Hirdetés
-
IT café
Minden ami szünetmentes tápegységgel (UPS-sel) kapcsolatos. Ha kérdésed van akár készülék vásárlással, akár hibával kapcsolatban, vagy csak tanácsot kérnél, írd meg ide, és lesz aki segít!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gee_1985
tag
Sziasztok!
Örültem,hogy sikerült beszerezni az 1400VA-s Smart UPS-emet,aztán nagy nehezen szereztem az alaplapomhoz hátsó sorosporti kivezetést.Erre mikor rákötöm az UPS-t a kábele segítségével nem tudom bekapcsolni.Hiába nyomom a bekapcsolás gombot nem történik semmi,viszont amint kihúzom az adatkábelt vagy a gépből vagy az ups-ből azonnal el tudom indítani.Hátul világít a sensitivity LED ha a gép és az UPS össze van kötve.Próbáltam rádugni egy olyan gépre amin alapból van soros port és XP fut rajta.Gépet lehúztam közvetlenül az UPS-ről és konnektorra kötöttem majd bekapcsoltam.Miközben boot-olt az OPrendszer többször bekapcsolt az ups majd ki.Miután beléptem hozzáadtam a Smart UPS-t az energiagazdálkodási beállításoknál,de 10sec-nél akkor sem volt tovább hajlandó működni.Aztán leszedtem az APC honlapjáról a PowerChute Business edition-t.A drivere amit felrakott a gépre már életben tartotta rendesen az UPS-t viszont kommunikálni nem sikerült vele.A Console nem tudta hozzáadni az UPS-t a listához.
Szerintetek mi lehet a baj?üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest