- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
fagyalllo #234246 üzenetére
Nem linkelném, mert még nincs nálam, csak kinéztem, de egy kb. 10-15 éves 40mm-es Orient modell. Nem teljesen sík az üvege ahogy látom. Kapott képeken elég karcosnak látszik, de az eladó azt mondta, hogy élőben szép, max hajszálkarc, holnap meglátom...
Csak nem tudom mivel kalkuláljak.
Van egy Orient Symphony-m is, ami már sok karcot beszedett.
Egy Orient Ray II-m is van, abba szoktak dómos zafírt rakni, esetleg később ha tuningolnám, ott is karcos az üveg, de a lunetta is kicsit.Szerviz kapcsán:
- Orient Symphony, nem rentábilis szerintem, jól működik
- Orient Ray II, Mako 3
- egy Longines Admiral 5 star, amit egy itteni forumtars keltett a romokból életre, de igazából ez eszmei érték, nagyon ritkán van rajtam, talán 5 éve lett megcsinálva
Nem tudom, hogy mekkora határhasznossága van ezeknél szerviznek. Bár a Kamasu eladásán amúgy is gondkozom, akkor annál tuti nincs. -
dzsi23
addikt
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #234164 üzenetére
Fagyos, az a lényeg.
A dátumablaknál nagyon jól látszik, tetszetős lett, bejönnek az ilyenek.fagyalllo #234168:
"gyakran borzalmas végeredmény születik"Ahogy észrevettem, facebook-on szinte mindegy, hogy borzalmas, akkor is ugyanúgy megy a puncsolás, mintha kötelező lenne, vagy kedvezmény járna a következő moddolásból.
-
Szada85
aktív tag
válasz
fagyalllo #234168 üzenetére
Csak azt szerettem volna tudni, hogy milyen "minöségüek" ezek a külsös alkatrészek, hogy ezzel van-e valakinek tapasztalata.
Illetve a google is tucatszám dobál fel moddereket, és mielött bárkinek kifizet az ember X összeget, szereti felmérni a piac szereplöit, hátha van róluk jó/rossz vélemény. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #234107 üzenetére
Szeretem a terepmintás cuccokat, szal arra ugranék rá, de talán az összes szín jól állna a fekete mininek.
Mivel ez nincs 20-asban, elgondolkodtam a Borealis (zöld) terepmintás "létra" szíján, de nem tudom, mennyire szép a lyukakon kikandikáló szőrszál, epilálni meg nem akarom a csuklómat.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #234094 üzenetére
Nem kellett volna szétnéznem geckoéknál, megkívántam egy szíjat, de csak 22 milliben van, 20-as nincs.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo #234065 üzenetére
+ pulutodurumo:
köszi mindkettőtöknek a válaszokat. akkor kezdem elengedni ezt a pillangós dolgot, vagy legalábbis még túrom a netet... illetve akkor marad a 21mm fixen.
megnézem a bartont, köszönöm a tipped!szerk.: ez a bartonwatchbands nagyon pofás kis szíjakat csinál és a hozzá való eszköz kérdésem is megoldottad, köszi!
-
csatacsita
tag
válasz
fagyalllo #233989 üzenetére
Ez felettébb bíztató, azt hittem ennél sokkal esélytelenebb.
Casio edifice ef-539D. Ennél jártam úgy, hogy amikor megvettem két éve, akkor az utolsó utáni pillanatban vettem észre, hogy piros a kismutató, na meg persze a nagy is. 2 éve hordom, de rájöttem, hogy nem tudtam megbékülni vele, de összességében szeretem és sajnálnám eladni.
Ugyanígy járok az orient belépő szintű automata búváróráival is. Szépek, szépek, de az a mini piros az mp mutatón nem jön be. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233854 üzenetére
Szauron, te vagy az?
Szerk.: SOAD19 gyorsabb volt.
A blöki sajnos nem az enyém, de tényleg jó arc, kenyérre lehetne kenni.
Taylor79 #233855:
Pirosat még nem is láttam, de volt már két kék, most ezt a szürkét koptatom.@mriya@ #233853:
Mini teki az alany, és Seiko szerviz a helyszín. A kérdésem inkább magára a műveletre vonatkozik, hogy mennyire nehéz megoldani. -
SOAD19
addikt
válasz
fagyalllo #233854 üzenetére
"Vagy mi is ez..."
Szauron szeme, szerintem.
-
@mriya@
őstag
válasz
fagyalllo #233834 üzenetére
Nem besűrűsödik, hanem az eloszlásuk nem lesz egyenletes.
A pataolajok sűrűsödtek be, a mai szintetikus olajok inkább elpárolognak idővel.
Régen a beállt kenőanyagok miatt el sem indultak az órák, szinte jelezve, hogy szervizelni kell őket.
Manapság vígan elketyegnek szárazon is, csak éppen kopnak rendesen. -
marquuard
veterán
válasz
fagyalllo #233831 üzenetére
Elsőként én is ezt a kérdést tenném fel, de nekem külföldi "sznobfórumokról" vegyes visszajelzés jön. Van kettő (mindjárt három) Seiko 4R kaliberem és egyszerűbb lenne folyton koronán húzni. Nyilván erre találták ki, azt nem tudom csak, hogy lecsapódik-e másképp a szerkezetben a hand winding. Ha nem, akkor adok neki.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233761 üzenetére
"39 mm-es Astron"
És ez már GPS-es, nem úgy, mint a múltkori rádiós."Gyárilag ferde nagyító?"
Sajnos megesik, sok videót láttam a királyteknősökről is, de kevés volt köztük hajszálpontosan felragasztott nagyítóval.Ezért sem bánom, hogy a mini tekin kör alakú a nagyító, azt max. rossz helyre ragasztják fel, de ferdén tuti nem!
Persze, day-date esetén már idétlen lenne a kör alak...
-
törölt tag
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233718 üzenetére
Én is késsel szoktam leszedni, ha nem fémszíjról van szó. Bár volt olyan fémszíj, amit nem tudtam stiftkiszedővel leszedni, ott is a kés volt a megoldás.
A gumiszíjas mini tekinek is nekiálltam késsel, aztán rájöttem, hogy át van fúrva a tokfül.............(facepalm)
Visszarakni viszont már stiftkiszedővel szoktam minden szíjat, mert csak leszedni jobb késsel.
Szerk.: Persze, visszafelé is megoldható késsel, csak nagyobb eséllyel repül el a stift. -
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233696 üzenetére
Én is a Fossil, Lorus környékére tenném a Festinát, szerintem vállalhatók.
De ez nagyon modellfüggő is, mert vannak nagyon túltolt darabjaik, amiket a divat kategóriába sem szívesen tennék be. Na mondjuk (a belső tartalomtól és a befektetett munkától eltekintve) ez a Grandmaster Chime-ra is igaz.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233644 üzenetére
Már január óta... remélem, korlátlan díjcsomagban van!
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
válasz
fagyalllo #233592 üzenetére
köszi a választ!
igen, beleástam magam, a szíjat tekintve még talán jobb is a 051 sajnos. viszont pont olyan helyeken csiszoltak, ami miatt a 143 tetszik, a 051 pedig nem: tokméret, lünetta, számlap, dátum-ablak. az, hogy majdnem kétszer annyit kérnek érte, az parádésan fájdalmas, ez nyilvánvaló és bosszantó.ui.: nincs rutinom itthoni vásárlásban, az rémlik, hogy szeretett a régi topic a central órához vinni nagy szervizre svájci órákat. Seiko-t itthon hol ajánlott venni? Central, Tutu vagy teljesen mindegy?
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233540 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék. Talán megejtem majd, de várok vele pár hetet, hogy biztos legyek benne. Nem akarok úgy járni, mint a vitorlavásznas MKS-sel, ami azóta is a csomagolásában pihen.
-
dzsi23
addikt
válasz
fagyalllo #233533 üzenetére
Az Uncle Seiko féle Curved Waffle Strap tök jó lenne, de az csak SKX/5KX-kompatibilis elvileg. A Crafter Blue-nak van minit tekihez is, de az sima, jobban tetszik a waffle. Viszont szerencsére a Crafterhez is adnak gumi bújtatót, nem kell a fémmel szívatnom magam, mint a gyári esetén.
De azért 65 dollárért nem az "instant get" kategória... az Uncle csak 39$. -
mike1334
veterán
válasz
fagyalllo #233449 üzenetére
Bementem pénteken a Tutuba, és csak ez volt raktáron meg egy fémszíjas. Kb szerelem első látásra, de végül abban maradtunk, hogy berendelnek egy kéket. Hétvégén nézegettem képeket, videókat és egyre jobban tetszett a szürke. A kék "elegánsabb", de ez meg sokkal jobb "hétköznapi" viseletnek, és sokkal több színhez passzol. Szóval nem vártam meg, hogy beérkezzen a kék, visszamentem gyorsan ezért, meg ne vegyék előlem
(szombat éjszaka felébredtem, és nem tudtam visszaaludni, mert azon pörögtem, hogy mi van, ha megveszik, mire megérkezik a kék
kb. sztem itt el is dőlt, hogy ez lesz a nyertes) és nem bántam meg, nagyon tetszik, gyönyörű óra, most már jobban is tetszik, mint a kék. Viszont azt a rendelést se mondták vissza elvileg, szóval aki kéket keres, szerda körül lesz egy belőle a westendben
-
heartdown
csendes újonc
-
heartdown
csendes újonc
válasz
fagyalllo #233386 üzenetére
Köszönöm a választ és a megerősítést. Megnéztem a többi modellt is. Nekem ami még tetszik az a GWG 1000 viszont annak az ára kétszeres. Meghallgatok más lehetőséget is, nyitott vagyok viszont 130-140 a max. mert akkor nem merem majd hordani; épp ezért nem veszek GWG 1000 Mudmastert sem mert nem merném felvenni, annyira félteném.
-
mike1334
veterán
válasz
fagyalllo #233383 üzenetére
Tudom, de laikus vagyok, és látod, hogy most is eltérő hozzászólások születtek
Amúgy szembe jött megint a Seiko Alpinist, amit ajánlottál pár napja, megnéztem mégegyszer (videó, képek) és hát nem is rosszszerintem megsasolom élőben is, hogy a kék/sárga nem túl csicsás-e. Annak nagyon szépen jár a mutatója
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest