-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tengo
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? NAS-omba bedobtam a meglővé négy 3TB-os lemez mellé még kettőt és átváltottam az SHR-1 raidet SHR-2 raid-re. Probléma az hogy a tárhely nem lett több a köteten.
Számításaim szerint 10.5 TB körül kéne lennie a tárhelynek, mit néztem be?
-
Tengo
aktív tag
válasz boborján2 #93880 üzenetére
Szóval igen, 10.9TB-nak kéne lennie, 7.85 helyett. Mit tudnék megnézni? 4 lemez volt eddig benne SHR-1-el, betettem 2 új 3TB lemezt, váltottam SHR-2-re, parity checkelt és itt tartok.
Amúgy csak azért választottam az shr2-t mert ennyi lemeznél már simán el tudom képzelni hogy egyszerre két lemez haljon meg és annyira nem kritikus adatok vannak rajta hogy összerakjak még egy nas-t valahol máshol.
[ Szerkesztve ]
-
Tengo
aktív tag
válasz Borisz76 #93904 üzenetére
"Van különbség a v6 és a v7 között de semmi olyan , ami miatt aggódni kellene."
Akkor passzolom, ami nem romlott el azt ne javítsd meg. Majd egyszer ha cserélem a hardvert, úgyis a legfrissebb szoftver lesz rajta. Én kb csak hálózati meghajtóként használom, meg fut rajta egy windows VM ha kell valamit kipróbálni amit a saját PC-mre nem raknék rá, vagy folyamatosan futnia kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest