Aktív témák

  • bim

    veterán

    Jó reggelt.

    Újabb hét kezdődik újabb reményekkel. Ma délelőtt elszaladunk tárgyalni két helyre. Valami most már csak össze jön a sokból. Már kockára untam magam itthon és a pénzünk is elfogy. Mielőtt eladnám a gépet még van egy két mentőöv amikkel nem szívesen élnénk de ha rávisz a kényszer muszáj lesz igénybe vennünk. Ilyen lehetőség a folyószámla hitel vagy apámat felhívom hogy adjon kölcsön. Azért jó volna ha ki tudnánk húzni önerőből a telet. Állítólag az őszre javulás várható ami azt jelentené hogy túl vagyunk a nehezén a válságnak. Csak reménykedni tudok.
    Az éjszaka nyugalmasan telt. Én aludtam édes pedig többször fent volt. Ma fotózás lesz az oviban. Én viszem cuncit. Majd szépen felöltöztetem hogy ő legyen a legszebb. Úgyis ő az de biztosra megyek.
    Az ünnep eseménytelenül telt el. Észre sem lehetett venni itt hogy ünnepnap van. Mondjuk délelőtt nem mozdultunk ki csak délután. Bolond szél fújt. A fejem tompa fájdalommal kezdi jelezni a melegfrontot. Már nagyon várom azt amit nagyon ígérnek. Szombatra akár 18 fok is lehet?!?! ANYÁM!! Ide vele!!!!! :Y Erre várok 4 hónapja.
    Szép napot mindenkinek.

Aktív témák