-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
kabelmania27 #134599 üzenetére
LAN1-n egy AX55 van AP módban, LAN2-n egy másik SmartBox, de azon is előfordul a képmegállás, hangcsúszás.
-
kabelmania27
Topikgazda
-
-Solt-
veterán
válasz
kabelmania27 #134594 üzenetére
Direktbe megy... én telepítettem, de a csatlakozásokat már átnéztem még egyszer, meghúztam egy kicsit kulccsal is.
A 3. linken a 36 errors az minek köszönhető?
-
-Solt-
veterán
válasz
kabelmania27 #134592 üzenetére
-
-Solt-
veterán
válasz
kabelmania27 #134590 üzenetére
A CM DOCSIS fül alatt található dB értékekre gondolsz?
-
-Solt-
veterán
Urak!
1000-s netre váltásnál kaptam egy ilyen Kaon CG3002 csodát és azóta elég gyakran előfordul, hogy megáll a kép és a hang megy tovább, vagy csatornaváltásnál egy pillanatra megakad a kép, és onnantól nincs szinkronban a hanggal. (SmartBox)
Másnál is előfordul ilyen?
-
mathias26
csendes újonc
Sziasztok, saját hibámból kinyírtam a Telekomos SAGEMCOM F@ST 3890 V3 elosztómat (elázott
)
Lehet ilyet venni valahol? Egy magyar webshopban sem találok. Esetleg a Telekomnál megvásárolható ha bemegyek valamelyik üzletbe? A Telekom oldalán sem találom hogy van-e vagy hogy mennyibe kerül. -
dptrsk
Topikgazda
-
Kumblee88
csendes tag
Sziasztok! Nálatok működik a moziklub? Gyereknek szoktam mesét inditani ott de semmit sem játszik le! Fekete kepernyo fogad villog es kozepen csak a toltes forog es ennyi!
Szolgaltatasi hiba lenne vagy az androidos telekom boxal lenne valami?Választotokat elore is köszönöm!
-
jobarat01
tag
Sziasztok, van arra lehetőség a Speedport 2i elosztón, hogy mindkét vonalastelefon porton lévő telefon csörögjön ha hívnak? (tehát ugyanaz a telefonszám két telefonon csörög) két telefont szeretnék bekötni a ház különböző részére és ez lenne a legegyszerűbb megoldás. előre is köszönöm a segítséget
-
katsazoli
tag
válasz
Atomantiii #134571 üzenetére
Gusztustalan.
Nem igazán hiszem el, hogy erre nincs igény. -
katsazoli
tag
Sziasztok!
A telekom műholdas set top box-ot ki lehet váltani kártyával? Ha szerzek hozzá modult és közvetlen a tv-be dugom, akkor az működhet?
Nem is értem miért nem lehet csak kártyát kérni, tök feleslegesen porosodik a polcon, foglalja a helyet a konnektorban és a távirányítója is egy okádék. -
Az mitől lehet, hogy a Revolut és a CIB applikáció is ultra lassan enged be, mióta a frissen beüzemelt Asus routert használom a HGW helyett?
A Revolut leolvassa az ujjlenyomatom és pörög még egy fél percig, míg a CIB app alig akarja beolvasni, nem reagál sokáig. Mobilnetről azonnal beenged.
-
-
djalmasi
tag
Halihó. Szóval úgy vagyok vele, hogy az 1000 Ft-os Difi az 1000 és 2000-es csomag között nem vágna földhöz és egy hibának köszönhetően 1 hétig ki is tudtam próbálni az új alaplapba integrált 2,5g-s lan-t (szépen hozta az átlag 1960/1050-et) és szeretnék a telekom weboldalán váltani, de valamiért rádob egy kis "aprót" és nem igazán értem, hogy miért.
Tegyük fel hogy jelenleg (csak példa érték) 8860 Ft-ot fizetünk és evidens lenne, hogy módosításnál 9860-ra fog felmenni (e-számlával) viszont amikor átváltom a csomagot rádob még grátiszba 200 Ft-ot és a 9860 helyett 10060 lesz, de nem igazán értem, hogy miért -
muzzy
tag
válasz
patrikcoc #134563 üzenetére
Szinte biztos hogy throttling.
Minden ugyanakkor csökken le a sávszélesség és annyira radikálisan, hogy kizárt hogy network congestion okozza.
Mint mondtam, VPN-en továbbra is hozza az "eredeti" sebességet.
Ugyanaz a datacenter más VPS-éhez is rendes sávszélességgel férek hozzá illetve próbáltuk Digivel is és ott is minden rendben volt. -
muzzy
tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata abban, hogy érdemes-e support ticketet nyitni throttling feloldására?
Van egy holland datacenterben lévő VPS-em, és minden nap délután 13:30 óra körül pár száz KB/sec-re le van korlátozva a sebesség. VPN-en belül tökéletesen müködik (20-30MB/sec). -
tobias40
veterán
Ez nem így volt nálunk mert az 1000 és 2000 között pl nem volt csak 450 ft a különbség.
Jó lenne most is pontosan tudni de nevetséges hogy emiatt megint félóra telefon vagy üzletbe kelljen menni..
Gondolom terület függő de ezek szerint te sem látod pontosan mert akor tettél volna be képet... -
-
tobias40
veterán
Ha csomagot akarok váltani/módosítani akkor 1414 vagy üzletbe kell bemenni jól látom??
Hogyan tudok magamnak magenta1-re kalkuláltatni egy ,másik internet csomagot hogy hozza az engedményeimet?
Ha rákattintok a csomagváltásra akkor feldob egy ablakot hogy válasszak hogy újvagy meglévő előfizu,rákattintok a meglévőre és ismét uanazt dobja fel egy másik ablakban!
Nevetséges ez a weboldal komolyan!! -
-
woodworm
veterán
válasz
st3v3np3t3r #134543 üzenetére
Mondjuk wifi mesh vagy repeater esetén nem tök mindegy?
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
kakuk.tamas #134534 üzenetére
Meg is történt meglepően egyszerűen. Hozzá vagyok szokva az ilyenkor történő akadékoskodáshoz, de most bementem, mondtam mi van és már kaptam is a dobozt.
Köszi a segítséget mind a kettőtöknek!
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Ha több bankkártya van hozzáadva a fiókhoz, akkor ezeket át lehet nevezni valahogy?
Én keresetem, de vagy béna vagyok, vagy nincs erre lehetőség. -
-
törölt tag
Telekom dns megint nincs a helyzet magaslatán.
Sikeres domain átregisztáció után , órák múlva még mindig a régi helyre mutat
Google ,cloudflare , digi ezet néztem és mind lefrissült.
-
válasz
kakuk.tamas #134534 üzenetére
Leadható személyesen, üzletben is, még ha nem is szeretik és különböző kibúvókkal próbálnak hárítani, hogy ne kelljen foglalkozniuk ilyesmivel.
Megtörtént eset, a panaszlevélbe bekerült a vonatkozó rész is az ászf-ből és nem volt mit tenniük, igazad adtak. -
KubanitoS
veterán
Igényeltem az új androidos TV boxot. A régi IPTV boxot simán be tudom vinni a legközelebbi Telekomba leadni?
-
snyper990
őstag
-
abrtom87
tag
2000/1000 net probléma: Telekom Mesh rendszer 2 mesh eszközzel. 5 Ghz csatlakozáskor jön 600 Mbit mindenhol a lakásban. 2 Ghz csatlakozásokkor alig jön 5 Mbit. Minden eszközzel, legyen az PC, iPhone, bizt. kamera, notebook. Sajnos több eszköz nem ismeri az 5 Ghz-et. Miért lehet ez? Mi a megoldás?
-
törölt tag
válasz
snyper990 #134507 üzenetére
Véletlenül sem a Kaon CG3000 a hibás , á dehogy.
Nem inkognitó mód a megoldás , hanem egy használható eszköz és firmware.
Addig is restart ha az ember valamit akar.
Köztudottan az egyik legbénább hgw jelenlegiek közül!Szerencsére nem sokkal találkoztam, de amivel igen az mind egy bugos sz@r volt.
-
juve600
nagyúr
Üdv !
Meg lehet nézni valahol a vezetékes 1000/2000 mbites net hol érhető el,melyik településeken illetve hogy merre -mikor fejleszti a rendszert a szolgáltató ?
-
válasz
kabelmania27 #134518 üzenetére
Köszi !
Az internet sebessége meg a válasz idő tökéletes. A bajom az volt , hogy így elég nehéz ipt reserválni vagy portot nyitni , hogy nem jön be a config oldal .Átrakattam ma bridge módba ... szvl így értelmét vesztette, hogy a config rész is műkdöjön
-
dadybear
csendes tag
Mégegyszer köszönöm szépen nektek, a gyors válaszokat!
!
-
veber0937
tag
Hi
az új iptv boxot a telekom alkalmazáson még minidg nem lehet irányítani?
-
dadybear
csendes tag
Köszönöm szépen a gyors választ! A honlapon azt nem lehet látni!És úgyis hogy itt a bérházba optikai szál van?! Iptv-töl lehet találni valamit, vagy azt már nem reklámozzák!!??( nem publikus)
-
dadybear
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogyha csak TV előfizetést szeretnék kötni akkor ezt lehet-e
internet nélkül?(csatorna választék miatt)!
Előre is köszönöm ! -
xigris
őstag
Sziasztok az új ax es álló ontot lehet fektetni mert csak úgy férne el.
-
válasz
snyper990 #134507 üzenetére
bele gondolz sok köze nem lehet hozzá mert reboot után szokott működni aztán megint nem,de reboot után sem mindig. Ha böngésző lenne szar akkor soha nem jött volna be az adat, előtte sem. Amúgy több böngészővel is probáltam semmi.
Azért kérdeztem hátha egy ideje ilyen mindegyik mindenkinél vagy nemtom mi ennél a csoda routernél a normális
Mondtam a szerelőnek aki a port miatt resetelte ,de nagyon nem érdekelte... net van ennyi ami érdekelte
-
-
Egy pár hónapja szarakszik a telekomos router "Kaon CG3000"
Ha belépek nem tölt be semmi, értem én ez alatt:-device info
-arp tábla
-dhcp tábla
-port forfading......(keret meg van, de az adat az 0)
néha reboot után port fordwading be jön vagy az sem.
csak , hogy példával álljak elő:1-2 hete eltünt a 4 es port ki jött a szerelő (resetelte a routert ) ez vissza hozta az életbe a 4. portot.
viszont a router még mindig furán működik.... ez mindenkinél ekkor a szar vagy csak nálam?Most berendeltem egy új routert és át akarom modem onlyba rakatni. (márha idén megjön az új router ,azt is 3 hete rendeltem)
-
veber0937
tag
Hi
Vélemény: https://www.telekom.hu/webshop/termek/Acer-Aspire-5-A515-44G-R2UD?skuId=jsku1754642035
-
prisz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest