Hirdetés
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Sziasztok!
Van egy "épített" NAS-om, amin Xpenology DSM fut.
Feltettem egy HomeBridge-et egy dockeren keresztül.
Amiket találtam Portokat kiengedtem a routeren kiengedtem a NASnak:53185 - HomeBridge
8581 - interface
51827 - protocol
5353 - mDNS
A DSM alatt konfigurált HomeBridge oldalát elérem kívülről, viszont az eszközöket csak belső hálózaton keresztül látja az iPhone/iPad/MAC. Ahogy másik hálózatra lépek azt írja hogy "Remote access not set up."
Sehogy sem jövök rá, hogy miért nem akarja az igazat..Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat!
--
MZ -
senior tag
Érdemes a Data Scrubbling-et időnként lefuttatni? mondjuk havi 1-szer? vagy csak akkor ha valami hiba van?
-
senior tag
Sziasztok!
Adva van egy DS418Play NAS.. fel lehet rá varázsolni egy Docker-t valahogy?
Valamiért sehogy sem akar.. -
senior tag
Sziasztok!
A HDD-k állapotát lehet valahogy csekkolni DSM-ben? Gondolok itt olyan %-os kiírásra mint amit Windows alatt a HardDiskSentinel tud, hogy milyen állapotban vannak a lemezek.
Látom van Smart Attribute, de sajnos nem nagyon tudom melyik érték mi lehet... -
senior tag
Sziasztok!
Nem teljesen illik a témába, de felraktam Docker-ből a UniFi Video-t a kamerák vezérléséhez, elméletileg minden portot kiengedtem, még is azt írja, hogy Cloud Status - NVR is offline.
Igaz kamerát még nem csatlakoztattam, de a iPhone-n lévő Protect nem találja meg.Lehet valamit teljesen rosszul csinálok, de ma érkezik 2 kamera, és jó lenne ha működésre tudnám bírni a dolgot.
Tud valaki ebben nekem segíteni?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
Sziasztok!
1-2 nap és boldog tulajdonosa leszek egy DS423+ -nak.
Otthon Seagate Exos 6TB lemezek vannak, ezeket szeretném beletenni, viszont a NAS adatlapján a kompatibilitási listában nem szerepelnek egyáltalán Exos lemezek.
Kell esetleg aggódnom valami miatt? -
senior tag
Sziasztok!
M.2 cache-s hogyan érdemes kalkulálni?
Jelenleg DS423+ -om van 6GB memóriával és 3x6TB tárral, ami átlagosan 80-85%-osan van tele.
Filmek-sorozatok (plex), sok dokumentum, rengeteg fénykép van rajta... illetve 1-2 weboldal elenyésző forgalommal.Elindítottam a(z) SSD Cache Advisor -t másfél hete, és azt mondja hogy az Estimated Cache Size: 137GB ... én ez alapján úgy értelmezem hogy 2db 250gb-s m.2 ssd elég is lenne cache-nek... vagy tévedek? Mi lenne az optimális?
Köszi előre is!
--
MZ[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 99.000.-
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest