- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
EZ ilyen. Ha cannon helyett zelákat csinálsz, akkor nem olyan acélos a muta védelmed (kivéve ha mellette gáztartalmú egységekből valami levegőre is jó unitot hozol). De legalább gazdaságos voltál...
Amúgy is csak akkor kell sok cannon ha szívózik. EGyébként ledobsz 2-3 darabot és minden ellen védve vagy. Vagyis kihúzod addig míg bewarpolsz vagy odaér a sereged. Építkezéssel és canonokkal nem csak a muta ellen biztosítod magadat, hanem minden más besurranó egység ellen is. A protoss seregben emellett elég erős tud lenni. Ha a zerg azonos exppel nyomul, akkor többnyire bukik is. Legalábbis kevés olyan pro vagy verseny meccset láttam ahol azonos bázisszámon nem rush taktikával a zerg érdemben felvette a versenyt protossal vagy terrannal. Mondjuk nekem a több exp is kevés lehet, mert gyenge vagyok mint az algopyrin.
A phoenix meg harash unit. Meg muta ellenes. Ha adott az eszköz, akkor használni kell alkalmanként. Az meg hülyeség, hogy elhullik muta ellen. 20 mutás mennyiségnél már illik a távolsági upgrade. Onnan meg a muta elég esélytelen. A corruptor jó ellene, scak picit lomha. Erre nem kellene külön buff.edit: de ha kemény vagy és nem tudja a muta ostrom se megtörni a zeláidat, akkor csak rajta. Nem kell cannon
oxox: nem jövök itt az ultrakiller zelákkal, de itt a splash melletti érvelésnél olyan csacskaságok voltak amiben kb egy-egy unitot akartak szembeállítani egy vegyes légi, vagy légi-földi tömeg ellen. Úgy nehéz. Ne is legyen egy unit önmagában instant win, vagy esélyes pozícióban!
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest