Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz markknight #138 üzenetére
Ott mondjuk az art is el lett szabva alaposan, rohadt steril az egész a sok növénnyel, meg a műanyag platformokkal, padlóval, brutalista stílusú épülettel.
Nem állok már bele ilyen dolgokba, minden nagy megjelenésnél ott vannak a fanboyok, akik úgy védik az adott játékot, mintha fizetnének érte.
Az összes létező Bethesda játék topikjában számtalanszor lement amúgy ez a fight oda-vissza már, Fallout 4 kapcsán még valamilyen szinten én is részt vettem benne anno a topikjában.
Ez van, mindig lesznek arcok, akiknek nem tetszik, hogy neked nem tetszik a játék.
Nekem meg az nem tetszik, hogy nekik nem tetszik hogy nekem nem tetszik a játék. -
Fitzgerald
veterán
válasz - = Zk = - #130 üzenetére
Ha sikeresen túl tud lépni az ember azon, hogy a látvány azért nem álleejtős, illetve a játék elképesztően fragmentált (már 8 éve a Fallout 4-ben is ciki volt ennyi loading screent bámulni), de mindezek ellenére még az aktuális baszó csúcshardveren is rettenetesen fut, akkor végül is tényleg nincs baj az optimalizációval.
A probléma az (nem csak a Starfield-el), hogy ezeknél az új megjelenéseknél ez úgy néz ki, hogy még ha be is vállalod a kompromisszumot, és visszaveszel mindenféle beállításokból (vagy mondjuk beállítasz egy alacsonyabb minőséget, presetet), általában még akkor is nagyságrenddel szarabbul futnak, mint akár ugyanannak a fejlesztőnek az előző játéka a legmagasabb beállításokon. És még sokkal rosszabbul is néznek ki...
Ezért nevetek mindig a "de a játék jól skálázható, nagyon sok a beállítási lehetőség" c. hozzászólásokon.
Most azon túl, hogy a Starfield esetében még ez sem igaz (low-on is szarul fut, még tisztességes, modern középkategóriás hardveren is), ez a játék csak ultrán, vagy ahhoz közeli beállításokon néz ki igazán jól.
Pl. RDR2-t még upscaling nélkül is be lehet lőni úgy, hogy rohadt jól nézzen ki, és tisztességes framerate-el fusson régebbi hardveren is.
Ezt még upscalinggel sem igazán. Illetve azt el lehet érni hogy jól fusson, csak akkor meg úgy fog kinézni, mint egy PS3 játék.
"Jaj, de itt izé, mindenféle szimulációt meg komplex interakciót kell számolnia a hardvernek, meg zsúfolt várost, meg mittudoménmit, nem lehet az RDR2-höz hasonlítani."
Hát, itt ez sem áll meg...komplexitásában ez a játék nagyjából semmiben nem különbözik a 17 éves Obliviontól...[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Szerintem senki nem várt GOTY-t, kb. azt hozta, amire számítani lehetett a Bethesdától.
És ez nálam 25-30 eurót ér, úgyhogy türelmesen várok.
Jött egy rakás igazán jó játék idén (talán még az általam is nagyon sokat szapult Cyberpunkot is feltámasztják ezzel a 2.0 update-el, meglátjuk), szerintem egy évig, vagy még tovább is elleszek velük...aztán majd valamikor jöhet a Starfield jóárasítva.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest