Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv a topiclakóknak!
Rég jártam erre de most egy érdekes probléma kapcsán benéztem. Adott ugye a 2021-es swiftem. Hála istennek minden rendben vele és hülyékkel sem találkoztam eddig (egy csúnya karc kivételével)
Most azonban az autó zárásával vannak gondok. Adott ugye a kulcsos, nyomógombos nyitás zárás. Na most nyitni, minden esetben hibátlanul nyit, jó pár méterről is működik, a zárás azonban néha nem! Hülyén hangzik de mindig a reggeli első autózásom után, egyszerűen nem csinál semmit, és hagyományosan a kulccsal kell zárnom. A következő alkalommal már tökéletes a zárás is. Úgy kb. minden 5 zárásból egyszer meghülyül.
Gondoltam arra, hogy merül az elem de akkor nem kéne a nyitással is gondban lennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Google Pixel topik
- MotoGP & WSBK
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest