- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Facebook és Messenger
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz Borisz76 #29550 üzenetére
Én is arra gondoltam sokkal jobb ötlet letöltrni az anyagot a saját gépre amennyiben kívülről csatlakozunk. Köszönöm szépen a táblázatot, nagy segítség
(#29551) blackrulz - igazából kettő marketinges kollégám van akik napi szinten fogják használni, ezért a backup is egy fontos tényező, ezt nem tudom milyen módon célszerűbb megoldani, külső HDD vagy egy másik Syno. Ezen kívül több mint valószínű adnánk hozzáférést mindenkinek a cégnél, viszont ha jól tudom nekik belső hálózatról nem lesz szükséges a webes hozzáferés, meg kell osztani az adott mappákat velük és meg van oldva. Budapesti irodában összesen 15 staff van, Európa szerte van még 7 kollégánk akiknek adnánk hozzáférést és vannak még az amerikai marketinges kollégáink akiknek szintén biztosítanunk kell a hozzáférést, utóbbi esetben gondolom szükséges lesz az admin hozzáférés számukra? Új anyagokat felmásolják és máris elérhetővé válik számunkra és fordítva
Tehát nem vagyunk nagy cég
Link aggregation milyen célt szolgál amúgy? Elnézést a kérdésért, nem olvastam utána mire jó.
Kiderült - routernek is támogatnia kell és igazából az adat átviteli sebességet duplázza meg, belső hálózaton. Új routerekre is be fogunk ruházni szóval észben tartom ezt a featuret
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F/ RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Vivobook Go14/15 E1404G notebook 2 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest