-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Kezd nagyon elegem lenni.. Írtam még a múlt hét végén hogy a feltöltésem (koax 1000/25 csomag) elég szar. Először még 5-7 megabit környékét méregettem, de aztán még kisebb volt. Szombat reggel bejelentettem a hibát, volt is kint szerelő aki kiderítette hogy nem nálam van a hiba.
Vasárnap semmi javulás, viszont hétfő reggelre tök frankó lett minden, jött a 940-950/27 megabit. A ping is meg minden tök jó volt. Még hétfő délután elment a net egyik pillanatról a másikra, ezért kimentem az utcára és jól gondoltam hogy szerelnek valamit. Beszéltem velük és mondták hogy a hálózatba van zaj, és erősítőt cseréltek ki vagy mit.
Mi meglepetés ma este ugyanolyan szar a net. Komolyan nem hiszem el hogy 1.5 napig működött hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Intel Core i7-13700K Processzor
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest