Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
El sem hinnéd hányan tesztelték az utolsó hónapokban szó szerint 3 műszakban. A legnagyobb baj a rengeteg nyelvi verzióval volt, mert ezek a tesztelés adott pillanatában sosem egyeztek a lengyellel, pl. a magyar verzióból tesztre kapott változat rendre 2-3 ütemmel le volt maradva, egy x időpillanatban jelzett bugot sokszor a rá következő 2. vagy 3. verzió ugyanúgy tartalmazta még. Arról nem is beszélve, hogy olyan hibákatt és erre megoldásokat mutattam nekik engine szinten is amiket a 3-4 hónapos intenzív tesztelés alatt sem láttak . Viszont Varsóban jó volt a kaja, a ser és a csajok .
-
Rebell
senior tag
Elárulom hogy csak a Disc 1es küldikkel, Side Questekkel, és csapattárs fejlesztéssel elmegy 100óra.
Sztem ha Full Complete-re akarod kijátszania játékot akkor megközelitheted a 200 órát is.
Megháát ugye ott vannak még a Guild Questek is.De ha csak átrohansz a Game-n akkor sztem 60 óra alatt max megvagy
-
Rebell
senior tag
Tessék szépen csatlakozni.
Sztem aki játszott a FF Vii vagy VIIIal annak bejön ez a játék, meg azoknak is akik életükben nem játszottak JRPG-t.
Remélem jön majd a 2.ik rész is. irtam a Squere E-nek, nem mondták hogy jön, de viszont nem zárkoznak el a folytatástól sem.
(A remény hal meg utoljára)Nem rossz a Dragon Age, de nekem ez vhogy jobban bejön.
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
Szerintem inkább mindenre jó csapat a jobb.
Legyen minden csapatban legalább egy gyógyító, feltámasztó, és pár pofonosztogató is.
Viszont amikor már vannak erősebb gyógyítók, azokat tedd többségbe egy csapatba és őket mindíg tedd gyógyításra ill. feltámasztásra, esetleg státuszjavításra. -
Ateszzero
őstag
Nem nagyon van ilyen sorrend, de akire érdemes koncentrálni az Rush, David, Pagus , Torqual és Blocter főkarakterek.Amit kérnek szerezz be nekik mert érdemes, és figyeld a gyógynövények ne fogyjanak ki, egy-egy erősebb csatában szinte körönként kell használnod, ha nem lesz Restore varázslat.
Valóban lesz benne egy főkarakter elhalálozás, de nincs szivem elárulni.Nem tudom nála maradnak-e a dolgok amiket neki adunk,de én azért nem nagyon adogadtam neki a fontosabb tárgyaimat és összetevőimet a biztonság kedvéért.Egyébként ha először a kezedbe veszed a Game-t lehet hogy bonyolultnak fog látszani ,én is annak találtam ,de fele annyira sem lesz az.Majd meglátod, csak az első 8-9órát kell vele kihúzni, amíg nem leszel nagyobb létszámmal.
Aztán meg mehetnek a nagy látványos csatározások.
Játékidőben pedig számíthatsz arra hogy 90-100 óra tájékára tehető.Attól függ milyen iramban fejlődsz, ugyanis lesznek olyan Bossok akik miatt bizony vissza kell menned fejlődni jónéhány Battle Rankot, vagy beszerezni egy pár összetevőt ahhoz hogy a Boss elleni védelmed ki tudd fejleszteni(poison ,Paralyz, Silenc,Curse....stb). -
Ateszzero
őstag
Nem hiszem, csak mivel a napokban kezdtem el újrajátszani a hard fokozaton ,így most én is gyakran olvasgatok vissza, ha valamit elfelejtettem.Ez a fő oka hogy megint járok a topicba.
Már kapott privit Rebell.Sztem elfoglalt mostanában.Azt hiszem ő háromszor vitte végig.Ő lesz az igazi segítség az biztos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest