- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KuZo
tag
Sziasztok!
Olvasgattam az IPTV szolgáltatásról és több posztban azt találtam, hogy a kábeltévés megoldásokhoz nem nő fel minőségben.
A házunkban két szolgáltató van a UPC és a T, mert szeretem ha redundáns az internetelérés és a kettő együtt nem olyan drága, mint régebben egy. A T jelenleg gigabiten a UPC 120Mbiten (ez a backup) jön és a UPC-nél van egy családi HD csomagunk is. Ennek a beltéri egysége azonban botrány, ezért gondolkodtam a T féle IPTV-n, mellesleg épp lejár a T előfizetésem. Ezek szerintm nem olyan jó ötlet a váltás? Hozzáteszem nem vagyunk nagy TV nézők, inkább a gyerekek néznek ismeretterjesztő és animációs csatornákat. Ami pozitív, hogy (amikor működik) az adások egy része visszatekerhető, így az olimpia pl. követhetőbb volt, mint hajnalban. Bár a T is kínál ilyesmit, de azt nem tudom mennyire jól működik. Ezzel vannak tapasztalatok?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megoldások IBS/IBD-re
- Google Pixel topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest