Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Kipihenten ébredtünk egy nyugalmas éjszaka után. Jól telt a tegnapi napunk is. Megnéztünk egy szomszédokat és két house-t, kitakarítottuk a lakást és szereltem is táltost. Mióta letöltöttem a hogyan csináljuk escort/orion 1980-90 azóta autodidakta módon szerelem táltosomat. :DD ;] Tegnap pl. megjavítottam az alapjáratot rajta. Nagyon boldog voltam! Tulajdonképpen semmi komoly baja nem volt csak annyi hogy a vezérlőrendszer 3 vezetékéről lemorzsolódott a szigetelés és szépen érintkezett. Leszereltem és erenként újraszigetelőztem. Eddig egy rézlemezzel emeltem meg az alapjáratot hogy ne álljon le. Az fix 1200on tartotta a fordulatot ami kicsit magas volt de legalább nem állt le. Most hogy megjavítottam amint bemelegszik a motor leesik 900-ra a fordulatszám. Minden problémás részt át fogok olvasni a könyvben és megszerelem. :DDD Zsivány autószerelők ne vágjanak már át ha nem muszáj.
    Ma korábban el fogok jönni mert felszabályoztatom a féktárcsákat. Legyen ez is rendben! Tegnap még esélyes volt hogy esetleg délután elviszem és ma hajnalban vissza szerelem de nem akartam a szakit zavarni szüret közben. Ma még elevickélek így ahogy van dolgozni és haza holnap pedig már elvileg rendben lesz a fék is. Még egy olajcsere a kézikönyvből és egy vezérműszíj ellenőrzés. Ha kopott azt is cserélni kell de azt természetesen szakira fogom bízni.
    Cunci nagyon jó hangulatban tért haza! Picit meg van fázva de talán túl leszünk rajta anélkül hogy itthon kellene maradnia. Nemsokára ébreszti édes mert 6-ra megy dolgozni és még picit együtt kell lenniük hogy cunci ne nyűgösen induljon el az oviba.
    Ma nem tudom hová megyek dolgozni. Lehet térkövezünk de az is lehet hogy koszorút fogok zsaluzni. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák