Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bajusz2010

tag

válasz baake05 #44900 üzenetére

A lakáson belül előre kialakított a vezetékeket igazából a szolgáltató szerelőjének a jóindulatától függ hogy rá fog-e kötni vagy sem!
    Én kész tények elé állítottam őket, mondván ez van nem fogom szétfurkálni a lakást falon kívül vezetgetve, felszögelve műa tartókkal stb..
    Előre csőbe húztam a drótokat, UTP csatlakozókkal felszerelve, amit természetesen levágott hogy nem ő klimpelte..OK.
    A modemnek ki lett alakítva a helye vízmentesen egy dobozban a padláson.( Cisco). Társként jól elvan a UPC modemje mellett. A nagy meleget is bírja, utólag kapott hűtést. Viszont a rendszer gyenge pontjai eddig az IPTV vevőegységei a szar minőségük miatt! Hozzáteszem hogy nem a legmelegebb időszakban kellett a hibákat javítani!
    Miután több hibabejelentésen vagyok túl, többen eddig nem kifogásolták a jelenlegi kialakítást. Kivétel a legutóbbi szerelő (STB csere miatt jött ki) hogy ez így nem jó! Ok, de ez van! A telepítéskor a Telekom elfogadta a rendszert kifogást nem emelt a működésre! Mire jött a válasz Ő így nem kötötte volna be! Ok! Akkor én sem mentem volna bele a lakás újbóli kábelezésébe, rögtön 8 napon belül szerz. bont. lett volna! És irány a UPC! Erre már a szaki leszált a magas lóról! Ja mégis kell az ügyfél pénze?! Inkább próbált telefon , Internet felé terelni hogy bővítsük a szolgáltatást! Jó ha árban olcsóbbak lesznek mint a UPC akkor beszélhetünk róla!

Új hozzászólás Aktív témák