-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lasvegas
tag
Tarr kft ről a véleményemet kifejteném de nem nyomdaképes,12éve vagyok a zelka-tarr előfizetője évente 150.000 ft-ot fizetek a tv és internet szolgáltatásért, most először lenne problémám a tv-vel hétfőn reggel 9 kor felhívtam az ügyfélszolgálatot kedves hölgy felvette kb 15 perc alatt pontos kórképet adtam a hölgynek a problémáról el is mondtam mi lehet a hiba hiszen látom
megkérdezte 3 szor,hogy mi is a pontos gondom leírta, mondta 72 óra alatt kell kijönni mondom fasza mert pont itthon voltam az elmúlt 3 napban erre semmi nem jelentkezett senki na ennek csak gratulálni tudok fasza szolgáltatás szarnak az emberre,holnap jöhetnek nemtudok itthon lenni
...... Ja gondolom biztos a sok a bejelentés azért nem érnek ide de akkor mondja azt,hogy kb 2 héten belül jönnek aztán kész.
Hibám különben van 2 tv cam modullal kártya stb digitális adás az egyik tv-n minden este kb 9 óra fele elmegy egy csomó adó m1.rtl,tv2,cool,national geogr HD,stb ... reggelre meg minden ok de akkor nem nézema másik tv-n meg délelött szokott elmenni az adás gyenge vagy nincs jel stb... A lakás pár éves falban van elhúzva az antenna,mióta 10 megás netem van meg 2cam kártyás tvt nézek azóta van gondom,ha csatornát váltok sokszor kiírja a tv,hogy no acces miközben alatta megy az adás aztán kb 10s és minden ok addig felirat stb... nevetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ózongenerátor a háztartásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest