-
IT café
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9298 üzenetére
Az EXO AR-t vajon hogy árulja? Addig farmol a raidben míg ki nem dobja és utána share? Vagy van olyan hülye aki "odaadja" az accountját hogy azon farmoljon míg nem esik az EXO?
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9300 üzenetére
Ezek szerint vannak ilyen hülyék.. Tegyük fel megváltoztatja a jelszót és "ellopja" az accountot, ennek a pénznek jobb esetben a többszörösét éri egy gamer Ubi fiókja.
Vagy csak simán úgy viselkedik hogy bannoltatja a fiókot.. -
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9322 üzenetére
Szerintem úgy lenne értelme, ha a mostani lenne például egy Challenge szint, de tennének alá egy Hardot vagy Normalt. Kevesebb lenne a loot, mint a magasabb szinten, de több mintha csak egy normál missiont vagy strongholdot tolna végig a csapat, így a kisebb nehézség mellett is lenne értelme a raidet nyomni.
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9598 üzenetére
Magyarul amit igazán fontos lenne javítani, ahhoz továbbra sem nyúlnak..
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9626 üzenetére
Eljutottam a "Sturdy Extended"-ig és befejeztem az olvasást..
-
BenSopra
tag
Nekem a kedvencem amit olvastam és tapasztaltam is, hogy "megcsináljuk, hogy a maszkok jó méretűek legyenek, ne lógjanak át rajta szemöldökök satöbbi".. Azt sem értem, bár ez csak kozmetika és a játékélményt egyáltalán nem befolyásolja, hogy miért nem lehet a Hunter maszkokhoz sapkát/sisakot felvenni..
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10176 üzenetére
Az ő hátán biztos nem golyóálló medic táska van..
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10209 üzenetére
Én nagyon jól szórakozom!
Ez jutott eszembe:
-Mi a titka a nyugalmadnak?
-Az, hogy nem vitatkozom idiótákkal..
-Ezzel én nem értek egyet!
-Teljesen igazad van.. -
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10246 üzenetére
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10266 üzenetére
Ma este TUTI hogy raid!
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10269 üzenetére
Hidd el, ma mindenki jobban akarja majd, az időből faragni de főleg az EB nagyon nyomós érvek.
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10296 üzenetére
Tegnap hol sikerült lefaragni azt a 10 percet?
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10302 üzenetére
Ez így ahogy leírod, nekem több "BERSERK" buildre utal.
-
BenSopra
tag
-
BenSopra
tag
válasz pottyoske197 #10416 üzenetére
A P416 alap reloadja 2 másodperc, így 61-es tárral számolva, közte három újratöltéssel már 244.
Az MG5 alap reloadja 5.6 másodperc, azzal egy újratöltéssel eljutsz 240 lőszerig.
Így 0.4 másodpercről beszélünk amennyit az AR-nél vesztesz.Ettől függetlenül persze az LMGvel tovább tudsz egyhuzamban darálni.
Nyugodtan javítsatok ki ha rosszul számoltam.
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10575 üzenetére
Amit tegnap tapasztaltunk, a változtatások főleg az utolsó részen segítettek.
Habugi videóján az időt nézve az első 3 boss együtt annyi mint az utolsó, így lehet még benne nem kevés tartalék.
Nagyon örülnék ha be tudnánk tolni fél óra alá. Szerintem bőven bennünk van. -
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10611 üzenetére
A patchnotes-ban a sharpshooter headshot damage változtatása sem volt benne.. :/
-
BenSopra
tag
válasz -=Jam=- #10618 üzenetére
Teljesen mindegy hányszor tolod le, egy héten így is, úgy is egy ládát tudsz nyitni jelenleg, ami akárhogy nézzük mindig az első nyitás lesz.
Akkor lenne érdekes az, hogy csak az első nyitás adhatna, ha minden run dobna kulcsokat és ki tudnál nyitni heti 10-20-30 raid ládát.[ Szerkesztve ]
-
BenSopra
tag
Ma este nem fog érdekelni meddig szívunk a két döggel, a végén muszáj lesz ládát nyitni!
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10649 üzenetére
Erre mondtam neked, hogy az ideális az lenne, ha valaki betárazva csak azt figyelné hogy Buddy mikor kezd el healelni, hogy azonnal lőhesse. Viszont így meantime DPS-t vesztünk, meg időt is.
Tegnap ahogy -ha jól emlékszem- Norbi átváltott puttyogtató rifle-ről AR-re, meg is lett rögtön, lehet az a DPS növekedés is számított.[ Szerkesztve ]
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10671 üzenetére
Akkor elkezdjük majd szervezni, de tudod hogy szeretnek megvárni, úgyhogy valószínűleg nem indul nélküled, ezek most úgy sem gyors körök lesznek a ládák miatt. Holnap jöhetnek inkább a 30 alatti próbálkozások, hátha esne pár EB ami segítene a csapat DPS-én!
[ Szerkesztve ]
-
BenSopra
tag
válasz TommyS_27 #10668 üzenetére
Már van rá mód ahogy látjuk ugye, amíg 1-2 óra volt addig nem volt rá igény, de így hogy 30 perc körül már reálisan le tudjuk tolni, akár 3-4 is kifér a csapat idejéből. Én szeretek minél többön ott lenni hogy tanuljam, plusz ebben még érzek kihívást a játék többi részével szemben, plusz ha esik/ESNE EB, akkor az sokat segíthetne.
[ Szerkesztve ]
-
BenSopra
tag
válasz TommyS_27 #10677 üzenetére
Most őszintén, bárki, de tényleg BÁRKI, látott olyan videót, akár YT-n, akár Twitch-en, hogy konkrétan a felvétel alatt dobta az EB-t?
Tudom, Jamnek megvan, tehát van rá esély, de hogy minden WR-es teamben MINDENKINEK megvan ez a fos, akiknek ELVILEG ugyanolyan drop rate van..
Nálunk meg ha Anonymus 20-25 raidjével számolunk, összesen egy? Nincs a clan settingsben egy "EB drop" yes/no gomb? -viccelek-[ Szerkesztve ]
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #10716 üzenetére
Köszönöm újfent az egész csapatnak, hogy ennyiszer letoltuk közösen és végre esett.
Természetesen jövök ugyanúgy mint eddig, engem továbbra is izgat a minél jobb idő, de innentől magam elé engedek bárkit, akinek még nincs meg és szeretne raidelni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest