Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Már tegnap este összejött, két timeshiftel szedtem össze őket, úgy már elegen lettek. Lassan befejezem a jelenleg elérhető sidequesteket, asszony nézett egyet, hogy ennyire kockának is rég látott: hazaér gép előtt hentelek, asztal szélén a netbookja wikia-val (valamiért nálam alt+tabot nem csípi a game), és ph val
-
KaraDani
addikt
Wisdom's Echo sidequestnél (Glenysel Dillmor alatt levő helyre kell lemenni) hogy a viharban lehet harcra bírni a Mantroskylo -t, ami minél több landwormot felhúzok annál jobban kirajzolódik? Wikia azt mondja, hogy 6-8 worm célba vesz akkor, csak neki kell menni, ha jól értem. Nekem ez valahogy nem jön össze
-
KaraDani
addikt
Sikerült szakértő emberek tanácsai alapján játszanom eddig, teljesen félre voltam vezetve Így, hogy a fontosabb dolgokat segítettél tisztába rakni, elég egyszerű volt. Amúgy nem szeretem az rpg, és a szerű játékokat (heroes III-t sose tudtam hova kell sorolni, azt imádom), de ez valahogy iszonyatosan bejön az elejétől fogva.
-
KaraDani
addikt
Nest of Eagles letudva BR 18 -on. Úgy hogy gae bolgot be sem adta, és a bossok is korábban beszáltak, mint a legjobb esetben
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Ok, kezd akkor összeállni a kép.
Itemekre próbáltam figyelni, amikor szólnak, hogy ez meg ez kell nekik akkor mindíg felírtam, majd wikia-n utánakerestem hol van és mentem beszerezeni nekik...
Kösz a helpet, akkor gyúrók asszem, mert nest of eagleshez tápos vagyok egyszerűen, eljutok odáig, hogy a két boss marad 4 squaddal, és úgy is kivégeznek pillanatok alatt
-
KaraDani
addikt
Olvastam olyat, hogy az a jó, ha csak a főküldi mentén mész, nem linkelsz ellenfeleleket, és lehetőleg csak olyanokkal csatázol, akik ellen nulla morállal kezdesz, mert az így nem emeli annyira a BR-t, de jobban fejleszt. Ennek az okfejtésnek az alapja az volt, hogy az ellenfelek a BR emelkedésével erősödnek. Ezt megfogadva jutottem el annó fél éve a nest of eagles hez 8 as BR -el, és sanszom sem volt. Most újrakezdtem a gamet, de nem tűnik üdvözítőnek ez a taktika, mert nagyon szenvedős kezd lenni a játék több helyen is. Ez a BR-es okfejtés lehet, hogy totális baromság
-
KaraDani
addikt
Rushnál gondoltam. Konkrétan még elég az elején Rushnál gondolkodtam rajta. Ott a spark, meg a windshear. Van értelme, hogy van egy Spark V -öm, meg egy Windshear III-am? Ha elejétől fogva pl letiltanám a valamelyiket, mondjuk windsheart, akkor lehet, hogy lenne már egy sokkal erősebb spark VI v. VIII vagy nemtudom.
Na meg alapvetően későbbi fejlődés szempontjából, mit érdemes inkább használni, mystic vagy combat artot?
Azért kérdezem, mert már a nest of eaglesnél gonjaim vannak, és innen még nem lenne nagy gáz az újrakezdés sem, ha nem optimálisan csináltam volna eddíg... -
KaraDani
addikt
Annak van értelme, hogy azonos típusú, varázslatokat, skilleket letilt az ember, hogy csak egy maradjon. Gondolom úgy az az egy jobban, fejlődne, mivel többet használja az ember, így meg az van, hogy van az embernek rakat kb. ugyanolyan erősségű varázslata. Vagy ez hülyeség?
-
KaraDani
addikt
Sziasztok.
Segítség kéne, még eléggé az elején elakadtam Elysion ban, miután bemegyünk, és nincs még ott a tanácson mindenki. Elmegyünk ki a városba szétnézni, megnéztem mindent, akadémián is voltam, kaptam is vmi visitors vmit. De ennyi, hogy megyünk tovább? Kínomban, már megcsináltam egy mellékküldit, hiába szólt hogy ne menjek sehova Egyszerűen nem jövök rá mit kéne csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB (grafit)
- CTO Macbook Air 2020 13"( M1, 16GB, 512GB ) (ENG!)
- Lenovo Thinkpad L480 i5 8.gen 8/256gb ssd
- 32" SAMSUNG Odyssey G3 1920x1080 180Hz VA Gaming monitor eladó (2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest