Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz BenSopra #9299 üzenetére
Oda van írva, hogy nem a saját accountjával farmol, hanem a vevő accountjával, de kell lenni jó gearednek is, hogy csinálja .
Gondolom az első bosst farmolják, azt viszonylag gyorsan meg lehet csinálni ha már be van gyakorolva, és van pár ember, akivel együtt csinálják, vagy a franc tudja.
;) - The Power of the Light Side
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9298 üzenetére
Az EXO AR-t vajon hogy árulja? Addig farmol a raidben míg ki nem dobja és utána share? Vagy van olyan hülye aki "odaadja" az accountját hogy azon farmoljon míg nem esik az EXO?
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #9297 üzenetére
Nem fogják bevezetni, mert akkor abból eladások lesznek, meghirdeted a fullos itemet valós pénzért és odaadod a klánban lévőnek. Az Ubi meg nem arról híres, hogy bármilyen pénzt szeretne átengedni bárkinek.
De ha már eladások:
Rákerestem ebayen Division 2-re, és gyakorlatilag játék ára szinten megy a DZ farmolás 2-3 órán keresztül stb.stb.
És már meg is jelent a RAID-es eladás is ilyen 150 USD-ért...6 available / 4 sold
Vannak akik komoly üzletet csinálnak ebből...Az exo AR meg 178 USD
-
arnikusz
veterán
-
cikasz
őstag
válasz regener #9272 üzenetére
Igen a klán láda jó ötlet lenne ha lehetne bele rakni komponenseket is. Össze raktunk egy hardwired szettet nekem, de lenne még mit javítani így kellene még kraftolnom. Viszont a tech nekem pl alig esik klán társaknak meg folyton, fel sem tudják már venni. Tegnap volt 13 db öltünk egy csomó black tuskot és nem esett egy sem! Meg ugye a betűs component sem fixen esik a bossokból.
Mondjuk megoldás lenne az is ha a kraftolt cuccot át lehetne adni.https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
aktív tag
Srácok, mit hívtok orrszarvúnak?
-
-
pzstm
titán
mostanában én is kevesebbet voltam, de nem láttalak fent nagyon. Nah majd összehozhatnánk a dolgot, páran már nekimentünk, és egész közel is jártunk már első boss végéhez legutóbb.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bird
addikt
Összeállt a pve szett végre. Az orrszarvú, borz, teki kombó egész használható.
arnikusz: Jobb katt: kép megjelenítése.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Krissz1983 #9282 üzenetére
Nem naponta van maximalizálva, hanem összességében, úgyhogy többet onnan már nem fogsz kapni. Marad a 2 heti és 1 napi projekt ami ad.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vvega30 #9283 üzenetére
kétféleképpen. vagy a rejtett (???) bounty vendor adja meg a helyzetét, amikor új megbízást ad, vagy civil npc-k adhatnak random bounty infókat, és akkor is megjelenik a térképeden. utóbbira nem jöttem rá, mikor adnak, és mikor nem.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok. Nem tudjátok hogy a cp-kből kiszedheto maximális bluprintek száma maximalizálva van/nap? Csak mert ma az első 4 adott, a következő 9 pedig nem.
Mindenesetre érdekes volt.Give them nothing but take from them everything
-
TTomax
félisten
válasz arnikusz #9278 üzenetére
Csak a maszk magában tud 55%-ot....btw,nagyon kezdesz hasonlítani az én buildemre... csak én LMG nélkül...én maradok a chatter+ARen demoval,nekem egyszerűen nem adja a spar 'n' pray az lmgvel...
(#9279) Kiscsőke
Mi vasárnapra szerveznénk raidet,ha gondolod szívesen látunk benneteket.
[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
-
_Kondor_
tag
Létezik valamilyen módszer egy fegyver módosítók nélküli sebzésének megállapítására?
Arra gondoltam, hogy egy új ügynököt indítva, annak lvl1es szürke felszerelésével látható lesz a módosítók nélküli alap sebzés.
Na de lehet hogy van egyszerűbb módszer is, amire még nem jöttem rá?
-
xyvalaki
aktív tag
válasz Anonymus23 #9273 üzenetére
Adott egy, ha jól emlékszem, fegyvertok 43k élettel és egy másik szűz amin van armor és 22k élet. Na arra nem tudok csak 25k-pörgetni. Az a kevés armor meg nem éri meg elcseszi így az életet. Akkor ezért lett a zöld vonal egyböl 100-as.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
nagyúr
válasz xyvalaki #9271 üzenetére
nem szűnt meg, csak átalakult. 100 pontot lehet rákalibrálni minden tárgyra.
egy "szűz" tárgyra így jelentősen nagyobb értéket lehet rátenni, mint eddig, viszont ha betelik a 100 pontod, akkor ugyanúgy capelni fog.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz xyvalaki #9271 üzenetére
Részben. Az asztálnál kapsz 100 pontot minden gear itemre, és ennek erejéig pörgethetsz rá tulajdonságot.
Adott esetben előfordulhat, hogy egy maxos értéket nem tudsz teljesen rápörgetni, csak részben (pl kesztyűnél jártam úgy, hogy addig meddig pörgettem az alacsonyabb értékeket, hogy már csak 9% AR sebzésig tudtam "kimaxolni". Ha úgy van, akkor az adott tulajdonságra rá tudod pörgetni az adott max értéket.
De továbbra is csak 1 attribútumot tudsz kalibárlni, ha már egyet kalibráltál, akkor csak azt tudod növelni, amíg el nem fogy a 100 egység.;) - The Power of the Light Side
-
regener
veterán
Találtam pár jó ötletes topikot:
UI ötletek egy usertől, mert túl sok a kihasználatlan terület és feles infó most a képernyőnSkillekről vélemény és módjaik egyszerűsítése, lehetne 1 cucc ami a skill powerral skáláz 50 külön helyett amik csak a helyet zabálják a táskában/ládában - ezzel megis oldanák Anonymus23 gearmódos ötletét, mert nem kéne annyit válogatni
Tárgykészítéssel kapcsolatban is van pár jó ötlet
Osztott láda az ismerősöknek / klán láda
Remélem ezek közül legalább néhányra hallgatnak, mert sokat fejlődne a játék
-
xyvalaki
aktív tag
Nem arról volt szó hogy megszünik a "capped"a kalibrációnál? Csak mert most futottam bele. Végre kaptam olyat amivel emelni tudom az armort és a healt, erre adhatok egy pofont a szarnak.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Nagus
senior tag
Ma sem kegyes a játék hozzám. 10 szintlépéses proficiency box-ra adott 2 eventes kulcsot... Ebbe volt bounty, 3-as szintű CP és challenge módú küldetés.
Meglett a discord elérhetőség a játékban pineknél.[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #9252 üzenetére
hat jo kerdes en is toprengek jo ideje
20 % is armor visszatoltodes nem hinnem mert az akkor gyorsan kellene visszaugorjon hanem alapbol kellene legyen valamennyi armor visszatoltes es ez azt a szintet erossiti +20% alde ne legyen igazam
van 270000 armor , lelovik 20 ezerre, ha 20 % lenne a masodpercenkenti visszatoltodes akkor 54000 el kellene visszatoltse masdpercenkent de lehet a maradek pancelod 20% ekaval indul es ahogy adja hozza ugy gyorsul fel
azaz 1(elso masodpercben) 20.000*20% = 4000 majd / 2 sec 24.000*20%=4800 ++++kb igy de
ez is csak egy elv es gondolatIdealis hogy a total armorod 20% a de az nem hinnem mert nekem aktiv az egyik itemen es lofaszt sem tolt visssza
NA olvastam tobbi hozzaszolast es igen a armor/sec modositasokat emeli, de igazan dokumentalhatna az Ubi mi mire hat, mert igy talagatunk, sok a kombinacio heal/armor regen +lofutty . Mire azt hiszed jo valami jon egy ujabb ami felborithatja a rendszert.
Most ugy egyszerrelehet % ban es ertekben is armor meg heal, vadaszhatjuk ujra az itemeket
az a 13% heal regen van nekem is es 15-16 os kb . nem lattam sok hasznat pedig betettem[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
TTomax
félisten
válasz velizare #9265 üzenetére
Hát most update óta ezzel én is bajban vagyok,az biztos hogy ha több az életed akkor harc közben is jobban tölt.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9265 üzenetére
Tudom, de az armort többnyire regenerálni (regen) vagy javítani (repair) szokták, legalábbis más játékokban (többnyire), engem a heal zavart meg mivel az én terminusomban ez HP-hoz kötődik, nem a heal-t tévesztettem össze a health-el.
Healelni leginkább a HP-t szokták, de mindegy túltárgyaltuk. A lényeg, hogy előrébb vagyokA Patience-t (Teknős) közben megváltoztatták, most már 5 másodperc múlva aktiválódik az armor regen.
Az attribútumos vagy modos regen az működik e nélkül is, én korábban kirpóbáltam in-combat maradtam, de nem fedezékben, és néztem ahogy az 1000 armor/sec szépen kezdte visszatölteni a páncélt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Anonymus23 #9261 üzenetére
Health on kill is működik “külön”, ahogy a restorative passzív talent is. Ha mellényen és táskán van megfelelő mennyiségű hp, akkor tokra jó attri tud lenni. Nekem van olyan tokom, ami 20,9k életet tölt vissza / kill. Az azért már nem olyan rossz.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
heal != health. a heal az ige/folyamat, hogy gyógyítás, a health pedig az életerő numerikus leképződése.
egyébként abban nem vagyok biztos, hogy a páncélon és a modokon lévő health regen az ugyanazzal a mechanizmussal működik, mint a normál, azaz elbújsz fedezékbe, és ~3 másodperc után elindul, vagy egy késleltetés nélküli, fedezék nélküli állapotban is megy.
TTomax? vagy a te health tankod health on killre regenerál?Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #9262 üzenetére
Igen, arra gondoltam, ami in-combat is működik (lassú mint a tetű, és ne is kapj be sebzést).
Csak szerettem volna valahogy a HP-t menedzselni, de gyakorlatilag csak az armort lehet aktívan.
Jó persze ott a HP on kill, de a jelenlegi rollolási lehetőségeknél ez kb akkor marad rajta, ha ezzel esik a loot és mást kell pörgetni rajta.
Out of combat meg ugye pikk-pakk felmegy mind a kettő.Köszönöm a tisztázást neked is!
-
Anonymus23
veterán
De ha már modok, korábban írtam, hogy nem lehetett jelölni a modokat kedvencként, na most erre már van egy fél megoldás:
Szerintem a Title 3 updattel jött be, mert előtte én úgy emlékszem, hogy nem lehetett sehol sem jelölni, de most már a STASHben be lehet jelölni a modokat is kedvencnek, így nem tudod véletlenül eladni, vagy junknak jelölni és összetörni/eladni. Meg is jelenik rajta szépen a csillag.
Viszont!
Ha a stashből visszarakod a backpackbe, akkor eltűnik róla a csillag jelölés, DE legalább ugyanúgy viselkedik, mintha rajta lenne, azaz inaktív rajta a junk jelölés gomb, és eladni sem tudod addig, amíg le nem veszed róla a jelölést (stashbe vissza, marking levétele stb.).Tegnap kitakarítottam vagy 80 modot, mert persze a title updattel ezeknek az értékeit is megváltoztatták, és gyűjtöttem olyat is, ami korábban jó értékenek számított, jelenleg viszont max közepes.
Végre valami hasznát vettük Pixelnek a klánban! (Ő vette észre, hogy a stashben már lehet jelölni!)
-
TommyS_27
senior tag
Igen a bepakolható modokhoz valóban +healt ir de:
Amit irsz is az a másodpercenkénti healt regen ami visszatölt lassan ha nem kapsz be sebzést., de ha lőnek téged akkor nem kapcsol,
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz TommyS_27 #9260 üzenetére
Néztem, de mintha a HP is ment volna felfelé, de lehet ez csak a normál healelődés volt, ha ez így van amit mondasz, akkor ennek a modnak kb nulla értéke van az én szettjeimnél.
Az zavar a ChemLauncher leírásában HP-t ír mint gyógyítás, ami akkor nyilvánvalóan nem HP, mivel armort épít vissza...
De ha jól veszem ki, akkor gyakorlatilag HP-t csak a clutchal tudsz effektíven visszanyerni, és ezt tudod boostolni különböző tálentekkel és modokkal (nem kalkulálva az in-combat automatikus lassú HP visszatöltődést).
Akkor megy e helyett egy magas HP-s mod, ezt meg elrakom jobb időkre.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #9259 üzenetére
A chem launcher páncélt tölt vissza nem életet. Ha nincs health on killed vagy clutchod akkor csak out of combatban gyorsítja a hp regent az a 13%-os mod.
Amit Te keresel az a százalékos outgoing healing. Az is erösíti a chem launcer healjét.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9257 üzenetére
Értem és
Akkor az egyik használt módosítónak (HP regen +13%) jelenleg nem sok értelme van, mivel nem használok olyan tálentet ami HP-t töltene vissza (clutch).
Bár ha belegondolok, akkor a chem launcher healje viszont ebbe tartozik bele, ott meg nem feltétlenül rossz a +13%...;) - The Power of the Light Side
-
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #9252 üzenetére
igen. a self adjusting az a meglévőt növeli. pl. van az a talent, ami fedezékben 3 mp után visszatölt 5% armort. az ha van egy self adjusting, 6%ot tölt vissza.
vagy ha van fix armor regened (gear és/vagy modokból), akkor azt boostolja.
valaki szerint az armor on killt is növeli, de szerintem ez nem igaz, viszont nem néztem még utána, hogy valóban így van-e.alapesetben az armor regened 0, szóval ha nem öltöztél erre, akkor ez egy hatástalan talent.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-
arnikusz
veterán
válasz regener #9253 üzenetére
Tegnap ugyanez Bank HQ, History Museum küldetéseknél, majd OC DZ Landmarkozás során, itt még a szintvesztést se írta ki pedig legalább 2-szer feküdtem és arany Black Tusk elite beletolok 100 lőszert az M60-ból és vígan rohan tovább. Challenge landmark boss meg 1 sec alatt 3 granyot vágott hozzám.
Valami nem teljes, nem baj jön a következő patch.
Ilyen feltételek mellett a normal Gamer ne álmodjon a Raidről- üres is volt a Heli környéke.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Madoc
veterán
Uj klántag..... Belépek hozzá játszani erre kilép.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Anonymus23
veterán
válasz regener #9246 üzenetére
Hali!
Igen, erre gondoltam én is, csak nem tudom igazából értelmezni az ott kiírt %-t.
Annyival gyorsabb a visszatöltés? Vagy annyit regenerál másodpercenként?
Amikor harcban van az ember, akkor ugye a HP csík szép lassan elkezd visszatöltődni, amikor nem kap sebzést.Ez kb ugyanaz, mint az armor regeneráció, pl mint a gear tálent:
Self Adjusting
Armor regeneration is increased by 20%.
Ez ugye 20%armor regeneráció növekedés.
De ugye maga az armor ha nincs semmin armor regeneráció (pl kék modon, vagy most már gearen), akkor nem tölt vissza semmit, azaz mit növel 20%-al???Tud valaki olyan webhelyet ahol megmagyarázzák ezeknek a funkcióknak a valós működését?
-
törölt tag
döntsd el, hogy pvp vagy pve szettet akarsz. azért a kettő között van különbség. a mobok meg vannak őrülve a legutóbbi patch óta, amig nem javitják addig pillanatok alatt meg lehet halni.
akkor sorban:
a chatterbox lmg mellé a holstered talent miatt jó, mivel tárazás után fire rate bónuszt ad. pakolj fel tárazás bónuszt az m60-ra és szerintem válts át sharpshooter kasztra. sokkal kezelhetőbb lesz tőle a fegyver
felejtsd el azt a riflet. ha jól tudom most bugosak is, mert nem regisztrálja a találatot (bár ilyet én a nemesis esetében is tapasztaltam mostanság)
a sima high end lmgk a legjobbak. az unhinged-allegro tökéletes párositás. ha nincs on the rope a buildben, akkor az in rhythm a legjobb "equipped" talent
a gear score értéke a legutolsó szempont. valami nagyon elcseszett rendszer alapján számolja a játék, igy semmilyen következtetést nem lehet levonni az értékéből.
a megoldás, hogy játssz. nekem ma, egy napi küldetésből esett ki a sweet dreams. elnézve, csak raidre fog kelleni.én a mellényt lecserélném egy orrszarvús petrovra, amin armor és weapon dmg van. az a brand 10% lmg sebzést is ad.
pve esetében a maszkon az egyik attributum mindig a "damage to elites" legyen. ahogy a hard hitting talent is hasznos.
táskán érdemes az armor, weapon dmg párost keresni. bónuszként plusz health is jó lehet. keress kettő passziv talentes táskákat. hardened és hard hitting kombóval szerintem jól jársz. (arra készülj fel, hogy ez ritka mint a fehér holló ) azt hiszem a wyvern és az 5.11 brandek lehetnek ilyenek.
kesztyűn a legtöbbet használt fegyver sebzése a legfontosabb. esetedben lmg. ebből max 12% bónusz jöhet. keress olyat, amin devastating talent is van.
tokból az airaldi nagyon jó tud lenni. keress olyat, ami életerőt ad és devastating talent van rajta, ha ilyet nem találsz akkor gila is okés
térdvédő esetében is csak a gila, lehetőleg olyannal, amin "total armor" van. a talent pedig teknőc legyenkék modok esetében a legjobbak azok, amiken "total armor" van. piros esetében a fegyversebzés, illetve a damage to armor.
röviden ennyi. ez csak az én véleményem, biztos lesz olyan, aki majd megmagyarázza, hogy a "sárga" attrik is jók. szerintem egy hibrid buildet nehéz összefarmolni (és nehéz jól is játszani) ezért kezdetnek érdemesebb a sok armor, nagy sebzés párost szem előtt tartani. utóbbiból te hiányt szenvedsz. gyakorlatilag semmi bónusz nincs a szetteden.
ez az oldal pedig egy hatalmas segitség tud lenni. ki lehet mazsolázni, hogy adott brand, adott eleme milyen tulajdonságokkal potyoghat. igy az ember nem fog olyat keresni, ami nem is létezik.
nem szoktam az rng miatt anyázni, de itt azért elég erősen forgattam a szemem. jó ideje vadászok rá, erre...
mi a bánatos micsodáért nem lehet kettőt tekerni az ilyenekre?[ Szerkesztve ]
-
TXT
őstag
Tudnatok segiteni sracok, hol modositsak a builden, beallitasokon, felszereles/talent/skill stb-n ahhoz, hogy ne egy pillanat alatt lojek le a pancelt a szettemrol es szedjenek le, hanem erosebb/ellenallobb/hatekonyabb legyen az mobok es PvP eseten is? Valahogy nem talalom a jo/jobb beallitast hozza...
Fegyverek kozul Exo egyedul a Chatterbox van meg, ami score 490-es, de "csak" 15,2k a damage erteke. Nem talalom a modjat a leiras alapjan sem a feljebb huzasahoz, nem esnek a motyoi... igy most lecsereltem erre a SIG 716 CQB-re, aminek 30,6k a sebzese es 48-as tarral szerelt, ezt tesztelgetem, bar biztosan akad jobb fegyver nala. Keresem meg, mi lenne az.
A mostani High-End Military M60 E4 damage erteke 24,4k 550rpm es 100-as tarral, valamint 487 score. Egyelore erosebb nem esett meg, ezert gondoltam volna az Exo LMG-re. Vagy mit kellene szerintetek?Az Exo fegyverek megszerezhetoseget kovettem a leirasok alapjan, de baxik esni hozzajuk barmi. Konkretan az LMG semmilyen modon nem esett meg ki Dark Zone-ban, pedig napok ota szinte csak ott baxom a rezet... Mi a megoldas ra, hogy megszerezheto legyen? vagy nem kell az?
Ez a jelenlegi szero:
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Úgy tűnik hozzányúlnak a Raidhez. Először konzolokon, PC-n passz.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Menjenek kérem OC DZ-be csak farmolók vannak, igaz ami esik 80 % kimentés, de jó cuccok.
2 CH és 1Hard land meg a ládák 35 perc alatt 2 field 2 kulcs és 10 használható szettelem
Össze is dobtam egy alap szettet, mert amit mutattam gyengélkedik, vagy a mobokkal van valami, de veszettebbek. Viszont a Chatterbox jól muzsikált kiegészítő fegyvernek az LMG mellett.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
regener
veterán
válasz Anonymus23 #9242 üzenetére
Amint belesebeznek a HP-dba (armor lebontása után) akkor lép életbe, addig csak van ugye.
-
-
Nagus
senior tag
válasz #75376384 #9238 üzenetére
Én nem látok rendszert benne illetve igen ha van a játékban egy beépített naptár, hogy mettől meddig ad (pl. este 6-tól este 8-ig). Tegnap este 6 órán kereszűl adta, reggel 1 órát, most játszom már 3 órája és egyet sem kaptam. Összesen az ajándék 1-el és a projectért járó 4-el most van 15.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Kérdésem lenne.
A Defensive Protol: Stamin módosítón lévő HEALTH REGEN az vajon mit csinál?
Folyamatosan visszahealel-i a HP-t?;) - The Power of the Light Side
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz regener #9227 üzenetére
+vzarmo Köszi! Azért remélem csipa / rifle fronton is lehet majd idővel legalább komolyabb buildet építeni, az elődben imádtam a DeadEYE + M700 párost amíg lehetett vele DZ-ben szemétkedni.
Kipróbáltam este a DZ-t is, üdítő, hogy konzolon nem kell attól féljek ha bekóstolok valakit, hogy megfordul és 2500RPM-es Housezal ledarál.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Nagus
senior tag
Én keresgéltem leírást és/vagy naptárat az új kulcs farmolós eventhez de nem találtam. Nekem össze-vissza adja, valamikor meg nem. Tegnap este vagy 6 órán keresztül adott szintlépéshez, majd nem. Reggel olyan 1 órán keresztül és azóta sem... Legalább írnák ki a pontos időintervallumokat vagy a tök tudja mi ez.
Én naponta belépek játszani, munka után kevesebbet, mint amikor szabadnapos vagyok. Írsz egy webes discord elérhetőséget és akkor már fent is vagyok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pottyoske197
tag
Ghio van mit meg huzni, hirtelen 38000 LMG damage es meg az Unstopable nem el 230 ezer armor mellett meg 18 % rajon
az AR leesett 18 ezerre igaz, es meg lehetne huzni ha lenne mibolSzoval 42 ezres LMGt osszedobok es utanna
de nicns keramiam hanem mar meglenne
Lepek majd holnap farmolok es ma estepottyoske
-
nagyúr
és az 54% ar damage? 15 a survivalistből, 10 a fenrisből, meg valamennyi a kesztyűből... ~8% legyen, ez még 33%, ami 20szal kevesebb, mint ami neked van.
-
TTomax
félisten
Na fiuk.Szeretnénk életet lehelni a PHC klánba.Mivel a játék nem ad lehetőséget arra,hogy az aktivitást nyomon kövessük,illetve hogy bármit is szervezzünk így mást megoldást kell erre alkalmaznunk.Ma elkészítünk egy discordot,arra kérnék minden PHC klán tagot,hogy majd tegye tiszteletét legalább egy belépésre.Erre azért is szükség lesz,mert mindenki ott fogja majd megtalálni az eventek idejét amiket szervezni próbálunk,mint pl raid,illetve próbálunk sok más információt is megosztani ott.A cél nem az hogy kirugdossunk bárkit is,de valahogyan szűrnünk kell a teljesen inaktív tagokat,illetve valahogy szervezni is kellene a dolgokat.
-
Habugi
addikt
válasz pottyoske197 #9220 üzenetére
Nálam így fest most a Berserkes AR build:
Chest 13%, BP 10%, kesztyű & holster 2x5% és 1db 2%-os mod.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz pottyoske197 #9217 üzenetére
Ez nálam is jelentkezett az Unhingeddel..: [link]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #9207 üzenetére
Nem alul a talenteknel de nem ezen a karakteren ott lehet 5% AWD
es megvan a hiba eredetileg 28% AWD van
Az LMG Unhnged 20% os bonuszat adja be oda !!!!!! Es sokaktoknak is az kell ott legyenTehat Providence 5+ vest 12+ backpak 7 + modositok osszege 4 es ez 32 lesz Arialdival
szoval nem nagy csak hulyen adja ossze. Ha az elsodleges fegyver az LMG akkor igy jelenioti meg amint lecserelem es AR t teszek mar nem ennyi !![ Szerkesztve ]
pottyoske
-
Micsurin
nagyúr
Akkor este elnyomnék egy jelentkezést!
Mikrofon még beszerzés alatt, most csak a mobilos ergya fülesek vannak rendes fejhallgatóhoz kell vagy egy átalakító vagy egy másik fejhallgató majd.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Madoc
veterán
-
törölt tag
válasz velizare #9208 üzenetére
A fegyver specifikus sebzés egy része demo class. A kesztyűn lehet 10% lmg sebzés. Így kijön a 25%.
Bár a módosítók esetében csak az awd-t írta le. Lehet abból jön neki az az ar dam bónusz (ami nem mellesleg k sok).
Amúgy tuti bugos. Nekem is össze-vissza szokta mutogatni a sebzést amikor felveszem-leveszem a fegyvert.Jó lenne látni a felrakott modok-ról is képet.
[ Szerkesztve ]
-
Madoc
veterán
válasz Micsurin #9211 üzenetére
Nem cross platform. Xboxon vagyunk. Családapák, főleg este aktívak. De vannak 2-3an napközben is. Csak itt hirdettem sehol máshol.
Nincs kötelezettség de a mikrofon ajánlott. De van akinek nincs.[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Micsurin
nagyúr
Wait, cross platform lenne a clan rendszer?
Van bármi kötelezettség?
Nagyon véletlenszerű, hogy mikor mennyit játszom és elég casual vagyok.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
regener
veterán
válasz Anonymus23 #9207 üzenetére
Talentben lehet +5% AWD
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #9204 üzenetére
unhinged tuti rajta van, mert ott a -25% weapon handling. de ami durva, hogy 15-25% fegyverspecifikus dmg is van mellette, egyszerre.
@pottyoske197: megvan az... gearből 24, modokból 4, unhinged 20 az 48.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz pottyoske197 #9206 üzenetére
Kesztyűn nem lehet AWD, ott fegyver specifikus WD van, ott most akkor AR vagy LMG van?
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #9204 üzenetére
Ezt vadaszom en is ez az egyik karakter masikon nincs ennyi. amint rajovok irom
Providence az 5%
kesztyu 5% AWD
Vest 12%
Backpack 7%
modositokon a WD az4 osszeadva...Valamit osszeszoroz es ugy irja. NEM BUG veletlenul. masikon 29 van csak
ma gondolkodtam el es nem jon ki sehogy a 49Holster Gila guardot lecserelen Arialdira 5% WD vel es megno 51% ra az AWD !!!!!!!!!!!!!!!! baszki
[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
Micsurin
nagyúr
Kerestem de nem találtam Xboxon prohardver klánt, ha valaki más is keresné csináltam egyet.
-
Anonymus23
veterán
válasz pottyoske197 #9203 üzenetére
Köszi!
Más:
Hogy hoztál össze 48% AWP-t?
A maxos rollnál lehet 18% a mellényen és +14,5 a táskán elvileg.
Milyen módosítókkal ennyi?Vagy az Unhingedet így jelzi???
[ Szerkesztve ]
-
pottyoske197
tag
-
Anonymus23
veterán
Ha valaki még nem csinálta meg, megtenné nekem, hogy megnézi, hogy az alábbi commendation-ért mennyi pontot lehet kapni?
Full Deck Distinction
Obtain all the Snitch CardsElőre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest