Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Jelentem vissza küzdöttem magam a "nagyon szerelmes" sávba! ;] Persze tegnap este bepróbálkozott édes egy "ma csak 3x öleltél meg" mondattal de azonnal cáfoltam amit elismert ő is. Szóval rendben vagyunk...Persze mielőtt bárki is azt gondolná mennyire hisztis picsa édes el kell szomorítanom mindenkit mert nem az. Ez amolyan szerelmes civakodás. Persze van hogy rám szól mikor szerinte sokat gépezek. Többnyire igaza van. Mondjuk tegnap muszáj volt utána olvasnom a választásoknak hogy mi is történt az országban. Tulajdonképpen az történt amit vártunk. Már izgulni sem izgulok semmin mert tisztán meglesz a 2/3-os többsége a fidesznek ami picit aggaszt. Nem szeretem ha egy pártnak minden hatalom a kezébe kerül és bármit megtehet. Nagy a csábítás hogy visszaéljen vele és olyan törvényekbe nyúljanak bele és úgy amihez nem szabadna. Arról nem is beszélve hogy mindenhová betolják a pártkatonákat mert simán bárkit meg tudnak szavazni. Hát ez van/lesz.
    Tegnap esőben is elmentünk dolgozni Pestre. Picit áztunk majd bent dolgoztunk és végül délben hazaindultunk. Most is esik az eső de valszeg ma is menni fogunk. Ideje pénzt kapnunk mert péntekre ígérték de ma már kedd van. Kicsit kezd zavaró lenni ez a szokásos építőipari csúszás.
    Cuncikával minden rendben van. Este nagyon aranyos volt. Pár napja tiszta hisztis kedvében járt. Nem tudjuk mi lelte. Végre este viszont visszatért az aranyos kiscica.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák