Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Picit később keltünk ma. Ennek az az oka hogy ma nem megyünk messze dolgozni. Csak kipakoljuk és rendet teszünk a garázsban mert délután fülészetre kell vinni cuncikát és mivel délutános Vera ezért édesnek 4 gyerekkel kellene oda mennie ami nem épp egészséges. Amúgy sincs annyi munkánk hogy ez ne férne bele főleg a tegnapi nap után. Lementünk zsaluzni kerítésalapot a világ végére és amikor odaértünk akkor szembesültünk a ténnyel hogy ellopták a zsaluanyag jelentős részét. Volt 74 méterre való anyag és abból 17 méterre valót tudtunk összevadászni. Nyami! Ráadásul a kötöződrótunkat is ellopták. De ki az anyámnak kellett?!?! Elképesztő! És mi akarunk europába tartozni? Le kellene talán szakadni a balkánról és nem mindent ellopni.... Az építésvezető hozott nekünk annyi drótot hogy azt a 17 métert be tudjuk nyomni és kész. Délre végeztünk is vele. Persze szarrá áztunk. A tököm kivolt teljesen. Elvileg pénteken kellene befejeznünk a zsaluzást de csak akkor megyünk le ha ott lesz minden anyag hozzá. Mit érdekel engem honnan szerzik be.
    Édeskének nagyon kellett ez az egész éjszakai alvás. Nagyon megviseli a leltár. Nem is csodálkozom rajta. Most is visszadurmizott. Még picit olvasgatok és én is oda bújok.
    Most hogy már megvettem ezt a tévét ami van elkezdtem utána olvasgatni. Kiderült hogy az USB kapu csak szervízbemenet rajta mert csak a drágább típusokon van aktiválva. Persze van rá okosítás. Találtam egy fórumot ahol van rá emberke. Felvettem vele a kapcsolatot mert látom nagyon vágja ezt a tévét. Ha sikerül életre kelteni az USB kaput rajta akkor máris van egy drágább cuccom. Még egyéb kérdéseim is lesznek hozzá. Szeretném a maximumot kihozni ebből ami van. Játékok alatt túl világosnak találom a hátteret. Majd megkérem segítsen rendesen behangolni a készüléket.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák