- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Hali,
köszi a gyors választ.
TFT lenne a TV és a monitor is, de egyiket se kötném rá a UPS-re, ahogy írtam is, nem az lenne a célom, hogy áramkimaradás esetén is tudjam használni őket, hanem, hogy a kényesebb alkatrészeket megóvhassam.
SSD-t is kellemetlenül érinti egy ilyen hirtelen lekapcsolás? (Szoftveres sztori nem számít, menteni való ritkán van a HTPC-n).
Van esetleg olyan egyszerűbb/olcsóbb UPS, ami kimondottan csak a külső HDD-k számára készült?
Most azon gondolkozom, talán felesleges is az egész gépet rákötni...Ha nincs, akkor mit javasolnátok? FSP-k, amiket írtam feljebb? Mi a vélemény róluk?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Effekta MTD 1500 1500VA 938W valós szinuszos szünetmentes eladó új aksikkal
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- APC UPS hálózati kártya AP9617
- EATON Protection Station 500 FR - akku nélkül
- JÉG!! EATON 5P1550i 1100W valós szinuszos szünetmentes tápegység eladó vadiúj akkukkal, 6 hó garival
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest