- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vírusirtó topic
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Windows 10
- Linux haladóknak
- Synology NAS
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
allein
addikt
válasz
Borisz76 #29550 üzenetére
Én is arra gondoltam sokkal jobb ötlet letöltrni az anyagot a saját gépre amennyiben kívülről csatlakozunk. Köszönöm szépen a táblázatot, nagy segítség
(#29551) blackrulz - igazából kettő marketinges kollégám van akik napi szinten fogják használni, ezért a backup is egy fontos tényező, ezt nem tudom milyen módon célszerűbb megoldani, külső HDD vagy egy másik Syno. Ezen kívül több mint valószínű adnánk hozzáférést mindenkinek a cégnél, viszont ha jól tudom nekik belső hálózatról nem lesz szükséges a webes hozzáferés, meg kell osztani az adott mappákat velük és meg van oldva. Budapesti irodában összesen 15 staff van, Európa szerte van még 7 kollégánk akiknek adnánk hozzáférést és vannak még az amerikai marketinges kollégáink akiknek szintén biztosítanunk kell a hozzáférést, utóbbi esetben gondolom szükséges lesz az admin hozzáférés számukra? Új anyagokat felmásolják és máris elérhetővé válik számunkra és fordítva
Tehát nem vagyunk nagy cég
Link aggregation milyen célt szolgál amúgy? Elnézést a kérdésért, nem olvastam utána mire jó.
Kiderült - routernek is támogatnia kell és igazából az adat átviteli sebességet duplázza meg, belső hálózaton. Új routerekre is be fogunk ruházni szóval észben tartom ezt a featuret
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest