- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Őszintén? Ténylegesen ötletem sincs, hova lehetne fejleszteni a játékmechanikai finomításon kívül. Esetleg Amerika helyet jobban örültem volna más helyszínnek. ami kicsit megbolondítja a jelenlegi rendszereket.
De nem panaszkodok, szerintem a grafika rendben, játékmenet detto. Jó lesz ez.
-
Brownage
tag
Szerintem simán tudsz együtt játszani bárkivel. Mármint a te verziód akármilyen lehet, helyileg EU-ból csatlakozol, IP alapján kerülsz eu szerverre gondolom én. De ha van uplayen egy ismerősöd aki japánból játszik és behívod a te játékodba, akkor hozzád kerül. Ha meg te csatlakozol hozzá, akkor te leszel japán szerveren vagy ami a legközelebb esik hozzá. Gondolom én.
De amint látom, nálatok csak annyi a különbség, hogy az account magyar / US és amúgy mindketten itt vagytok, mindenképp mindketten eu serverre kerülnétek amúgy is
De nem tudom, hogy amúgy van uplayből külön US account? Ez nem olyan, mint blizzardnak, hogy teljesen külön van a régió. szerintem a uplay/en-gb-n is be tudsz jelentkezni, mi meg a /us-US-en vagy mi az oldal címe[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest