony nézett egyet, hogy ennyire kockának is rég látott: hazaér gép előtt hentelek, asztal szélén a netbookja wikia-val (valamiért nálam alt+tabot nem csípi a game), és ph val
-
KaraDani
addikt
Wisdom's Echo sidequestnél (Glenysel Dillmor alatt levő helyre kell lemenni) hogy a viharban lehet harcra bírni a Mantroskylo -t, ami minél több landwormot felhúzok annál jobban kirajzolódik? Wikia azt mondja, hogy 6-8 worm célba vesz akkor, csak neki kell menni, ha jól értem. Nekem ez valahogy nem jön össze
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #626 üzenetére
Detto így vagyok ill voltam vele én is.
Fanatikus módon 4xer végignyomtam. 2xer Full hardon is
Jobban rá lehet kapni az ízére mikor már rájön az ember hogy milyen Mystic képességű társakkal milyen special Mystic arcana varázsokat lehet megtanulni ill. tanítani.Elöször nehéz aranyat szerezni, de a 2. körben könnyebben lehet kezdeni. (a weapon Upgrade miatt.)
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Sikerült szakértő emberek tanácsai alapján játszanom eddig, teljesen félre voltam vezetve Így, hogy a fontosabb dolgokat segítettél tisztába rakni, elég egyszerű volt. Amúgy nem szeretem az rpg, és a szerű játékokat (heroes III-t sose tudtam hova kell sorolni, azt imádom), de ez valahogy iszonyatosan bejön az elejétől fogva.
-
KaraDani
addikt
Nest of Eagles letudva BR 18 -on. Úgy hogy gae bolgot be sem adta, és a bossok is korábban beszáltak, mint a legjobb esetben
-
KaraDani
addikt
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #619 üzenetére
Itt tápolhatsz még a játék elején rendesen.
Ruins of Robelia Castlea lényeg hogy amikor felmész a felső terembe, csinálsz 1 Timeshiftet, és a 9 bogárral csinálsz 1 láncot,(ha szerencséd van lessz 10) De az a lényeg hogy az összes bogarat jelöld ki
Itt tudsz igazán fejlődni. Nem csak a harc fejlődik hanem az élesztés is.
Érdemes a gyógyítást is erősiteni.NEst of Eagle: 1ik csapatvezér legyen Dave, előfordulhat hogy bedobja GaeBolgot.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Ok, kezd akkor összeállni a kép.
Itemekre próbáltam figyelni, amikor szólnak, hogy ez meg ez kell nekik akkor mindíg felírtam, majd wikia-n utánakerestem hol van és mentem beszerezeni nekik...
Kösz a helpet, akkor gyúrók asszem, mert nest of eagleshez tápos vagyok egyszerűen, eljutok odáig, hogy a két boss marad 4 squaddal, és úgy is kivégeznek pillanatok alatt
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #617 üzenetére
Ez tényleg baromság
Az tény hogy az ellenfelek is erősödnek Br függöen,de ez főlleg a Bossokra vonatkozik!!!!Sok sok Rare Monstert alacsony Br-el lesem tudsz nyomni. fontos a fejlődés.
Azért érdemes megtámadnia kisseb Monstereket mivel ezektől kapod te és a csapattársaid is a szükséges Itemeket a fejlődéshez!!! -
KaraDani
addikt
Olvastam olyat, hogy az a jó, ha csak a főküldi mentén mész, nem linkelsz ellenfeleleket, és lehetőleg csak olyanokkal csatázol, akik ellen nulla morállal kezdesz, mert az így nem emeli annyira a BR-t, de jobban fejleszt. Ennek az okfejtésnek az alapja az volt, hogy az ellenfelek a BR emelkedésével erősödnek. Ezt megfogadva jutottem el annó fél éve a nest of eagles hez 8 as BR -el, és sanszom sem volt. Most újrakezdtem a gamet, de nem tűnik üdvözítőnek ez a taktika, mert nagyon szenvedős kezd lenni a játék több helyen is. Ez a BR-es okfejtés lehet, hogy totális baromság
-
Rebell
senior tag
válasz KaraDani #614 üzenetére
Hali.
Az az igazsság hogy az elején még letilthatod ezeket a képességeket, de ne sokáig, max a Gates of Hell-ig.
Spark V: ez a legmagasabb szint, minden varázslatból csak 5 szint van.De ajánlom figyelmedbe hogy a Invocations varázslatokat (ne mindet tiltsd le, az erősebbet haggyad mindig fejlödni.
Rusht mindenképpen Mysticre épitsd. A többi csapattársnál pedig olvasd a Wikit, vagy kérdezz.
[TLR Wiki] -
KaraDani
addikt
Rushnál gondoltam. Konkrétan még elég az elején Rushnál gondolkodtam rajta. Ott a spark, meg a windshear. Van értelme, hogy van egy Spark V -öm, meg egy Windshear III-am? Ha elejétől fogva pl letiltanám a valamelyiket, mondjuk windsheart, akkor lehet, hogy lenne már egy sokkal erősebb spark VI v. VIII vagy nemtudom.
Na meg alapvetően későbbi fejlődés szempontjából, mit érdemes inkább használni, mystic vagy combat artot?
Azért kérdezem, mert már a nest of eaglesnél gonjaim vannak, és innen még nem lenne nagy gáz az újrakezdés sem, ha nem optimálisan csináltam volna eddíg... -
KaraDani
addikt
Annak van értelme, hogy azonos típusú, varázslatokat, skilleket letilt az ember, hogy csak egy maradjon. Gondolom úgy az az egy jobban, fejlődne, mivel többet használja az ember, így meg az van, hogy van az embernek rakat kb. ugyanolyan erősségű varázslata. Vagy ez hülyeség?
-
Ateszzero
őstag
Conqueror még megnézem majd, hátha valamit rosszul csináltam.
Lost meglett, írtó durva.Sajna nekem nem csinálják egyszerre többen egy csapatban a weapon artsot.Sztem neked azért csinálják meg mert very hardon játszottál.Ott már megengedi tekintettel az ellenfelek erősségére,sima hardon nem engededi, csak akiket vezérnek teszek be. -
Rebell
senior tag
-
Ateszzero
őstag
Nna közben meglett a game.
Egy kicsit soká ,mert nem volt időm játszani.Eightened Conqueror-t viszont nem találtam sehol, így megnéztem a youtube-n mérgembe.Talán ha lesz kedvem visszamegyek az egyik mentésemhez és megnézem mit hagyhattam ki.
A topikba visszajárok, hátha kell valakinek segítség. -
Ateszzero
őstag
Haladok, haladok.
Idols és Demigod már megvan, de még csak Idols-okat tudtam megölni.
Visszamentem megint Ancient Ruinsba tápolni, de most már nem tartom jó ötletnek.
Nagyon lassan növekszik a chains.Mindegy, innen addig már nem megyek míg Demigod-nak annyi nem lesz.Elég lassan haladok így a gammel, pedig már le kéne tudni.
BR 102.Gyenge. -
Ateszzero
őstag
igen , nem is nagyon vettem elő csak 1-2órára.Az meg arra se elég hogy fejlődjek valamit amikor egy DLC monstert többször próbálok megölni egymás után.Új munkahelyem van és nem nagyon jut idő a játékra.
145BR-ig még nagyon sokat kell harcolnom, az kb még egy hónap, vagy kettő
.Most vagyok BR99-onSzerintem megyek vissza Ancient Ruinsba, mert ezeket a nyavajás idolsokat sem birom kinyírni. -
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #601 üzenetére
A lost Br 145ös szinten gyurtam le.
NEm tudom miért nem csinálják meg neked többen a Weapon Artot,
bár én sok accessories-t fejlesztettem mindenkinek és igy igy gyorsan nő az Ap érték és a pontok is gyorsabban gyülnek,
Volt hogy csak pár támadás után dobta ugy a gép hogy ok legyen.Azt hittem már kivégezted, már 2hete no comment
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Nem tudom mit szúrok el, de nálam a weapon art's-okat csak úgy csinálják meg ha őket teszem a csapat élére, és egyszerre csak egy tudja egy csapatban csinálni.Nálad miért csinálta több ember is egy csapatba?Formáció is számít szerintem de nem tudom melyik formáció a legmegfelelőbb ehhez.
Lostnál járok, nagyon kemény még sokat kell hozzá tápolni. -
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #598 üzenetére
Már nemigen,
elteszem a mentést, aztán majd vmikor talán elöveszem.
Megtanitottam pár karakternek több fajta Weapon artot is. Úgyhogy a végén1 csapat akár 400.000 Hp-t is tudott sebzeni.
Shaviona, Heavens door, Hawkarang, stb. stb. stb.
Az a jó hogy egyszerre 1 ccsapatban akár az összes karakter tudja alkalmazni a Weapon artot.
Ja ez volt a 3.ik.Remélem lessz még hasonló Game a közeljövöben, hanem be kell szereznem vmi konzolt meg a FF XIII-at
[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #596 üzenetére
Nemtudom hogy nálad mi lehet a gond.
Én végig mentem Wackelen, (Union of the Golden Chalice) Shopingoltam 1 picit, nem csináltam meg mellékküldit utána, és ott volt nekem Avecliffben a Cyclop, Darken Forestben megnézted az Idolst?
Mondjuk ehez meg kell az Eye of Evil. (ezt ugy kapod meg hogy undelwaltból elmész Athlumba és a Guildben felveszed a csapatba Aqaurius-t (commander) ezután kapsz 1 Bonust a Guildben (Ring of the Labyrinth) , mivel van 1 Commander a csapatban, ezután már az Idols ott lesz Darken Forestben, és talán meg lesz a Cyclop is.
Az idolst ott találod ahol Rhagoh Questje befejezödött.
Én kimaxoltam mindent, végeztem a gammel,
Kaptam 48Millio aranyat és az összes Item is ki lett maxolva, ugyhogy mindenből van 99.Kezdödhet a Mass2
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Ez sajna nem jött be.Semmilyen jutalmat nem kaptam Undelwaltban, vagy már felvettem csak nem emlékeztem rá.Azért elmentem megint Aveclyfbe de nem jelent meg Cyclops.Viszont most megint ott volt a két sárkány.Érdekes.
Az nem lehet gond hogy közben kinyírtam Ala Melvilana Fusiont és Fiery gates-et?Az értük járó jutalmat megkaptam.
Elkezdtem Loki küldijét, megcsinálom és ha nem jelenik meg nem tudok neki mit csinálni, megyek gyúrni Ancient ruinsba és jön a többi DLC monster.Már tudom az animalcule-t is.Már csak a Fatal eclipse hiányzik az arcana gyüjteményemből.[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #591 üzenetére
Nekem már csak a Lost van hátra.
Jól elveri a seggem. egyenlőre nem tudom lenyomni, de picit tápolok és lenyomom.A Cyclophoz kell az Eye of Oath
Guild Task Union of the Golden Chalice Task 23 - Defeat Heaven's Lord
Mt. Vackel tetején Giant Bird.Elméletileg ezután már ott kellene legyen Aveclyffben a Cyclop.
NA hogyan teszik az Ancient ruins? a Fallentől kaptad meg a kulcsot hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Jó neked hogy megjelent Cyclop, nekem nem jelent meg.Direkt nem is csináltam semmit Undelwaltban csak vettem egy pár dolgot és már mentem is Aveclyfbe, viszont most teljesen üres volt a földszint, eddig volt ott mindíg sárkány, vagy valamilyen nagy monster. Egyelőre megyek Heroic Rampartsba a Ala Melvilana Fusion-t kinyírni.Nagyon kemény a szemét, nehezebb mint Fallen.
-
Ateszzero
őstag
Végre sikerült lenyomnom Fallent BR93-as szinten.
Megtaníttattam Irinával a Rejuvenating Water IV-et.Így már mindjárt másabb.
Most még ráállok egy két ilyen Arcana megtanulására.
Most jönnek a DLC monsterek. -
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #587 üzenetére
Végig mentem Mt Vackelen, megjelent Undelwalt a mappon, bementem még a városba Shoppingolni , és utána elmenem Avecliffbe és ott volt legalul, ezután elentem Darken Forestbe és lenyomtam az Idolst is.
Loki Questjét még direkt kihagytam.Haruko küldijét megcsináltad már? addig ne szedd össze az Arkot a Forestből.
üdv
-
-
Ateszzero
őstag
Az nagyon jó, nem tudom én melyik szinten vagyok, de Gabriel , Zolean, Nora meg egy páran amikor beszéltem velük ki írt valami ilyesmit.Valahol meg lehet ezt nézni?Ez nem is volt olyan rég Base 6 után.
Egy gond: kipróbáltam hogy átszaladok gyorsan Mt Vackel-en hogy csak megjelenjen Undelwalt, meg lesz-e a Fallen küldi, de nem buli.Még jó hogy előtte csináltam egy mentést.
Miest Undelwalt a térképen van nem lesz elérhető a Fallen küldi.Ennek függvényében Ghor-t sem tudom a csapatba venni míg a Fallen-t le nem győzöm, mivel a Ghor küldi Undelwalt felnyitása után jelenik meg.De hülyeség. -
Ateszzero
őstag
válasz Ateszzero #572 üzenetére
NNa szóval már megtörtént a visszatöltés is egészen Ghor küldijéig ahol még nem kezdem el Loki küldetését és nem mentem el Darken Forestbe használni a Marshall tablet-et.
Nem segített.
Már itt sincs Baaluk-ban Wyngale.
Most akkor egy küldit sem csinálhatok meg, vagy nem mehetek sehova gyúrni?Ezek miatt a Boss-ok miatt kezdtem előlről a játékot,erre most szivat. -
Ateszzero
őstag
Közben lett egy kis probléma.
Megcsináltam két küldit, Ghor küldijét és Loki mt vackel-es küldijét aztán elmentem gyúrni Darken forest-be és megcsinálom a Marshall Tablet-et a pálya végén.Ezután gondoltam elmegyek megpróbálom megölni Fallent BR90-en de nem volt ott Wyngale hogy megadja a küldit.
Most mitévő legyek?Visszatöltsek? -
-
Ateszzero
őstag
Volt Nóránál egy piros bubi, de a beszélgetésen kívül semmit nem adott.Lehet majd valahol máshol lesz a küldi.
Formációnál mindíg arra megyek melyik adja a legtöbbet attackra meg mistic deffensre, de már nekem is ideje lenni megvariálni mert attól is nagyban függ kik mit tanuljanak meg.Pl a rejevunating water-hez kell az orb formáció, de hogy használjam az orb formációt ha semmi védekezési mehanizmusa nincs?Egyébként egy nagycsomó special arts hoz vagy arcanahoz kell az orb formáció. -
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #567 üzenetére
The Lost-nál csak 6 kör van.
Én 3 óra Gamelés lenyomtam a Fallent Ennyi formációt már régen probáltam.
Érdekes hogy a formáció is olyan dolog hogy attól függ kiket teszel be a csapatba.Én Blizzardot választottam és jó formációval megkapta 2nél a Blizzard 3 as formáciot.
Ja és lenyomtam utána Qquaductsban a Gates of Hell-t, vagy a FGoH-t
Most Br 98 as vagyok és megyek majd az Ancient ruinsba tápolni.
Neked bedobtam a gép Königsdorf után Nora küldijét? jo lenne ha megnyilna az uj Guild, de nem akar, mivel már Harukot is feltudnám venni a csapatba. Csak nincs még a Guild nyitva.
-
Ateszzero
őstag
válasz Ateszzero #566 üzenetére
Háát úgy néz ki őt is hagyom.Végig nyomom a majd hogynem egy órás csatákat és a végén kinyír a szemét dög.Hát gondolod hogy egyből a Quit-re megyek nem a loadra.82-es BR kevés neki.Nem semmi.
Megidézem Namul Niram-ot is , csinálok Blackout IV-et meg hundred flowers-t Ex machine-t omnistrike-o meg amit még el tudsz képzelni, villog az energiája jó a morálom erre benyom egy olyan hurricane-t hogy senki nem marad életben , pedig mindenkit csumára töltöttem energiával.Ezt én már csalásnak nevezném.Úgy látszik itt is számolja a köröket mint a the lost, csak itt többet enged 10körnél. -
Ateszzero
őstag
Már megcsináltam Jager Ufo küldijét és a csapatomban van, de csak nagy ritkán idézi meg lob omen-t.Megnéztem Heroic rampartson a Ala melvina Fusion-t meg a jhana's royal csapatot és az már egy kicsit könnyebb, de nem semmi az sem.Nem tudtam hogy itt is van Extra mission.Jó hogy szóltál.
-
Ateszzero
őstag
Na most tudtam egy kicsit játszani.Visszamentem Aqueductba megnézni sikerül-e kinyírni Fiery gates-et és a hommunculus group-ot.Sajnos a sok csapatvariálgatások és nagycsomó próbálkozások ellenére sem sikerült eljutnom még a fiery gates-ig sem.A hommuncolus group megöl két-három kör alatt.Br 82-n vagyok.Sokat kell még nagyon fejlődnöm.
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #562 üzenetére
Ne felejtsd hogy most Hardon nyomod te is.
Ha megcsinálod a Questeket és lenyomod a White Conquerert akkor a játék végén a True Conqueur ellen kell nyomni, akinek 2000K Hp-ja van,
de ennek ellenére
a White Conquerer keményebb falat lessz,
de addig még ott van Demigod akit le kell nyomni és a Lost is. Ja és elvileg most a Heroic Rampartson is van 1 kemény ellenfeled.
Ha gondolod nézdmeg, ugyanott kell lennie mint ahol a Blocteres harcok voltak. -
Ateszzero
őstag
Húú.Én Br97-en vittem végig a játékot.Conqueror-nak elég volt Fallen-nek nem?Akkor milyen lesz nálad a Conqueror?
Koenigsdorfban végeztem, most kel majd újra megmenteni Irinát, mert elszökött.Megint egy pár küldi, majd jöhet Darken Forest.Még meg kell néznem mindezek előtt Fiery Gates of Hell-t Hátha beadja a demonblade-et.
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #560 üzenetére
BR 97 és nagyon keményen nyomja,
eddig nem volt gondom vele, de most vhogy minden csapattársam alig tud sebzést ejteni rajta, van hogy összejön 50-60K sebzés,
de van hogycsak 5-6 K. Megyek megcsinálom a Duke küldijét, felvezsem a csapatba,
és picit még lehet hogy tápolok.
Lehet hogy összefügg hogy már 2xer Hardon lenyomtam, és megjegyzi a Game?Az is baj hogy még csak közepes fejlesztési szinten vagyok és nemtudom tovább fejleszteni a cuccokat. Lehet hogy lenyomok 1-2 Guild Questet is közben.
Ajánlom figyelmedbe hogy fejleszd ki a Cachexia átkot, nekem még senki nem tudja vhogy megtanulni, akkor már 1 fokkal könnyebb lenne.
Én is elkezdtem a Mass2-t, de még elöször nyomom ezt.
Nem rossz a Mass2, de meg kell szokni a dolgokat, főleg hogy az 1el nem nyomtam.
De sztem ez a TLR harcrendszer nagyon jó.[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #556 üzenetére
Cyclop:
Sorry tévedtem, tényleg csak Undelwalt után fogod megkapni.Guild Quest69
Whiteout:
To learn Whiteout I the leader has to use one of these spells: Mystic Missile V, Flash Arrow IV, Silencer III, Eclipse II or Snare Shot
5 fős csapat Torgal vagy Wyngale + + the three other units any Invocations or Evocations spell,de még + 1 vkit tegyél be.
Robeli Ruinsban megtanulható. Csak két csapattal álj fel. Az egyik lehet Healer a másik pedig akik megtudják tanulni az Arcanat.
Leshau Evocations - initially learned (can learn Whiteout)
Torgal: Evocations - initially learned (can learn Whiteout)
Caedmon: Evocations - initially learned (can learn Whiteout)
Wyngale: Whiteout) Animalcule) Rejuvenating Water) Fatal Eclipse)vagy keresd meg hogy még kik vannak a csapatodban és mire fejleszthetők
-
Ateszzero
őstag
Akkor majd rendszeresen benézek.
Még nem megyek koenigdorfba.Elkezdtem a Jager UFO küldetést.Közben találkkoztam is Fiery Gates of Hell-el, egyszer kipróbáltam hogy meg tudom-e ölni elsőre de nem ment, majd ide is vissza kell jönnöm.Tápolok még.
Nem tudod véletlenül hogy a Whiteoutot hanyas szinten tanulhatom meg és hogy kit tegyek a csapat élére az Evocation-osok közül hogy minnél hamarabb megtanulhassam? -
-
Ateszzero
őstag
Ghor castle-ban mentem minden Boss után,de csak minden második boss után volt piros a bubija.Gondolom akkor csak elég lett volna minden másodiknál is.
Ha neked sem jelent meg akkor nem sok esélyt látok rá hogy nekem megjelenik Cyclops standardje.ha este elő tudom venni akkor kiderül. -
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #547 üzenetére
Br 74?
Én most vagyok BR 93-as szinten.
a 6 Base után ne menj Königsdorfba, van két Side Quest.
Elmentél a Base Bossok után ghorba?Flamuello-ban jól lehet fejlödni, az összes folyoson keresztül mentem, mindenkit megöltem, és 600körüli chaint csináltam, így már lehet fejlödni.
Az aquaductsban nem kell még megölni a Fiery Gate-t, de megprobálhatod.
sz: Én is most vagyok ott. keresem Lob Oment.
Jah: Base 6 után menj el avecliffbe. keresd őt: Cyclops Standard Model
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Elkezdtem a Base küldiket is.Már base 5-nél járok, de Young így is nagyon kemény ,hiába vagyok BR74-en.Jó dolog hogy a fegyóikat megkapom.
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #544 üzenetére
Elvenni sajna nem tudod, de fejleszteni igen
Ugyebár vannak a Costumisation szempontok, ettől is függ hogy kinek lehet a fegyverét, mennyire fejleszteni
Kinek mit adj? Wiki > Karakterek > és alul látod hogy kinek i a Special Attack ja ha van, és hogy milyen fegyver kell hozzá.
Én e szerint tettem össze a fegyvereket,de persze van 1-2 amihez még kell 1-2 Item.
Ja és nem utolsó szempont hohy kiket teszel be a csapatba. Hogy megtud tanulni vmi Special Arcanat vagy vmi Weapon attackat.Van olyan fegyver amit az alap fegyóbol szépen lehet fejleszteni. tehát Torgal maradjon csak a Baltájánal. Dave szépen fejleszti a Rapiert. stb.
Üdv. Jah és menj tovább a föszálon addig amig Irina nem lessz a csapatodban, Questet nem buksz vele Questet. Athlum Vár> Elyssion> Athlum.
Lényeg hogy mind a 18 karakter fejlödjön.
Az assistent Quest jó lessz a fejlödésre. ha majd ott tartassz nyugodtan támadj meg egyszerre 2-3 Nusscnakert is.megéri Yvalocks NestZolean jó nagyon Mystic-re, neki vehetsz majd fegyvert Undelwaltban.
Tanitsd neki az átkot és a Psi-tAz ancient Ruins térképet elküldtem Mailben .
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Apropó!
Nem tudod Rebell véletlenül hogy hogyan tudom a karakterek fegyvereit én fejleszteni, vagy eladni, hogy ne azt használják?Még az eladási listában sincsennek azok a fegyverek amik már használatban vannak.Nem tudom tőlük sehogysem elvenni? -
Ateszzero
őstag
Igen , már sikerült,nagyon keveset tudtam mostanában játszani vele.Csak tegnap este tudtam elővenni, és akkor találtam meg.Persze egy kis segítséggel(Wiki)
Közben megjártam fornstrand-ot és találkoztam a base6 szereplőivel.még egy két küldit megcsinálok és megyek tovább kicsit a főszálon is.BR 67-en vagyok.Azt nem tudom most eldönteni hogy kiket szerezzék még a csapatomba, mert Allan ,Darien meg egy két fazon most elérhető, de még nem vettem meg őket..Bevettem Zolean-t is.Elég jó karakter.Nagyon szép nagy fegyoja van. -
vhunor
őstag
El sem hinnéd hányan tesztelték az utolsó hónapokban szó szerint 3 műszakban. A legnagyobb baj a rengeteg nyelvi verzióval volt, mert ezek a tesztelés adott pillanatában sosem egyeztek a lengyellel, pl. a magyar verzióból tesztre kapott változat rendre 2-3 ütemmel le volt maradva, egy x időpillanatban jelzett bugot sokszor a rá következő 2. vagy 3. verzió ugyanúgy tartalmazta még. Arról nem is beszélve, hogy olyan hibákatt és erre megoldásokat mutattam nekik engine szinten is amiket a 3-4 hónapos intenzív tesztelés alatt sem láttak . Viszont Varsóban jó volt a kaja, a ser és a csajok .
-
Ateszzero
őstag
Igen , elég hosszú játék.Szóval aki megveszi, az jó befektetést csinál.
-
Rebell
senior tag
Elárulom hogy csak a Disc 1es küldikkel, Side Questekkel, és csapattárs fejlesztéssel elmegy 100óra.
Sztem ha Full Complete-re akarod kijátszania játékot akkor megközelitheted a 200 órát is.
Megháát ugye ott vannak még a Guild Questek is.De ha csak átrohansz a Game-n akkor sztem 60 óra alatt max megvagy
-
félisten
-
Ateszzero
őstag
Hát nem ugyanaz.
Mostanában nekem se lesz időm.4 hét nekem is lesz simán.Főleg ha meg tápolgatok is közben.
Most szabadítod ki megint Irinát?Én még oda nem mentem.Félek hogy aztán nem lesz elérhető valamelyik küldi.
Elfelejtettem mennyi lesz a max csapatok és csapattagok létszáma.Ha még utánna növeli ,akkor lehet megcsinálom.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
-
vhunor
őstag
válasz Ateszzero #528 üzenetére
DAO-ban a tiszta játékidő 65 óra lett úgy, hogy ezzel az egy karakterrel játszottam csak. Kis pihi után újrajátszom más csapatösszeállításban is (elsőre saját karakter spirit healer/arcane warrior, Alistair, Morrigan, Leliana összeállításban nyomtam), a sztorija bődületesen szerteágazó, csomó helyszínen eltérő csavarok vannak eltérő karakterekkel. Nekem a Planescape: Torment és a BG2 óta a legnagyobb élményt nyújtó játék. Oblivion annyira nem jött be, Gothic 3 sem, a Witcherre pedig nehezen tekintek szórakozásként, miután vagy fél évet dolgoztam rajta .
[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #528 üzenetére
Fejszével ugyanugy meglessz ez, mivel a Brionac nevezetű Remnanot dobja majd a Base 1 es Boss és tanulja meg Torgal a L.R-t.
Hát lehet hogy itt már sorba jönnek a küldik, mivel majdnem az összes map megvan nyitva már.
Side Quest után már csak a DLC bossok lesznek, de én utazom arra is hogy az összes Guild Quest meglegyen.
Base harcok után nemtudom hogy megkell e még csinálni a Ghor Questet vagy mehetsz egyből a sok bogaras pályára harcolni a Cyclop standard modell ellen,de ezt is Undelwalt elött ha jol emléxem (delehet hogytévedem és most nincs kedvem Guglizni.)
Flamuello Tower jo küldi, keresgélhetsz még megtalálod a jo szobát.
Ui: ha megleszel elkezdema FF VII-t, régi de jóGame.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Igen , már fejlődött egyet a baltája, de azt olvastam hogy a sword-al fogja megtanulni a base 1 megölése után.
Most csinálom a Flaumello's Tower küldit.Szép hosszunak bizonyul.
Ezt a küldit is még egy pár mellett kihagytam az előző végigjátszásomnál.
Itt már meglessz az összes küldi nyitva , vagy itt is(disc 2) csak egy-egy fő esemény után nyílik meg egy-egy küldi a városokban?Üdv Vhunor.:Meddig tartott a dragon age?Milyen a játék?Én is elkezdtem vele játszani, még nagyon az elején vagyok.A last remnant azért könnyebb harcrendszerrel rendelkezik, és látványosabb is.Sztem.Azért majd D.A -et is ki fogom játszani, ez után.
[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #524 üzenetére
Az jo ha Torgal már fejleszti a baltáit, nézd meg hogy milyen Itemek vanna meg neki, ami nincs azt keresgéld.
Lugh's revenge: megkell ölnöd a Sovanit a Base 1-es pályán, ezután vagy automatikusan tudja Torgal, vagy elkér vmit töled, de éljen Torgal csapata mikor megölöd a Sovanit.Base harcok között látogasd meg Duke Ghort!!
Akkor léri el Torgal a leghatalmasabb sebzési pontokat mikor a fejszéi már vörösen izzanak, és ekkor megtanulmég 1 spéci támadást ami erősebb a Lugh's revenge-nél is.
Üdv
Ui: majd undervaltba lessz fegyver amit vehetsz, de lessz majd az Ancient ruins-ban is pár kajak fegyver.
Ja ne menj Undelwaltba amig meg nem csináltad a Fallen Questet.[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
No, ma reggel befejeztem a Dragon Age-et, asszem a Last Remnant jön, amíg meg nem érkezik a Mass Effect 2 .
-
Ateszzero
őstag
Apropó!
nem tudod véletlenül hogy a fegyvereket hogyan lehetne elvenni némelyik karaktertől?
Torgal-nál valami hülye jeges axe(fejsze) van, ami miatt szerintem nem fogja megtanulni a Lugh's revenge-t. Sajnos az eladási listába se teszi be a játék azokat a fegyvereket amik már használatban vannak.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Meglett Marshall táblája.
Mostmár elárulhatod Rebell miket lehet vele csinálni.
A wikin olvastam hogy tárgyakat, gyűrűket , fegyvert lehet a segítségével kreálni.Miket lehet még?Te is csak ezt akartad?Lehet még mást is?[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
NNa végre!!!
Befejeztem a Disc1-et nagy nehezen.Azért kell hozzá szerencse is the gates of hell egy párszor nem hagyott lépni már megint.Aztán meg Jager és Lob omen elsőre sikerült.Most járok Fornstand-on, de pihentetek most vele.Ennyi izgalom most elég lett egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #516 üzenetére
Reménykedünk a FF XIII-ban, mivel ezt is Crystal Tools (White Engine) programmal irták.
és ez is Windows alapú, ugyanugy mint a FF XIV-nél, ami köztudottan PC Verzio is lessz.
Crystal Tools, which was originally developed to be a PlayStation 3-only engine, has now gone multiplatform to accommodate PC and Xbox 360Hiszen ugy volt hogy a TLR sem lessz Pc-re és láss csodát[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Jó lenne ha lenne folytatás.Ha egyáltalán azt is kiadják Pc-re.Amennyien vagyunk ebben a topicban,és ha mérvadónak veszem , nem sok esélye van.
Viszont a Corában tegnak Top Pc játékok között láttam.
Az FFXIII-ról nem hallottátok hogy lesz-e Pc-re kilátás?Hátha meggondolják magukat.Lehetne valami peticiót gyűjteni.[ Szerkesztve ]
-
Rebell
senior tag
Tessék szépen csatlakozni.
Sztem aki játszott a FF Vii vagy VIIIal annak bejön ez a játék, meg azoknak is akik életükben nem játszottak JRPG-t.
Remélem jön majd a 2.ik rész is. irtam a Squere E-nek, nem mondták hogy jön, de viszont nem zárkoznak el a folytatástól sem.
(A remény hal meg utoljára)Nem rossz a Dragon Age, de nekem ez vhogy jobban bejön.
-
Ateszzero
őstag
-
félisten
Hú, de belehúztatok az elmúlt pár napban, csak kapkodom a fejem.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #509 üzenetére
Sajna a The Fallenról nem löttem képet, de
ezek a tuning változatai. Demigod (Ancient ruins 6.ik szintjén) és The Lost. (it már nagyon kell tudni magas attack pontokat összehozni)Ezért mondtam a hogy legyen meg a Frustration Quest.
A többi az Enlightened seven, miután legyözöd öket feltudod venni a csapatba.igen ezek ellen tudsz harcolni a disc 2ben
Remélem felcsigáztalak -
-
Rebell
senior tag
válasz Ateszzero #503 üzenetére
Jol nyomod ezt a Paintes cuccot.
Questekkel jol állsz.
megprobállak majd beérni, mégcsak most voltam Ghorban, de legalább kapott Pagus 1 Feltuningolt fegyvert, 126os Mystic-el.Most megyek én is Melphina felé, bár sztem este 9 elött nem ülök géphez.
Sztem a karakter Mystic fejlödése összefügg avval is hogy mit mivel tanul meg,
úgy veszem észre hogy Rush úgy fejlödik, ha fejleszted a Weapon Art támadásait is, nemcsak a Mysticre kell rámenni.David nálam is nagyon jol fejlödik.
Sok minden másabb mint amikor elsőre vitted végig, főleg hogy most a Side Questeket is
szépen sorban nyomod?
Nekem a legnagyobb meglepetés az Ancient Ruins nevezetű pálya volt, meghogy mire képes a Marshalls Table -
Ateszzero
őstag
Nehezebben tanulja az tény.Még csak a caustic blast II-nél vagyok én is.Viszont David már Permafrost IV-nél jár.Pagus is csak alap Caustic blast-ot tud.
Mitől tanulhatja gyengébben?Most pedig keményebb csapattársak vannak mint az előző játékomnál.Viszont a Blackout-ot már tudja.
Battle Rank 56. -
Ateszzero
őstag
Megszámoltam, és nem stimmelt, 3 küldi hiányzott.Itt kezdődött az igazi móka, leelenőrízni melyik az amelyik hiányzik
Paintbe beillesztettem a weboldalt ahol a küldik vannak felsorolva, és a questfelsorolást lefotóztam a játékból, majd szépen sorba nézegettem melyik van meg és azt kihúztam a paint ceruzájával.
Darien küldije, Ghor's Witch és a Cosmos maiden hiányzik.
Nem sok ez.Hamar kész lesz.Aztán pipa.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Trollok komolyan
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest