Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Sajnos a Siri nem jobb, mint a Google asszistense, vagy a Bixby. Annyi szerencsém van, hogy nekem nincs szükségem a Siri-re, és amíg élek nem kifejezetten fog érdekelni, hogy élőszóban kommunikáljak a telefonnal. Lehet booomer vagyok, de nekem a telefon az telefon. Amúgy se vagyok lusta ember, hogy 1-2 pötyögésre se legyek képes, ezért mindenre szóban utasítsam a telefont.
-
Nem tudom összevetni a többi említett asszisztenssel, mert azokat annak idején nem próbáltam ki, amikor Samsungot/Androidot használtam, de az általam használt minimál funkciók elérésére elég hatékonyan működik Siri
. Az első kellemes meglepetés az volt, hogy az „ékes” (valójában erős akcentusos) angolomat milyen jól megérti (kifejezetten ritka, hogy megkér: ismételjem meg a kérdést, kérést).
Persze, itt nem valami HC szintű felhasználás történik. Amiket szoktam mondani neki: mik a napi teendőim, milyen az időjárás X helyen, fejezze be a hívást, hívja fel X kontaktot, írjon emlékeztetőt, állítson be időzítőt X percre(órára), meg hasonló dolgok.
Ezek apró, de hasznos segítséget jelentenek számomra a mindennapi használat során.
Új hozzászólás Aktív témák
it Az IDC piacelemző cég szerint nő a kereslet az új okostelefonok iránt, a vásárlókat vonzzák az AI-funkciók.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest