Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Ma korábban ébredtem édes szerencsétlenségére. Ma szabadnapos és úgy tervezte hogy sokáig fog aludni de persze ezt simán meghiúsítottam. ;]
    Tegnap, bár nem akartuk de azért mégis picit megünnepeltük a Valentin napot. Reggel édes elment dolgozni én pedig elsétáltam cuncival az oviba. Hazafelé már kiterveltem hogy mindenképpen meglepem édest egy egészen apró kis meglepivel. A hazaúton nem tudtam beszerezni ezért később vissza kellett mennem egy másik helyre ahol kapható. Hazaérve tesztelgettem az új gépemet. Nem egy atomtuning a proci de azért elmegyeget alapfeszen 3,5Ghz-t. Megpróbálom kisebb ráfordítással elcserélni egy jobbra de nem mindenáron.
    Még mielőtt édesnek lejárt volna a műszak elugrottam és megvettem neki amit szerettem volna. Persze ő is meglepett minket. Ő szívecskés bögréket vett nekünk cunci pedig egy gyönyörű hercegnős bögrével gazdagodott. Tőlem a kedvenc csokijából kapott három darabot. Este a tavalyi szívecskés gyertyák fényénél fürödtünk a szerelmeimmel így végül mégis megünnepeltük a lehetőségeinkhez mérten a szerelmesek napját amibe cuncit is belevontuk.
    Munkaügyben telefonáltam egyet ami egy igen halvány reménysugarat jelent. A múlt héten ahová telefonáltam munka oda nem engem vettek fel végül. De legalább vissza hívtak hogy nem én voltam a befutó. Van némi reménysugár de hogy esetleg valami munkát találok de nem olyan túl nagyok. Majd alakul.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák