- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sagemcom frissítés érkezett ( modem ki, és bekapcsolás kell hozzá, majd kb. 10 percig frissít ), ami ezután a már beállított bridge módot elfelejtette, így most hívhatom megint az ügyfélszolgálatot
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/wifi_es_zigbee_okoseszkozok/hsz_1-50.html
-
chungee
addikt
Estét!
Ez most hogy van Február 9-én lett új netem. Akkor kötöttem meg a szerződést 100megabit VDSL2 netre havi 4.800ft-ért, első 3 hónap -25% kedvezménnyel. Most ugyan ezért 3.664ft-ot kérnek, első 3 hónap -25% kedvezménnyel. Ugyan úgy 1 év hűséggel. Ilyenkor lehet tenni valamit Mert úgy érzem hogy csőbe húztak 13,5rugóval
[ Szerkesztve ]
-
seger
addikt
Módosult a tvgo. Most küldték emailba. Ezek bármit módosíthatnak ahogyan szeretnék....
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz szasza_xp #92795 üzenetére
Az, hogy nem működik a weboldal megfelelően. Telefon fel, 1414, aztán kérdezd meg, hogy a te címedre/MT azonosítódra (ha van) mondjanak egy ajánlatot 1-2 évre.
Amúgy az van, hogy eltörölték a 2 éves hűséget, hiába kötsz két évre, nem lesz olcsóbb tőle a csomag, csak az első 3 hónapban. Készüléket tudsz kedvezményre vásárolni.
(Felesleges kiemeléseket ne erőltesd, semmi szükség rá.)
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
szasza_xp
senior tag
Sziasztok!
Most mi van a Telekomnál? Mármint a szokásos fejetlenség mellett?
Gondolkoztam a csomagváltáson, ha már van gigabites optika, s felnéztem a telekom oldalára, a mostani 5800 Ft-os Csomag helyett(120Mbit net családi HD csomag valami alap telefon) 2 év hűséggel valami 10.680 Ft jött ki a 100 Mbit-es net, meg családi HD meg telefon) nagyobb meg még drágább. Ha leveszem a 25% kedvezményt akkor is 7500 Ft! Erre mondná azt Besenyő Pista bá , hogy NOrmális??!!!
Ezek után már meg sem mertem nézni a gigabites net-et A diginél egy hasonló csomag, csak nem IPTV-vel 5-6k körül van...Szóval akkor most mi is van a Telekomnál ????
“A jövőnk ködén nem látunk át, de néha talán jobb is..” by Youkai
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz shaggy #92793 üzenetére
Ha bekapcsolsz minden IGMP-s funkciót, akkor úgy is kellene működnie, ahogy most bekötötted, de így dupla NAT-ba kerül minden eszköz ami a TP-re csatlakozik. Én megpróbálnám úgy beállítani, ahogy írtam, akár a második módszert is kipróbálhatod először, ahhoz nem kell telefonálgatni.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz shaggy #92790 üzenetére
IPTV STB elé kell tenni, a Sagem ONT mögé. Mit szeretnél? Szeretnéd router-ként használni a TP-Linket, vagy csak a wifi miatt kell?
Ha router-ként akarod használni, akkor telefon a T-nek, hogy a Sagemben kapcsolják be a PPPoE Passthrough-t, utána a Sagem LAN1 portját kösd össze a TP-Link WAN portjára, és PPPoE kapcsolatot állíts be, ehhez szükséges a PPPoE felhasználónév és jelszó. Ezek után IGMP bekapcsol és elvileg mennie kellene szépen.
Ha wifi miatt kell csak, akkor így kellene beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz bodzasfanta #92785 üzenetére
Ez egy biztonsági kikötés a hálózat védelmére, hogy legyen jogalap intézkedni, de szükségtelenül nem alkalmazzák. PR-hez azért akkor mennék csak, ha muszáj lenne.
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
vásároltam egy TP-Link TL-WR1043N routert be szeretném tenni az iptv-s box után.
Mit kell rajta állítanom, hogy jó legyen?250MB Net van iptv mellé ha ez számít és ezzel a routerrel szeretném hogy legyen vezetéken net és iptv is.
Én mondjuk csak simán összedugtam és engedélyeztem az igmpt.
Segamcom f@st 5655v2 ac raktak be nekem.Net az jön rendesen de a tv kb. fél perc után megáll.
Majd ha átkapcsolok egy másik adora az is kb fél percig megy.Mit kell csinálnom, hogy szépen működjön minden?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bodzasfanta #92785 üzenetére
Szerintem meg, de én is elforgalmazok 500-600 GB-ot egy hónapban simán és nem korlátoztak le még egyszer sem.
Akkor lehet, hogy egy kötelező pont az ÁSZF-ben, amit amúgy nem érvényesítenek.
Ha nem hiszed el, akkor sem volt még soha korlátozásom, és itt sem írt róla még senki.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz DJ. Ru$y #92782 üzenetére
Nálam eddig is Google DNS volt beállítva. Próbáltam törölni is, de a helyzet ugyanez. Mobil neten (szintén Telekom) minden megy.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
bodzasfanta
csendes tag
válasz DJ. Ru$y #92784 üzenetére
Ehh nem hiszem, hogy csak úgy benne maradt. Most megnéztem és a UPC-nél ugyanez van. Csak ott 300 giga a limit
Most először érzem úgy, hogy elfelejtettem elolvasni az apró betűs részletet és hibát követtem el... Mármint a szerencsémet ismerve rajtam le fogják verni a 200 gigát.
Eszembe jutott pl a Final Fantasy XV ami jövőhéten jön ki PC-re és 150 giga. Letöltöm Steamen és elment a netem 75%-a LOL
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz bodzasfanta #92777 üzenetére
Ez szerintem bent maradt valamiért 1000 éve. Többen terra fölött forgalmaznak havonta és nincs semmi problémájuk. Egy 100/25-ös VDSL2 nettel már lehet forgalmazni szépen le fel irány együtt bőven megütheti a terrát.
Sosem láttam még ilyen korlátozást.
-
wagi
senior tag
válasz DJ. Ru$y #92782 üzenetére
8.8.8.8 pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 8.8.8.8: bájt=32 idő=6 ms TTL=57
Válasz 8.8.8.8: bájt=32 idő=6 ms TTL=578.8.8.8 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elvesze
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekun
minimum = 6ms, maximum = 6ms, átlag = 6ms -
DJ. Ru$y
félisten
-
Crvsh3R
senior tag
Most vagyok épp vonalban az ügyfélszolgálattal, egyenlőre nem tudnak az egészről... Érdekes, hogy mintha másodpercre pontosan 11 óra óta lenne a gond. Eddig úgy tűnik számomra, hogy a külföldi oldalakat érinti.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
bodzasfanta
csendes tag
A Telekom ADSL-nél jelenleg mi a szabályozás az "extrém használattal" kapcsolatban? Néztem az ÁSZF-et de nem találtam semmit.
Csak azért kérdezem, mert gondolkoztam, hogy átmegyek egy helyi kábeles szolgáltatóhoz (PR) de most kirázott a hideg amikor olvastam az ÁSZF-et. Korlátlan net, de 200 giga után lassítanak.
> a Szolgáltató Internet szolgáltatása osztott erőforrásokra épül. Ezeknek az
erőforrásoknak a túlzott (indokolatlan mértékű) igénybe vétele vagy ezekkel való visszaélés, akár egy előfizető részéről is, minden más felhasználó számára negatív hatást válthat ki. A hálózati erőforrásokkal való visszaélések leronthatják a hálózat teljesítményét. A fentiek figyelembe vételével a Szolgáltató túlzott mértékű használatnak tekinti azt az esetet, amikor az Előfizető adatforgalma adott hónapra nézve a 200 Gigabyte forgalmi mennyiséget meghaladja (extrém használat).
Az extrém használat meghatározására a Szolgáltatónak a sávszélességgel való gazdálkodása, és ezáltal a szolgáltatás minőségének fenntartása miatt van szüksége. A Szolgáltató a szolgáltatás megfelelő minőségét nem tudja biztosítani, ha hálózatát az előfizetők túlterhelik. Extrém használat valósul meg, ha bármely hónap első és utolsó naptári napja között számított adatforgalom átlaga a 200 Gigabyte adatmennyiséget meghaladja.Mondom ez csak azért érdekel, mert jelenleg Telekom ADSL van és sose tapasztaltam volna, hogy lassítanak. De 200 giga 2018-ban szerintem eléggé vicc.
-
Crvsh3R
senior tag
Sziasztok!
Másnál is gond van az internet eléréssel? Az oldalak eléggé kis számban töltődnek be, legalábbis itt nálunk Baján 11 óra óta. (Telekom - 1000-es net)
[ Szerkesztve ]
-
fonix232
aktív tag
válasz Janusz001 #92772 üzenetére
A hasznalt Xboxokat at lehet regisztralni a Microsoft-nal, es a garancia is athelyezesre kerul ilyenkor, ezzel nincs problema.
(#92774) Ribi
A hitelt csak a hitel felvevojen hajthatjak be, attol fuggetlenul, hogy a hitelfedezet (aruhitel eseten az aru maga, ingatlanhitelnel a lakas/haz, gepjarmu-celu hitelnel a kocsi, stb.) kinek a tulajdonaban van.
Ez egyedul egy esetben nem ervenyesitheto, megpedig ha telefont veszel reszletre - mivel az nem hitel, hanem kedvezmenyes dijcsomag, amelynek a dijaban benne van a keszulekdij is. Ezert erdemes telefont vagy fuggetlenul hitelre elhozni, vagy nem reszletre venni, ugyanis az emlitett esetben a szolgaltato varialhat ugy a szerzodesen, hogy neki tetszo pillanatban (pl csuszol egy napot az elofizetes dijanak befizetesevel) visszafordithatatlanul letiltja a telefont.
Ellenben standard hitelszerzodes eseten amennyiben a hitelfedezet mar nem a te tulajdonodban van, ugy te vagy anyagilag felelos erte. Szoval ha hitelre veszel barmit, es eladod, az akinek eladtad, semmi koze nem lesz a hitelhez, akkor sem, ha te azt nem fizeted.
Mert csak.
-
Ribi
nagyúr
Valakinél van egy hitel tartozás.
Ezt nem fogják csak úgy elhagyni. Ezt be akarják majd hajtani az eredeti tulajon.
Esetleg ha ő tudja igazolni, hogy eladta az eszközt akkor lehet megkeresik az új tulajt. De lehet őket az új tulaj nem érdekli és majd csak az eredetin hajtják be. -
seger
addikt
válasz Intruder2k5 #92769 üzenetére
Erre az alap 34 re gondoltam...
-
Janusz001
őstag
válasz bandi0000 #92750 üzenetére
Xbox -ot be kell regisztrálni a Microsoft oldalán, ha gebasz van, akkor kéred a gariztatást a Microsoftnál és küldi a futárt oda-vissza ingyenesen. Ez a verzió gondolom már nem biztos, hogy fog menni, mert ha használtan vetted, akkor már az ő accountján történt a regisztráció.
Másik lehetőség pedig, hogy felhívod a magyar Microsoft üfsz. -t, bekérik emailbe scannelve a blokkot és szintén jön a futár.
Microsoft elég rugalmas gariztatás terén. -
Wind-Storm
őstag
válasz Intruder2k5 #92769 üzenetére
Köszi!
-
SFerenc87
újonc
A Telekomnál szokták naplózni, hogy milyen az internet a központ és az előfizető között, például vannak-e szakadások vagy csomagveszteség? Ha igen, akkor kb. milyen hosszú időtartamra visszamenőleg, illetve a szerelők, akiket kiküldenek hibabejelentés során, hozzáférnek-e a naplózáshoz?
Illetve a CMTS-ből jól gondolom, hogy egy fele jön a kábel az előfizetők felé és egymás után vannak rákötve a lakásokban az előfizetők?
-
seger
addikt
válasz Wind-Storm #92766 üzenetére
Tnél mindenki össze vissza beszél..
Elvileg a dvb-c marad -
Wind-Storm
őstag
Sziasztok!
Jött egy papír, hogy itt a III. kerületi címen a telekom megszünteti az analóg adást (azt hiszem, hogy már legalább egy éve megszüntette, de mindegy is..). Írja még azt is, hogy ingyen postáz eszközt. Na most, én felhívtam a 1414-et és döntésképtelenségemben kiválasztottam a műszaki segítségnyújtást amin elmondtam, hogy ne is postázzák, mert fölösleges, "lapostévé" van, ami anélkül is tudja fogni a DVB-C-t. Erre jön a válasz (egyenesen az átkapcsolt műszaki kollégától!), hogy az analóg kivezetése már megtörtént, a DVB-C szűnik meg, mert már az is elavult... Na akkor most mi van!? Most lesz lemondva a TV, ha a D-link kábelmodemet gagyi HGW-re cserélik, és én még csak TV-t sem nézek.
Kérem, valaki világosítson fel, hogy akkor most mégis mi a fene szűnik meg, mert ilyen ellentmondást én még nem hallottam..[ Szerkesztve ]
-
fonix232
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #92751 üzenetére
Ez csak azért szopás, mert érezhetően lassú a Cisco cucc router módban... Négy eszköz után már esik a sávszélesség, nő a válaszidő, a T meg szarikbele, ingyen nem cserélik a modemet.
Nem is értem hogy egy ilyen szutyok szolgáltató hogy a fenébe él meg ma. Ja várjunk, Magyarországon vagyunk...
Mert csak.
-
veterán
-
Adama123
aktív tag
Fox csatorna helyére április 30-tól a Film4 csatorna kerül.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
btz
addikt
-
fonix232
aktív tag
Sziasztok!
Ismerosom megunta a Cisco EPC3925 tipusu modem+router kombojuk folyamatos wifi problemait, es vett egy sajat routert. De mivel IPTV-juk is van, igy nem sikerult teljesen kiiktatni a router funkciot a modembol, az ugyfelszolgalat pedig terel.
Van valami megoldas arra, hogy a router legyen a tenyleges router egyseg, es az emlitett Cisco szutyok csak modemkent, Bridged uzemmodban funkcionaljon? Azt olvastam hogy az IPTV egyszeruen a T hulyesege miatt szarakszik, es ha 192.168.0.1/24 tartomanybol kap IP-t, akkor sajat router mogott is mukodik, Bridged modu modemmel. Ez meg ma is el?
Mert csak.
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Nem tudom mennyire tartozik ide, de ha valaki vesz az előfizetése mellé egy xboxot részletre, és ha én azt megvenném tőle, akkor lehet bármilyen hátrányom abból, ha pl ő nem fizetné részletet vagy előfizut? gondolok itt olyanra mint a telefonoknál ban
Xbox One: bandymnc
-
adika4444
addikt
válasz wolfman-72 #92739 üzenetére
Üdv!
Szerintem AP-ként bekötve nem tud a nettel kommunikálni a torrentkliens a routeren... LAN - WAN összeköttetés kéne, fixip-vel a saját routereden eltérő alhálózat használatával.
üdv, adika4444
-
wolfman-72
csendes tag
Üdv mindenkinek! A napokban váltottam 30Mb-s netre gyorsító opcióval a Telekomnál. A szolgáltatott jelerősséggel minden rendben. DE! Nekem van egy ASUS RT-N18U routerem. Azt szoktam külső vinyó csatlakoztatásával letöltésre használni. A Telekom egy Huawei HA-35-11 eszközt adott, ami modem és router is egyben. Én szeretném továbbra is a saját ASUSomat használni mint routert, amit lehet állítani jelerősítő (lan kábeles vagy wifi módban egyaránt) vagy media bridge módba, a Huawei-t pedig mint modemet. Már kaptam leírást hogy AP módban hogyan kell összekötni a két eszközt. Mindent úgy csináltam ahogy le van írva (https://logout.hu/tema/halozatok_gy_i_k_avagy_wifi-pedia_ii/hsz_6-6.html), de az ASUShoz kötött vinyóra a letöltés és a seedelés nem indul el. (Utorrentten a kínált sebességgel tölt). Mi lehet a gond? Aki tud segítsen. Köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
A Sagemcom HGW esetében az USB port használható fáljmegosztásra? Amennyiben igen, sambát tud? Milyen fájlrendszerű vinyót fogad el?
Köszi!
-
DJ. Ru$y
félisten
A kínálatban marad ez tény, de prisz-nél nem marad, azt írta, hogy jön neki a 3. STB az IPTV-hez, szóval nála nem lesz már DKTV, csak a HGW és utána a STB-ok.
-
wmati
addikt
válasz kabelmania27 #92732 üzenetére
Khm kodolatlan dvb-c marad
-
Pokesz007
senior tag
Btz Megoldódott az internet szakadás a PC-n meg a DNS hibák tömkelege a Hibanaplóba. Router-be állítottak valamit a szakemberek...,de állították,hogy a gépembe van a hiba tuti.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz poli27 #92730 üzenetére
Igen, de nála cisco van. Azért nem írtam, hogy kössön be csillapítót mert egy hónap múlva nem lesz dvb-c és pluszfokok lesznek és lehet vele foglalkozni.
spici: Egy szóval sem írtam, hogy tökéletes, csak egy hónap múlva úgy is megszűnik az osztás akkor tavaszi időszakra kell majd megoldást találni
prisz: Modemújraindítás után nézd meg az értékeket, előfordul cisconál hogy magasabbat ír ki.
Egy hónap múlva ha kiveszed az osztót megnézed az értékeket, akkor pluszfokok lesznek, akkor kiderül hányas csillapító kell.[ Szerkesztve ]
-
-
poli27
veterán
válasz kabelmania27 #92722 üzenetére
Sztem meg igenis kell vele, mert pl a sagem xarakodig 12dbmv felet...
-
spici
tag
-
prisz
senior tag
Sziasztok!
Bekötötték az IPTV-t, 2 beltérivel. Minden rendben, internet, telefon és TV. Most már csak egy osztás van a bejövőn, a 3. TV-n digitális adás megy. Azon aggódom, hogy nem magasak még így is ezek az értékek? -
őstag
válasz pinnacle #92714 üzenetére
Ahogy már megírták a többiek is, hiába van neked egy 250 Mbyte/s írási sebességgel rendelkező SSD-d, ha gigabites port van az alaplapodon, és jobb esetben is Cat5e kábeled.
Az meg külön fűszerezi a történetet, hogy a torrent nem egyenlő lineáris 250 MByte/s kiírásával. Ekkora sebességhez óriási buffer kell (sok-sok GB), jelentős CPU teljesítmény (titkosított csomagok + hash számítás.
Nem feltétlenül az internet a szűk keresztmetszet a 2 Gbit/s internet linux imagek torrenttel való terítésére és letöltésére.
-
DJ. Ru$y
félisten
-
Starchm
őstag
válasz pinnacle #92714 üzenetére
Attól függ milyen ssd, mert a legújabb m.2-esekkel akár 2000mb/s-es irás is lehetséges...
Egyébként többnyire 2 vagy több gép tudja használni, illetve ha az drágább alaplapodon/ értelmesebb hálókártyákon van 2 vagy több port is és ha alaplap támogatja akkor mehet a 2gbit akár egy gépen is. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz redbiro #92710 üzenetére
Akkor le is mondhatja a 4G gyorsítót, és ki is cserélik a HGW-jét.
Korábbi bővebb válaszom itt.
Beniii06
Ezt egyszer már leírtam, csak van aki azt sem tudja mi az és, hogy működik, így vagy nem érti vagy nem akarja megérteni a segítséget. De akkor legalább ne ugyanazt írná be, hanem kérdezné meg, hogy kell stb.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz wolfman-72 #92705 üzenetére
Linkeltem már egy leírást róla... Itt van újra.
R1 - A Huawei
R2 - Az ASUS routerSzakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
wolfman-72
csendes tag
Üdv mindenkinek! A napokban váltottam 30Mb-s netre gyorsító opcióval a Telekomnál. A szolgáltatott jelerősséggel minden rendben. DE! Nekem van egy ASUS RT-N18U Routerem. Azt szoktam külső vinyó csatlakoztatásával letöltésre használni. (Eddig.) A Telekom egy Huawei HA-35-11 eszközt adott, ami modem és router is egyben. Én szeretném továbbra is a saját ASUSomat használni, amit lehet állítani jelerősítő (lan kábeles vagy wifi módban egyaránt) , vagy media bridge módba. Melyiket válasszam? Aki tud segítsen! Köszönöm. (Továbbá az alaplapom egy ASUS Z97-DELUXE amin 2LAN bemenet van. Akinek van ötlete ezáltal is, azt szívesen fogadom.)
-
veterán
Most egy 32”-os Sony FHD van itt. Sajnos ezen is látszik, hogy az SD csatik képe mosottabb, mint a UPC esetében az erősebb tömörítés miatt, a HD csatik képén viszont nem nagyon látok különbséget. 55”-on viszont szerintem van különbség, gyors mozgásoknál legalábbis biztosan. Ha fontos neked a képminőség, maradj a UPC-nél. Csatikiosztásban is nézz körül, vannak azért különbségek.
Én a Telekomot egyedül nehezen tudnám elképzelni, számomra kulcscsatornák (pl. CBS Reality, Eurosport 2 HD, MTV Live HD, Viasat History/Nature HD, ORF 2) hiányoznak náluk. De ez nyilván szubjektív.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
KuZo
tag
válasz szabogabor10 #92701 üzenetére
Szia!
Nagyon köszönöm! Erről beszéltem. A két tunerest sokaktól elvitték, aztán jöttek rá az átverésre, hogy nem tudnak egyszerrre nézni és egy másikon felvenni. Áll a bál folyamatosan.
Mindkét csomag egy árban van egyébként (8e) tehát nagyrészt a képminőség és a Horizon rettenetes mivolta az, ami cserére ösztönözne.
Bocs, milyen tévén/kijelzőn nézed, amin már kijön a minőségbeli különbség? Nálam egy FullHD 55" LCD van jelenleg.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szia!
/Előre is elnézést kérek az illetékesektől a gyors összehasonlításért./
Nekem van tapasztalatom a fantasztikus Horizon boxszal is (3 napig volt nálam, maradt a jó öreg 2 tuneres Cisco), valóban borzalom az IPTV-s boxhoz képest is. UPC csatikínálatban és képminőségben jobb, illetve több csatornán több műsort lehet 1 hétig visszanézni, viszont nekem az IPTV-s box alapvetően gördülékenyebb működése, a villámgyors csativáltás, a PiP, a 3 stream és a csatisorrend kényelmes változtathatósága nagyon nagy előny. Ezért van mind a kettő nálam.
Egyébként Tatung felvevős box van nálam, ezen is jelentkezik bizonyos időközönként a dupla érzékelés, de annyira nem vészes. Tuti szoftveres bug.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest