Hirdetés
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza_26
aktív tag
Nekem ugyan ilyen szünetmentesem van. Aida mutatja nálam mekkora a terhelése. Gép, monitor 2db router 210 wattot jelez 1 led világít. Tv-t, tré-offlinos IP beltérit, házimozit bekapcsoltam 355-390 Watt 2 led világít.
Ráindítottam gyorsan furmarkot egy 404 wattnál még 2 led, 470 nél már 3 led világít.
-
OddMan
őstag
Ezt akartam írni csak már nem engedett szerkeszteni az oldal.
UPS Load értékek:
77 watt 0.0%
130 watt 6.7%
220 watt 12.4%
381 watt 20.2% (Az előlap bal oldalán a legalsó led ilyenkor világít.)
520 watt 31.2%. (Ennél a terhelésnél is csak a legalsó led világit.)''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
OddMan
őstag
Végeztem méréseket fogyasztásmérővel és közben lejegyeztem, hogy mit ír ki a PCBE szoftver százalékosan az "UPS load" résznél. Az IEC kimenethez csatlakoztattam a fogyasztásmérőt (pillanatnyi watt) amibe beledugtam egy elosztót és ebbe dugtam be a PC-t és néhány egyéb fogyasztót, tehát csak azt mértem, ami a szünetmentesre ténylegesen rá volt csatlakoztatva. Amúgy az SU1000INET maximális teljesítménye 670W, ebből gondolom, hogy az alábbi értékek teljesen rosszak, hibásak.
A kérdésem, hogy szerintetek ez a Smart-UPS hardverhibás vagy esetleg lehet az ups (%-os/5 led-es) fogyasztáskijelzőjét valahogyan újrakalibrálni?
Akkumulátorokat tegnap cseréltem, 2db 12V/12Ah új akkumulátor került a szünetmentesbe. A PCBE szoftverrel csináltam "Runtime Calibration"-t az akkuk beszerelése után.UPS Load értékek:
77 watt 0.0%
130 watt 6.7%
220 watt 12.4% (Az előlap bal oldalán a legalsó led ilyenkor világít.)
381 watt 20.2%
520 watt 31.2%. (Ennél a terhelésnél is csak a legalsó led világit.)A frontpanel ledjei tökéletesek, mert azokat teszteltem a PCBE programból.
[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
erikke17
őstag
Üdv tudomásom szerint ahogy itt PH-n olvastam a GPS fajtákkal nem megy mert delta a belseje de nézz szét FSP között neki is jó tápjai vannak és velük mennek a kvázi szinuszos UPS-ek vagy vegyél passziv PFC-s tápot azza 100% hogy menni fog a kvázi szinusz.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
Új hozzászólás Aktív témák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 3
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile 2
- Mini-ITX
- Revolut
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest