-
IT café
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #7732 üzenetére
És mekkora segítség ez annak, akinek még nincsenek meg!
Egyébként nincsenek már olyan jó bundle-k, mint voltak évekkel ezelőtt. -
Dilikutya
félisten
Amazon Prime előfizetőknek a márciusi ingyenes játékok:
Már elérhető
Saints Row: The Third Remastered [GOG]
Mafia II: Definitive Edition [GOG]
Crime Boss: Rockay City [Epic Games Store]
Naheulbeuk’s Dungeon Master [Amazon Games App]
Március 13.
Wall World [Amazon Games App]
Syberia: The World Before [GOG]
Endling: Extinction is Forever [Amazon Games App]
Dark Deity: Complete Edition [GOG]
Beholder 3 [Amazon Games App]
Március 20.
Wolfenstein: The Old Blood [Microsoft Store, PC és Xbox]
Mutazione [GOG]
Figment 2: Creed Valley [Amazon Games App]
Legacy of Kain: Defiance [GOG]
Mortal Shell [Epic Games Store]
Március 27.
The Forgotten City [Amazon Games App]
Deus Ex: Invisible War [GOG]
Session: Skate Sim [Epic Games Store]
Let’s Build a Zoo [Epic Games Store]
Gamedec: Definitive Edition [GOG]
The Wisbey Mystery [Legacy Games][ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Szerintem volt. De a gyakran 2€-ért árult Orange Box sem áll távol tőle, abban meg minden is benne van.
Persze a profiknak a legendás Gamestar melléklet van meg, amihez nem kellett a Steam.
Fel is raktam ma, elég rég játszottam vele, megnéztem, mit tud 4K-ban az utóbbi pár év frissítéseivel. Abszolút megállja a helyét.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
VinoRosso #7281 üzenetére
Pfff, ne is mond... bolti pékáruról már le is szoktam szinte, max ha azaz 1-2 jobb pékség útba esik, akkor veszek. Hústermékek jó része szemét már az összetevők listáját nézve is. Sajtok (nem ömlesztett) úgy ahogy, legalábbis papíron, mert a hófehér gumis trapista ugyanúgy hulladék. De a nyers húst is jól meg kell gondolni. Édességek szerencsére irreleváns, azt olyan keveset eszünk, hogy majdnem mindegy, mi van a minőségiben is.
Kínai boltokat messzire elkerülöm. Nemrég betévedtem egybe, célirányosan, katasztrófaturizmus miatt, kíváncsi voltam arra az instant levesre, amit Dániában állítólag betiltottak a csipőssége miatt. Ha már ott voltam, szétnéztem, iszonyat gagyi dömping volt. A levest is megtaláltam, nem is okozott csalódást, az alapíze pocsék volt, a csípősségén meg egyből átjött, hogy az igazi chilit sosem látott, kapszaicin kivonatot viszont annál többet. Én bírom a csípőset, carolina reaper szószt is megeszem, de ez úgy volt csípős, hogy mellé semmi ízt nem adott, ellenben a brutális chilikkel, amik a csípősségük ellenére is érezhető, finom ízűek.
A kínai műanyag búcsús szarok nem újkeletűek, a 90-es években is tele volt velük minden vásár, az ócska pisztolyok akkor is menők voltak. Jobban mondva akkor menők voltak (bár utólag belegondolva, egészen masszív műanyagok voltak), de most igazából sehol se látom, hogy ezeket bárki is venné. 30 éve mindenkinek volt az utcán rózsapatronos pisztolya meg Rambo kés/íj szettje. -
Dilikutya
félisten
Ezeknek a játékoknak szerintem sztorija végképp nincs, max valami alap mechanika, hogy mit is kell csinálnod. Rám nem lehet azt mondani, hogy vérgőzösen a grafika megszállottja lennék, most is fent van a gépen a Doom, épp a pici remaster apropóján, de az az eredeti látványt nem befolyásolja szerencsére. A retro pixelparádékkal sem feltétlenül van bajom, a Bud Spencer játék még tetszik is. Néha az ős Prince of Persia is előkerül. De ezek a szarok nem retro cuccok, hanem szemetek.
Én a csúcson is elfogadnám, ha a GTA V, a Red Dead Redemption 2, egy újabb Call of Duty, Battlefield 1, Sniper Elite 5 meg a Dead Island 2 lenne a grafikai standard - a maradék erőforrás meg mehetne végre értelmes fizikára, rombolhatóságra, időjárásra.
Ma játszottunk pont a gyerekkel RDR2-t (szigorúan csak lovagolt a prérin, szeret lovagolni, ezt is élvezi), az a játék gyönyörű. És az RX570-em viszi ultrán 1440p-ben, és szerintem csak a 4GB VRAM a szűk keresztmetszet. -
Dilikutya
félisten
válasz
interstate76 #7277 üzenetére
Erősen kétlem. Én néha megnyitom, hátha, most is az első kép még nem is volt ijesztő, aztán a többi már igen. De azért megnéztem, mivel kéne negyedórát játszani (futtatni
).
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #7235 üzenetére
Offoff, de ha regisztrálsz egy hetes trial-ra, akkor ingyen van teljesen a Prime egy hétig, és az éppen osztogatott játékok is a tiéd.
Azt nem tudom, a trialnak milyen korlátai vannak, ugyanarra a lakcímre/emailre/bankkártyára lehet-e egynél többször. -
Dilikutya
félisten
Július 16-17-én az Amazonon Prime előfizetőknek ingyenes lesz a Suicide Squad és a Chivalry II.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Soderes #7184 üzenetére
Én nagyon tudok haragudni az optimalizálatlan cuccokra, de ez szerintem nem az volt. Valóban brutál látvány társult a gépigény mellé. Túltolták, ez tény.
Optimalizálatlan pl. egy Assassins Creed, ami évekig ugyanazzal a motorral megy, aztán tele van teljesítményproblémákkal. -
Dilikutya
félisten
GOG verzióval nincs probléma, vagy nem rak fel ilyen szarokat, vagy ki lehet venni a pipát. AMD A10-6800K+RX570 kombóval nyomtam végig a covid alatt, minden maxon 1080p-vel, játszható maradt mindvégig, de nem akadt ki az fps mérő tőle.
Tech demo ide vagy oda, szórakoztató egy szemét, a Warhead még inkább, szigorúan szinkronnal. -
Dilikutya
félisten
Enemy Territory Quake Wars kicsivel a Quake4 után jött ki, kb. mint a Return to Castle Wolfenstein mellé az Enemy Territory.
Quake 3-nak nagyon nyögvenyelős a sztorija, Mortal Kombat-ba azért több energiát fektettek, az átvezetőkkel együtt azért hozzák a mozifilmek szintjét. Persze ettől függetlenül élveztem a Quake 3-at, főleg amikor már el is indult a gépemen.Multiban szerintem sose próbáltam.
-
Dilikutya
félisten
Azért van különbség károgó és károgó között.
Amúgy tényleg nem tudom, mennyi tartalom van a Sims 4 alapjátékban. De ez egy mindig ingyenes játék. Más, amikor egy amúgy fizetős alapjátékot osztanak ingyen a DLC-k nélkül, azok azért többnyire magukban is értelmezhetőek, pl. Far Cry, Assassins Creed biztosan, akkor is, ha a játéknak van sztori DLC-je. -
Dilikutya
félisten
Ekkora mennyiségű fizetős kiegészítővel gyakorlatilag irreleváns, hogy az alapjáték ingyenes, és spórolsz rajta 40€-t.
Nem ismerem közelről egyik részt se, nem tudom, az alapjátékban mennyi lehetőség van, arra emlékszem, hogy a legelső résztől fogva rengeteg kiegészítő jött ki hozzájuk. -
Dilikutya
félisten
Amazon Prime június:
Star Wars Battlefront 2 (2005 / GOG) – 06.06.
Weird West Definitive Edition (Epic Games Store) – 06.06.
Genesis Noir (Amazon Games App) – 06.06.
Everdream Valley (Amazon Games App) – 06.13.
Mythforce (Epic Games Store) – 06.13.
Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread (GOG) – 06.13.
Projection: First Light (Amazon Games App) – 06.13.Igen, tudom, hogy előfizetéses szolgáltatás, de 899Ft havonta, és mellé ott a filmes stream is.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #7041 üzenetére
Ez az "ingyen se" tipikus esete.
-
Dilikutya
félisten
Thief - Epic
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
válasz
DeFranco #6652 üzenetére
Ó a mirces régi szép idők...
/me nosztalgikus könnyeket morzsolgat
Winampból kijelzés, meg mennyi hasznos funkció, volt egy scriptem, amibe több másikból ollóztam össze a funkciókat. A legkeményebb az a tankos játék volt, amiben a hegyen át kell az ellenséget kilőni, az is meg volt csinálva a script nyelvén (valami Basic szerű nyelv volt). -
Dilikutya
félisten
válasz
Golden9 #6575 üzenetére
Atyaég, ez a Steam-en 97€! Erre csakazértis lecsapok, pedig az indiegala csak szemetet szokott adni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #6526 üzenetére
Miért ne érne szart se? Pakkban 25€, a SP 10. Epic-en 3500Ft, az alapjáték meg ingyenes egy hétig. De miért nem ér semmit az alapjáték?
-
Dilikutya
félisten
Extreme Racing on Highway - Indiegala
-
Dilikutya
félisten
Kijött a Quake II remaster, akinek megvolt a régi a Steam-en, az ezt is megkapja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Busterftw #6427 üzenetére
A Fanaticalon csak a Steam-es aktiváló kódot kapod. De vannak játékok, amik ezen felül is kérnek még CD kulcsot, ezt már a lentebb írt módon kell a Steam kliensben megnézni, és beírni, ahol a játék kéri. Nem sűrűn, de előfordul ilyen, nekem nemrég az Age of Empires III kérte (a 2007-es verzió). Ezt a kódot nem a Steam kéri, hanem maga a játék, gondolom, a régi védelmi mechanika maradványa.
-
Dilikutya
félisten
Pár ingyenes újdonság a Steam-en.
Van benne posztapokaliptikus fps, RPG amiben a szörnyek oldalán harcolhatsz stb. -
Dilikutya
félisten
válasz
Viktor77 #6125 üzenetére
Enchanced Edition nem a teljes? Mondjuk Steam-re megvettem nemrég, így itt nem érdekes, de akinek nincs meg, az figyeljen oda. Mondjuk így ingyen csak kozmetikai DLC-k vannak most, pl. a Hellraid-ért 900 Ft-ot kell még ráfizetni.
Nem tudom, ami nincs ingyen, abból mi sztori DLC. A Hellraid ugyan single, de nem a Dying Light része, egy teljesen más játéknak készült, csak addig baszakodtak vele, hogy végül csak így sikerült kiadni. -
Dilikutya
félisten
válasz
Anonymusxx #5988 üzenetére
De ezt is írja: "According to a prolific leaker, the next free Epic Games Store game is actually three games, and that's because it's going Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, which is a collection of remasters for GTA 3, GTA Vice City, and GTA San Andreas."
Na most döntse el a paraszt. -
Dilikutya
félisten
Pletyka holnapi Epic-re: GTA The Trilogy Definitive Edition
-
Dilikutya
félisten
Azért sajnálom, hogy nem a GTA Trilogy lesz a befejező Epic ajándék.
Az idei osztást csak aktiváltam, de kb. semmi se érdekelt belőle. -
Dilikutya
félisten
Nem, ez ilyen egyben Complete vagy GOTY jellegű kiadás. És akinek már megvolt Steam-en bármilyen formában, annak ingyen átvált erre.
Kár hogy sose lesz időm rá.A 3. résszel is elbaromkodtam vagy 30 órát, amikor még szaggatott a gépemen az IGP miatt, azóta valahonnan van már remasterem is belőle, sose vettem elő lassan 10 éve.
Pedig olyan fasza csak morogni tudó szumós testalkatú Bundesliga frizurás karakterem van valami undormány rózsaszín vagy lila öltönyben.
-
Dilikutya
félisten
Amazon Gaming december: Quake, Rose Riddle 2: Werewolf Shadow, The Amazing American Circus, Banners of Ruin, Brothers: A Tale of Two Sons, Spinch, Desert Child, and Doors: Paradox.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Archttila #5673 üzenetére
Azokon a PC-ken, ahol ezeket a szoftvereket használják, ez az összehasonlítás teljesen értelmetlen, nem ezen múlik a sebességük. Teljesen mindegy, hogy a store 200 vagy 400 MB RAM-ot használ, van 8-16 GB a gépekben. Ugyanígy a tárhely.
Akinél ilyen különbségek is számítanak, az egyébként sem igen játszik, max régi játékokkal, lemezről.Semmi baj nincs az Epic-el, arra pont jó, hogy ingyen behúzz egy rakás játékot, meg olykor kuponosztás után akcióban nagyon jó áron vásárolhass. A háttérben meg elvan játék közben, sőt Ubisoft játékokhoz nem is kell. Van nála jobb kliens, az tény, de arra, amire használni lehet, arra ez is megteszi.
-
Dilikutya
félisten
Csütörtöktől pár napig ingyenes lesz a Steam-en az eredeti Mafia!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Armagedown #5524 üzenetére
RTS-nél szerintem nincs olyan. Egyébként képarány sem mindegy, nem ugyanazt látod 4:3-ban, mint 21:9-ben.
-
Dilikutya
félisten
válasz
l.skywalker #5317 üzenetére
Fallen Order-nél kód volt Originre. Ez most nekem kimaradt, FC4 megvan már, félbe is van hagyva, zsinórban FC3 második fele + FC5 + New Dawn után pár hónap alatt az már sok és unalmas volt, egy éve hozzá se nyúltam.
Egyébként is nagyon FC3 új skinekkel csak.
-
Dilikutya
félisten
Március 27-ig ingyen játszható a Far Cry 6 és az összes eddigi DLC.
-
Dilikutya
félisten
Eheti Epic: Windbound. Felkészül jövő hétre a Brothers - A Tale of Two Sons.
-
Dilikutya
félisten
Epic:
Godfall Challengers Edition
Prison Architect
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest