- Mozilla Firefox
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- Csalódást okoztak Kínában a Tesla vezetéstámogató funkciói
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- MSI afterburner
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Assimilator #13812 üzenetére
Ígyvan
-
válasz
Assimilator #13810 üzenetére
Elég rég
Ez azoknak van akik nem tudnak vásárolni a store-ból, csak egy plusz lehetőség
-
-
-
Mi történt a Cali szerverekkel? Tegnap óta elérhetetlenek
-
-
Megfelelő Strange Partokkal ellátva
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Másnál nem jelentkezett az a hiba hogy a TF2 nem hajlandó szinkronizálni a steam felhővel?
-
-
Farmoltam, na meg persze azért ráfeküdtem rendesen,ennél gyorsabb módot egyelőre nem nagyon találtam
Amúgy a ThisLD szerverekon szoktam megfordulni, ott vannak custom wave-k, régebben (vagy talán még most is) volt olyan robot ami 30k kreditet dobott halálkor, szóval a kredites achi teljesítéséhez sem utolsó
-
-
Én is benne lennék egy közös gameben
-
-
-
Igen, elég nagy pofáraesés volt azoknak akik az új ládákat várták (nekem is). Azt nem tudod hogy ezelött meddig volt játékban a 30-as láda?
(#12224) alratar: Azokat inkább tömegesen érdemes nyitni, úgy nagyobb az esély az unusual sapikra
Nem, kulcsot nem lehet találni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ricardo128 #11855 üzenetére
Nem lehet
(#11856) Siera: A korlátozott hozzáférés annyit jelent hogy nem találhatsz sapikat, kiegészítőket, festéket, de attól még normál fegyókat kéne hogy találj
-
válasz
akos90 #11476 üzenetére
Az előbbi hsz-omban linkelt helyen tudsz válogatni az aktuális kínálat között, ha valamelyikre szükséged van katt az itemre majd ott megint katt a reserve gombra. Ezután ha a jobb alsó sarokban megjelenik egy szám akkor ugyanott kattints a trade gombra,, a többi meg már ugyanúgy működik mint az eladásnál
(#11475) Źşë': Nincsmit
-
Amit te nézel az a speciális tradekre vonatkozik, pl ha unusual, vagy egyéb ritka sapit akarsz beadni, és ehhez kell a lvl3
Amúgy egyszerű:: először ugye bejelentkezel a steam accoddal, majd a jobb alsó sarokban a chat queue résznél katt a trade gombra ekkor bekerülsz a várakozó listába és ott figyelemmel
is követheted hogy épp hányadik vagy. Egy idő után a bot küld egy fiend request-et a steam accodra, majd ott a trade ablakban bedobálod neki amit elakarsz passzolni. Ha az adott itemet elfogadja akkor kiírja hogy mennyi kreditet ér, ha meg nem okés neki akkor várni kell egy kicsit mert valszeg túl sok van belőle Ha lezajlott a csere, akkor a kapott kreditet az itt lévő itemek valamelyikére elköltheted -
válasz
po1son #11423 üzenetére
Hát én igazából azt szoktam csinálni hogy ha megjelennek új itemek akkor az az elején nagyon olcsó ott azokat begyűjtöm, majd ha rendes árat kapnak akkor visszadobom azt vagy eladom máshol
Mit érdemes beadni? Az kb mindegy, egyik itemmel sem jársz rosszul
[ Szerkesztve ]
-
válasz
po1son #11420 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz, de van amit valóbban olcsóbban lehet beszerezni ott
Amúgy az oldal lényege kb annyi, hogy a beadott cuccokért cserébe kreditet kapsz, az item értékétől függ hogy mennyit, és később ez más cuccokra le tudod vásárolni
Ami az árakat illeti, nagyjából egy szinten van a tf2spreadsheet-en lévő listával
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / White Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 13 Pro Max / 256GB / Sierra Kék / Új akkumulátor / Garancia!
- Ajazz AJ179 PRO 8K PAW3395 26000DPI 58g
- SAMSUNG (QE55S95BAT)140CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! ÉRTÉKCSÖKKENT !