Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo89
senior tag
válasz hdavidka #2597 üzenetére
Köszönjük szépen! Elő is vettem a porosodott Raspberry Pi-met.
Először azt hittem, hogy a Sweet.TV addon az IPTV Simple Client addon-t használja, és a sweet.tv addon-nal kell nézni az adást, (mert lehet,) de aztán rájöttem, hogy a sweet tv addon a hozzáféréshez kell. Ugye jól értem? És sweet addon-t onnantól már meg se kell nyitni, megy a háttérben?
Más kérdés, remélem nem kérdezek butaságokat: Én az addon ZIP-et a weboldalról szedtem le.
Ha a Github oldalt berakom (így) a repóba, automatikusan frissíti az addon-t?[ Szerkesztve ]
indul a sörös aludni
-
kano
nagyúr
válasz hdavidka #2597 üzenetére
Nagyon király!
Köszönjük!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
adolfo01
tag
válasz hdavidka #2548 üzenetére
Kiprobáltam,este lekapcsoltam a tv-t ,úgy ,hogy nem léptem ki a sweet tv addonból ,csak az elő adatfolyam nem ment,csat a csatorna kinálatig leptem vissza!
Reggel tv be és előjött a sweet tv csatornakinálat, rányomtam valamelyik tv csatornára és azonnal elindult.
Ki-be kapcsolás között 10-11 óra is eltelt...
Ez így rendben lenne..... -
adolfo01
tag
válasz hdavidka #2548 üzenetére
Evidensnek tünik,hogy video folyam nélkül kissebb a net fogyasztás,mint azzal ,kikapcsolás esetén! Tehát akkor mindenképp célszerű nem elinditani valamelyik csatornát a kikapcsolás idejére,ha nincs korlátlan net!
Ezt igy próbaltam korábban az appal(este ki reggel be a tv),de ezzel az addonnal még nem![ Szerkesztve ]
-
adolfo01
tag
válasz hdavidka #2546 üzenetére
Szuper!
Remekül.működik! Köszi szépen!Olyan kérdesem lenne meg,hogy a nejem nem egy ip szakember... ha bekapcsolva hagyom a sweet tv a boxon ,de kilepek a tv kikapcsolásával majd valamikor újra bekapcsolom a tv akkor a kepernyőn a sweet tv jelenik meg,gondolom addig netet zabálja!
De ha kilepek az adott adóból és csak a műsorlistat hagyom(nem kiválasztva valamelyik adót),akkor az minimális netet fogyaszt gondolom,legalábbis ahhoz képest,hogy valamelyik csatornan hagyom.
Ez arra az esetre lenne érdekes,ha nincs korlatlan netem(külföldön,stb).
Jól gondolom?Ugyanis az lenne a lényeg,hogy tv ki -be,de a sweet tv induljon.... a HDMI forrason hagyva....
Vagy más jó megoldást tudsz ezügyben?Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz hdavidka #2508 üzenetére
Nagyon köszönjük!
Ha visszatér a Hako Pro-m ki is próbálom. Ha visszatér.... Lassan letelik a 30 nap.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Apple asztali gépek
- Anime filmek és sorozatok
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest