- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Amiért nagyon idegenkedem az egész MATÁV utódtól,az épp az ügyintézés.
Az ügyintézöt telefonon elérni lehetetlen,de ha el is éred,akkor se mész vele semmire.
5 éve mikor elöször kipróbáltam a netet,ki akrtam próbálni,a Távszámlát.Én balaga ,azt hittem mindkettöt kapom.
Mivel általában kb ugyan annyit fizetek nem érdekel a számla,ráadásul a világon nincs még egy olyan PDF-es program ami kinyitja a hülyeségüket.
Lassan azt is elfelejtettem,hogy van nekem ilyen.
Meg akartam rendelni a netet,felhivom,ok szolgáltatóváltás,ok.
MT azonositó!!??
Mi?
Egész délután ezt kerestem,nem lett meg.A számlán lévö szám amire fizetek nem jó,az eredeti szerzödés,amin van ügyfálszám,meg minden nem jó,T-comos régi számla,nem jó.
Még jó hogy eszembe jutott,hogy ha online rendelem,akkor elég egy csofadt freemailos akármilyen azonositó,abból ugy is van vagy 5.A jelszót a holgy kérte telefonon,de ezek szerint jobb ha felirom,amig tudom.
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest