- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #5495 üzenetére
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Rosep
senior tag
Úgy látszik rájöttek, egyre nagyobb az igény a HD-ra. Vagy olvassa valaki a fórumot. Nekem már csak egy NatGeo Wild HD hiányzik. De hogy másoknak is jó legyen: AXN HD, PV TV HD, EuroSport2 HD, ESPN America HD.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
A freki túlterhelődés megszűnt, a HD csatornák egy része ismét felkerült 700 MHz fölé.
Kis érdekesség: Bedugtam a kábelt az USB-s TV tunerembe is. A ProgDVB már automatikusan az új frekiken keresett, pedig nem is írtam át a transzponder listát, így az összes csatit megtalálta. Eddig nem csinált ilyent. Érdekes. Nyilván kiolvasta a NIT-ből az infókat. De eddig miért csak a transzponder lista szerint keresett?
Tutu: Duna HD a csatorna neve . Gondolom nem véletlenül..
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Tutu7030
veterán
válasz szabogabor10 #5487 üzenetére
Duna HD?? Hol? Nálam csak Duna World HD van.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
Jól számolod.
Amúgy csak nekem furcsa, hogy nem teljes az ÁSZF-ben a HD csatornalista? Duna HD-ról például szó se volt, RTL Klub HD még mindig nincs benne. Egy totál csődtömeg a Tarr ügyféltájékoztatási rendszere.
-
Rosep
senior tag
Jól számolom, 18 HD adó van így már + HBO HD, Filmbox HD?
-
emre33
addikt
Nickelodeon HD magyar hang nélkül.
Sok értelme nem volt így felvenni a csatornalistába..https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
Super TV2 HD van.
És megint rendezhetem át a csatornákat.
Hol a hivatalos tájékoztató erről kedves ügyfélszolgálati vezető?
2 hónapja csináltam meg.
2 tv + 1 SET TO BOX kell beállítanom.És nem beszéltem még a sok szomszédból.
Áááááááááááááá
Kit kell megverni?[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
Materix
csendes tag
Olyan létezik, hogy egyik haveromnak megduplázták a netet, nekem meg még nem? Kulcson lakunk mindketten A digitális tv adások nálam szarul jönnek be, szétesik a kép.
Egyébként írtam, hogy folyamatosan elment a net (15mb) egy modem csere oldotta meg a problémát (CBN)
[ Szerkesztve ]
-
seria
tag
Valaki elintézhetné megint, hogy a HD csatornákon a preferált hang magyar legyen.
Megint összekavartak mindent. -
ThuG4LifE
senior tag
Csak nekem tűnik úgy, hogy az sd adások többségének gyengébb a minősége, mint eddig volt?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Grande Ale #5477 üzenetére
Nálam is ennyi van. Szerintem igen.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Grande Ale
őstag
Újrahangoltam, 142 tévé, 20 rádió. Befogta mind?
-
1egaly
aktív tag
A FilmBox Familyn a FB Extra nyomják,a müsorujság szerint másnak kellene lennie...
-
1egaly
aktív tag
Van Duna HD is!!
Igaz most még csak SD..
-
paavoo
aktív tag
Hányas mhz-en jön Sport1 HD Zegen?
-
Tutu7030
veterán
Remélem az epg ugyanolyan jó lesz, mint amilyen az elmúlt hetekben/hónapban volt.
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
10.25h most megjött..
Van sport1 HD!
-
titán
-
korcsi
veterán
EuroDocsis-nál 55,62Mbit a 42,88 helyett.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Grande Ale
őstag
Bonyhádon még nem indult el a másik három feltöltési freki, legalábbis nálam.
-
ThuG4LifE
senior tag
Gondolom megint rendezkednek az uj digicsomagok miatt, remelem ujrahangolas utan lesz mar sport1 hd is.
-
Tutu7030
veterán
-
veterán
-
HIJ
őstag
Másnál van digitális adás? Nálam semmi nem jön most...
-
emre33
addikt
válasz Gubek-Einste #5454 üzenetére
Hát én az alábbi táblázatot találtam még pár éve a neten.
De keresek egy újabbat.
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
titán
-
emre33
addikt
válasz Gubek-Einste #5446 üzenetére
50Mbps az erősen elméleti, gyakorlatilag az kevesebb lesz, felhasználó szemszögéből sok "haszontalan" adat is száguld a rendszerbe.
-
veterán
A Tarr net rendelkezésre állása erősen területtől függ. Nekem már több, mint fél éve tökéletes a netem. Soha nem lassult le, ment el. De persze vannak területek (talán inkább Zala), ahol rendszeresen elmegy.
-
korcsi
veterán
válasz szabogabor10 #5449 üzenetére
Az elöfizetöi hurok eléggé bekorlátozza a lehetöségeket, de azt nagyon stabilan hozza, nincs a kábeles elérésre jellemzö túlterhelödés, az iptv olyan ami 2,5mbitbe belefér de amúgy nincs gond vele, és nem láttam reklámot 3 éve, nem maradtam le sorozatról, ezt igazándiból meg kell tapasztalni (offline tv), onnantól nincs meg nélküle az ember, persze csak ha tv-zni akar .
Jó lenne Tarra váltani, de rossz személyes tapasztalatom van amit ismerösöknél tapasztaltam meg, a mostani sávszélesség emelés sem a rendelkezésre állás minöségét fogja javítani.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
veterán
Nem tőled kérdeztem, csak nem akartam külön hsz-be írni.
És egyébként elégedett vagy az IPTV-vel? Rengetegen panaszkodnak ADSL (de sokszor még optikai területen is) területen a szűk sávszél miatti folyamatos akadozásra és pocsék képminőségre. A HD teljes hiányáról már ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz szabogabor10 #5447 üzenetére
Nem tudom, T-s vagyok Én csak álmodok olyan net sebességröl mint ami nektek van, cserébe ott az IPTV aminek kiváltása mind anyagilag mind beleölt energiába igen sokba kerülne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
titán
Egy EuroDOCSIS csatorna 50 Mbps így a 4 csatornás modem esetén elméletben 200 Mbps a max sebesség.
Motorola 6120E simán bírni fogja a 80-as netet, nekem anno UPC-nél 120-as netem volt ilyen modemmel.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
korcsi
veterán
válasz Gedeon31 #5443 üzenetére
Nézegettem a T-s árakat, körülbelül 20%-al olcsóbb hasonló kombi csomag, cserébe lassabb az internet. Nem olcsó a Tarr, de azért nincsenek annyira elszálva az árak 10 alatt megvan a 3play és az analóg kábelnek hála lehet akár 10 TV-d is. .
-
sch_a
addikt
Nem rég váltottunk 8/1,5-es kombiról 15/3-ra, ha előbb hallok az emelésről tuti várunk. Remélem azért a duplázásból mi sem maradunk ki. Motorola SB5120 modemünk van, gondolom a 30-ashoz azt is cserélni kéne.
-
emre33
addikt
Motorola 6120E modemmel a 80Mbit necces lesz.
Miért? Ez a modem csak 4 frekit tud kezelni, azaz 80/4=20Mbit jut egy frekire.
Egy freki elméleti határa valahol 35Mbit körül van.Van 8 használható freki a tarr hálózatába, de 6120e egyszerre csak 4 tud kezelni
6120e esetén saját magad át tudod rakni a másik 4 frekire, de ez se megoldás.
De ha egy adott körzetbe/szegmensbe több ember elkezd letölteni, akkor nem lesz 80Mbit sebességed.Erre a 8 freki egyszerre történő használta lenne a megoldás, ott csak 10Mbit jutna egy frekire.
Sokkal több esélyed lenne a folyamatos maximális sebesség elérésére.Csakhogy ehhez modem csere kellene, ezt viszont információm szerint a tarr nem tervez modem cserét!
-
XeeN
senior tag
-
vzsryl
nagyúr
Pff, csak? Felbontanám a szerződést...
Egyébként nem tudom, hogy milyen rendszer alapján végzik az emeléseket. Én 40km-re lakom Szekszárdtól (központ), és ugyebár sima kábelnetem van. Ahol optikai cucc van, és mondjuk Zalaegerszegen, az valószínűleg később fogja megkapni az emelést. Ha van esze a cégnek, akkor először a kiindulópont körül kezdi el, és a régi előfizetőknek kedvez.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
Én ma reggel bekapcsoltam a gépet, elkezdtem töltögetni, és azt veszem észre, hogy a szokásos ~580KB/s 1,1MB/s-re változott. Speedtesttel lemértem, és duplázták a le/fel töltési sebességet is. 5/1-ről 10/2.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
veterán
Nem tudja valaki esetleg pontosan, hogy miért zárkózik el teljesen a Tarr az Eurosport 2 HD-tól? Nagyon bíztam benne, hogy bekerül idén a kínálatba. Idegesítő a hiánya, többek közt a német meccsek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Mike88
senior tag
Most kicsit fölhúztál, szóval utána néztem, s ja! Alaposan! =)))
No mindegy, attól még szebbnek látom a satos forrást, persze ez lehet akár a TV hibája is, ami ugyan dühítő, ha már közel 200k-ba került, de ezért meg nem bérelnék egy boxot, az is biztos.
Teljesen megkavart az, hogy kb. fél évvel ezelőtt keletkezett hibát hurcol sokadik frissítés után is magával a STB-om, ami tévesen 1080p-nek titulálja az adást, s erre még rájött az emberek tudatlansága is, a torrent oldalakra felkerülő .ts felvételek, amiknél 1080p-t tüntetnek föl. -
Valdez
őstag
Most 1 órára elment a netem, azthittem mire visszajön már dupla lesz, de sajnos nem
-
XeeN
senior tag
Dehogynem érthető, de mivel az aszf-ben nem vállalnak felelősséget egy csatorna megtartására sem, én már csak ezért sem írnék alá 1 évet. Arra pedig senki nem tud garanciát vállalni, hogy egy adó mindig mindenkinek megfelelő tartalmat sugározzon. Ezért nem értem ezeket a "csatorna kipróbálós" dolgokat (lásd HBO kódolatlan napok).
-
Tutu7030
veterán
-
1egaly
aktív tag
Azt gondoltam,hogy elsejétől beteszik a Filmbox csatornákat,hogy belekukkanthassunk,hogy érdemes-e 1 évre lekötve előfizetni rájuk..
Gondolom 5.én beteszik és lekódolják,úgy hiszik,hogy a portponthu alapján fogjuk megrendelni???
-
veterán
-
1egaly
aktív tag
Eurosport HD megy nálatok???
-
emre33
addikt
Hát kolléga itt valamit nagyon félrenéztél.
Ha TV és FULL HD, az 1080I!
Bitráta pedig az elérhető maximális!Mit akarsz még?
-
Mike88
senior tag
Szerintem boldog-boldogtalannak ingyenes, már akinek be van lógatva egy madzag. Nálam is jön, pedig csak net előfizetésem van. Mindenesetre az m1HD jó messze van minőségben, még a sat-os saját feladástól is. (jó, ok tudom, ez 1080i az meg 1080p).
Ja és a TV egy LG plazma, mégis jön gond nélkül úgy is, ha országnak Magyarország van beállítva.
Tarrnál a symbol rate minden esetben 6875 ill. 6900 vagy van más érték is, ill. a moduláció mindig 256QAM?
Meke11! Köszi a táblázatot, egyszer már linkelted nekem is, esetleg még a symbol rate és a moduláció elférne a táblázatban, na persze ez csak javaslat, engem nem fog érinteni a dolog, hacsak nem jön a Tarr valami egészen meghökkentően jó ajánlattal, bár ezt erősen kétlem, hogy megtörténhet.Ez az ingyen közszolgálati arra volt jó, hogy láthattam a Tarr minőségét. A HD az korrekt de ezt is csak következtetem, mert ugyebár ez csak 1080i, viszont ha a többi SD is ilyen, mint az m1, m2, duna képminősége, akkor ez az amiből nem kérek. =)))
-
vacs
veterán
Vagy akinek androidos telefonja van, annak érdemes a TV24 – tévéműsor appot kipóbálni.
Be lehet állítani a csatornák sorrendjét is, így mindig csak azt mutatja, ami érdekel.
Én csak ezt használom, mindig kéznél van.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
Tutu7030
veterán
válasz kabelmania27 #5408 üzenetére
Majd este megnézem. Mióta van epg, nem használom a txt szolgáltatást.
-
-
Tutu7030
veterán
"Minimax, Sport1, Sport2 teletext változás
Értesítjük, hogy március 1-től aSport1-Sport2 és Minimax
csatornákon végleg lekapcsolásra kerül a teletext
szolgáltatás. A már elavult és kihasználatlan technológiát a
legfrissebb híreket tartalmazó honlapok váltják fel, amelyről
néhány hónapja a text-re kapcsolva a képernyőn is
informálják a nézőket."LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
veterán
Nagyon remélem, hogy keddtől már lesz Sport 1 HD. Jó lenne a Manchester-Real BL meccset HD-ben nézni.
-
XeeN
senior tag
válasz CsodaPOK #5404 üzenetére
Miután Március 5.-től él az új ászf, nem is igen mondhatott mást az üzletkötő. Ha valakit nagyon érdekelnek a leendő változások, a tarr honlapján megtalálhatja az új feltételeket. A duplázás inkább marketing fogás, a lényeg az, hogy valóban emelni fogják mindegyik csomag sebességét kisebb-nagyobb mértékben.
-
CsodaPOK
senior tag
Most fog lejárni a hűségünk márciusban.
Anyum írja, hogy most volt kint egy nőci, hogy hosszabbítsunk hűséget.
Kérdezi anyum, hogy oké, milyen új kombi csomagok lesznek? Azt mondja a nőci, hogy nem lesz új, ami a honlapon van, az van.Mennyire reális az, hogy megduplázzák minden csomagnál a sebességet, de ugyanúgy a régi csomagot árulják? Szerintem semennyire. Csak ha így van, akkor meg miért akarnak félrevezetni?
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Warhammer 40.000
- Apple notebookok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Autós topik
- OLED TV topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest