- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows 11
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Adobe Photoshop
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Amiért nagyon idegenkedem az egész MATÁV utódtól,az épp az ügyintézés.
Az ügyintézöt telefonon elérni lehetetlen,de ha el is éred,akkor se mész vele semmire.
5 éve mikor elöször kipróbáltam a netet,ki akrtam próbálni,a Távszámlát.Én balaga ,azt hittem mindkettöt kapom.
Mivel általában kb ugyan annyit fizetek nem érdekel a számla,ráadásul a világon nincs még egy olyan PDF-es program ami kinyitja a hülyeségüket.
Lassan azt is elfelejtettem,hogy van nekem ilyen.
Meg akartam rendelni a netet,felhivom,ok szolgáltatóváltás,ok.
MT azonositó!!??
Mi?
Egész délután ezt kerestem,nem lett meg.A számlán lévö szám amire fizetek nem jó,az eredeti szerzödés,amin van ügyfálszám,meg minden nem jó,T-comos régi számla,nem jó.
Még jó hogy eszembe jutott,hogy ha online rendelem,akkor elég egy csofadt freemailos akármilyen azonositó,abból ugy is van vagy 5.A jelszót a holgy kérte telefonon,de ezek szerint jobb ha felirom,amig tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- G15 5511 15.6" FHD IPS i5-11260H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Akku: 83%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest