-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
coló, ulrtalisk, thore. A massive földi unitok.
Jaf, és nem csak átmegy rajta, hanem meg is semmisíti azt.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
nono, ne legyél annyira biztos benne. Kovival mi is így voltunk. 3/2 placemnttel bronzban landoltunk. Szépen elmentünk 11/3-ar win/lost ig, amikorra a végén platina/goldosakat dobált, így szépen zsinorban kikaptunk jó párszor. Most talán 13/12-es winratio-val állunk. Végülis mondható, hogy hibátlan a rendszer, mert a 50%-basn vagyunk. Csak nem mindegy, hogy ezt hogyan éri el a rendszer. Mondjuk sokkal békéltetőbb lenne, ha gondban tartanánk az 50%ot, úgy, hogy min ezüst, max platina ellenfeleket ad, de legaább a meccsek 50-ban arany ellenfeleket adna.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kovsol
titán
egy darab halu nem kell ahhoz a chalangehez amúgy, csak ff megfelelő használata és kihasználni, a nagyobb senti ranget marinok ellen, így sokszor még storm se kell, és feedback -t is használni kell pl a banshik ellen, meg ki kell használni, hogy fentről lefelé lősz és az ellenfél nem lát fel, ott kell figyelni amikor jön viking is az mm banda mellé
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
rt06
veterán
-
iSonic
addikt
egy tanács tanuld meg a shift + f használatát.. van egy ilyen challenge.. ahol a sentry és a ht-t kell használni.. ott betudod gyakorolni..
roach+hydra ellen-> colo és sentry és chargelot illetve stalker kell.. ja meg hozhatsz plusz dps-nek void rayt is de az már csak nyalánkság.. de egyébként a colo+ht, zealot, sentry párosítás is ütőképes..
-
iSonic
addikt
4 gw lényege, hogy lemegy a 4gw aztán warp tech közbe kész.. pont kész le mire 4gw megszületik.. ledobsz egy pylont olyan helyre, ami közel van az ellenfeled bázisához és faj alapján nyomod a unitokat..
terran ellen-> sentry, stalker és zealot egyenlő részben max 1-2 zealottal több
zerg ellen-> sok zealot, meg sentry és 1-2 stalker (ha ling van), sok stalker és sentry (ha roach van)
protoss ellen-> stalker és zea és 1 sentry..és közbe ha tudsz warpolsz, warpolsz.. támadás alatt tartod az ellenfeledet és nyersz.. ha nem nyernél véletlenül, akkor meg egy-két sentry otthonra utána meg mész expandolni és go colo vagy HT esetleg colo+ht (LOVE THIS COMBO!! <3)
sith7: igen megesik, hogy ráfanyalodok erre az undorító fajra..
Alg: eléggé régi videó..
[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
Azon a marhán már az agyátültetés sem segítene, annyira sötét. A szervezete kilökné az új agyat, mint felesleges szervet. Néztem az APM-jét és számtalanszor 0-n állt. Hibát hibára halmozott, így még szólóban sem lehet játszani, nemhogy csapatban, amikor a másikra is figyelni kell. Mindjárt az elején 4-5 SCV-t hagyott álldogálni céltalanul. Egyedül a végén csinált valami hasznosat, de persze akkor már régen késő volt.
-
föccer
nagyúr
Replayt kaarok!!!!! Ezt a gyalázást végig kell néznem a kamerádból
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Rákeresel a profilodra, és ott írja a fejlécben:
Achievements (1,075 points)
World rank: #616,398 of 2,452,780
Region rank: #208,158 of 703,966üdv, föccer
mod: náluk még csak 1/2 5 volt. UK-ból tolta a srác. A legnagyobb poén az volt, hogy amikor T-vel tolta, és elkezdett a bázisán építkezni, és kérdezem, hogy mit csinál. A válasz: jah, bocs elaludtam
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Milyen tip-top listáról van szó? Valahol nagyon lemaradtam ....
Tegnap éjszaka (hajnalba) toltam a 2 vs ai coopot random társsal. Összehozott egy olyan gyerekkel a gép, aki toltan neki mint gép, a lehet leg gyorsabban. Kérdeztem tőle, hogy toljuk-e partyba, hátha úgy gyorsabb. Írta hogy persze. Ezután letoltunk vagy 20-25 meccset. Mondta, hogy már csak néhány mérkőzés kell neki, hogy meglegyen az összes coop acsija. Olyan hajnali 1/2 6 körül írta, hogy kész, vége nem bírja tovább, ülve elalszik (ami volt egyébként meccs közben is, hogy bealudt ) Utána néztem, hogy 4400 pont fölött volt a gyerek, és 4 meccs hiányzott neki az összeshez...
Nem gyengén kocka volt az arc.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Elvileg lesznek új egységek. Hogy ez mennyire borítja meg a balance-t, az jó kérdés.
üdv. föccer
-
föccer
nagyúr
Ez lesz a hivatalos fordítás
Úgy igazándiból nagyon korrekten össze van rakva, csak még nincs kész.
üdv, föccer
-
kovsol
titán
mert az is skill, hogy észrevedd és le tudd kezelni a helyzetet, egy plusz infót kapsz arról, hogy te most bizony megfigyelés/támadás alatt állsz én pl mutákkal addig követem a banshiket amíg el nem fogy az energia és leszedem őket ha nem ér velük időben haza
-
sith7
félisten
Nehogy vérengzés legyen ...
A 10 változás amelyről a Blizzard nem tájékoztatott minket.
Atlasy összegyűjtötte azokat a változásokat, amelyekről nem tájékoztatott minket külön a blizzard. A 2 legfontosabb változás szerintem az 5. és a 7. pontban vannak leírva, de a többi is hasznos információ. Na lássuk mik is ezek a változások:Az Extreme grafika csak a kampányra értendő.
“We require more minerals” úgy mint a többi ilyen hang kikapcsolható a sound optionsban.
Ha több mint 10x rákattintasz a Starcraft 2 WIngs of liberty logo alatti bnet ikonra akkor a cow chat channelre kerülsz…ami igen vicces
A replay megnézése után, már nem vár miket a “done” gomb, végig kell nyomnunk az F10, quit replayt.
Custom game időzítő 30-ról 10-re lett csökkentve.
Pause/Break megnyit egy másfajta pause menüt, de F10-es pause még mindig olyan mint volt.
Cloackolt egységek máshogy néznek ki (Mert a grafikus beállításokon ezt eszközölték, valószínűleg azért hogy könnyebben felfedezd őket). Ez a Bansheen nagyon észrevehető a többin nem annyira.
A jobboldali nyíl a chat paneleken el lett törölve, de bal klikkel továbbra is elérheted ezt, ha a játékos nevére kattintasz.
Burrow ikonok megváltoztak, így nézett ki régen, és így néz ki az új.
A techlabos épületek már nem mutatják az animációt ha olyat építenek benne ami igényli a techlabot, annak, viszont örülhetünk, hogyha research folyik benne az animáció életbe lép. -
Winner_hun
titán
Mivel az egész sereggel mennek a sentry-k ezért a klikk shift nélkül aztán mehet az f klikk, az a érvényben marad és közben pakolódnak a force fieldek.
Vagy a klikk után shift ffff bár én a f klikk f klikk f klikk módszerrel is teljesen jól elvagyok, elég gyorsan megy.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
igen, most rakták be, az össze unit összes képessége megváltoztatható, még az is, hogy milyen gyorsbillel épüljön az épület, de még az attack is átrakható másra, szóval minden
én mindent hagytam alap gombokon és alternatívaként a Q -t adtam meg, így működik mind a két gombra és a Q ra beraktam az egér gombot, így tuti kéznél lesz majd mindig[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
most be lehet állítani a játékban, mondjuk hogy q legyen minden ilyen cucc, és akkor beállítom, hogy q lenyomás legyen az egér gombja és minden unit spéci skillje meg van oldva fungal, queen köpet, storm, stim
de előbb letöltöm a szoftverét, hogy van-e ilyen bent
mod: van bent[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
pont most néztem vissza 5 replay, amiből 4-1 arányban jöttem ki és azt láttam, hogy az első meccsbe átlagba volt 70-es AMP-em, az utolsó két mérkőzésbe meg már 80-90.. szóval ha az ember belejön, akkor iszonyatosan tud kattintgatni és koncentrálni.. mellesleg múltkor néztem qxc és Catz mérkőzését és ott is qxc felspannolja vagy 400-ra az AMP-et aztán a végén van neki 130-150-ig... szóval tényleg csak arra szolgál ez az egész, hogy egy alap ritmust adjon a meccshez..
ez az F1-es dolgot én is kipróbáltam még anno és tényleg nem rossz..
[ Szerkesztve ]
-
hajsza
aktív tag
Psy egy korábbi videójában javasolt egy másik látványos megoldást is: az F1 megnyomásával kiválasztasz egy drone-t/SCV-t/probe-ot, majd jobb egérrel egy ásványra küldöd, ezt kell 6-szor megismételni. Ha elég gyorsan tudsz kattintani, akkor nagyon látványos, ahogy szinte egyszerre mindegyik gyűjtő megindul egy-egy kristály felé.
-
iSonic
addikt
hát konkrétan az elején csak szintbe hozom a dolgokat.. úgymond felpörgök.. csak ennyi értelme van.. ha éppenséggel nyerek egy meccset, akkor úgy 90-100 között van az AMP-em, ha veszitek, akkor olyan 75-85 között.. de hangsúlyozom csak felpörget arra jó..
[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
Nem érdemes, kinyírják könnyen a phoenixeket. Light ellen sebez jól a phoenix, ráadásul duplát lő ezért 2x vonódik le a BC armorja a sebzésből. Maximum csiklandozni fogod őket.
iSonic:
Most látom chargelot meg zealotról beszélsz? Tudod egyáltalán mit írt a kolléga amire én válaszoltam, mi a szitu? Mert nem úgy tűnik.
-
sith7
félisten
nekem egyszer 2v2 - ben az alábbi felállás ütött nagyot:
- charge zealot
- immortal
- void ray .....Igaz mindkét terran a földön volt, de aprítás volt rendesen
Persze, all - in, mindent mindig ütő felállás nem létezik ... legalábbis szerintem
iSonic
Ha lesz kedved/erőd/energiád valamikor - akár ma is - folytathatjuk a gameket, akár 3v3 -ban is[ Szerkesztve ]
-
CooLM@$TeR
tag
A gázt meg majd lopod, mi? Sentry 100 gáz, colo 200, phoenix 100 és ott van még az obs is szintén 100 gázzal, terran ellen pedig úgy kell venni az obsot, mint a parasztot: ennyi gázod main + 2 expnél lesz talán, addig meg mikrozhatsz 10 egységgel. Ráadásul ha látják a colo techet akkor mostanában előszerettel játszanak mass thor + marine&medivacot. A Thor cannonja simán megöli a colot, a rinek meg leirtják a többit, illetve folyamatosan dropolják az expjeidet/mainedet. Not so funny ...
-
goku_sama
tag
sentry,colo+phonix légi sereg ellen semmit nem ér
Ugyanúgy pl. terran ellen sajnos a vikingek széttépik (meg BC-k, meg sok marine), zerg hoz pár corruptort,alájuk pár hydrát, protoss meg stalker+void, vagy csak simán sok void
Szóval azért csak óvatosan, mindig az az izgalmas, hogy mi ellen mész... -
föccer
nagyúr
Gratulálok a felismeréshez. Ezt kb 10 oldallal korábban kitárgyaltuk (azaz inkább én siránkoztam), hogy mekkora op a phonix Z ellen.
üdv, föccer
-
sith7
félisten
Nem, nem lettem az csak megköszöntem a közösség nevében a segítő szándékot, és ha egyszer lesz annyi idő, hogy belépek az SC2 - be, és nem multizok, akkor lehet, hogy nekiállok ezeknek is ... most örülök ha belépek, és 1-2 meccset le tudok nyomni
iSonic
Nem lettem az, de mire én belépek, arra már mindenki alszik, vagy tv - t néz , vagy ki tudja mit csinál...
Ilyenek vannak a nevetek mellett, hogy last online 24 min , 42 min, 45 min stb. -
Eagl3
veterán
Ugyan DTG már leírta a véleményét, de megerősíteném, hogy Colo ellen Corruptort hozz, nem kell sok, de ezekkel csak rájuk fókuszálj, külön gyors gombról, oldalról vagy hátulról próbálj meg a Colossusokra menni míg a sereged többi tagja ugye szemből támad. Így nem tudja leszedni a Stalkerekkel a corruptorokat vagy ha meg is próbálja akkor a front támadás eléggé meggyengíti majd.
Egyébként terrannal is ez a kulcs, csak ott ugye vikingeket kel hozni. -
kovsol
titán
én csinálnék sok-sok zerglinget annyit amivel nem bír még pár darab colo, esetleg pár roachot is tankolni, és mutákat, blink ellen meg jó gyógyír lehet pár infestor
majd ultralisk és mellé +20% zergling attack speed upgrade 3/3 ra fejlesztve[ Szerkesztve ]
-
DTG
csendes tag
Stalker+colo ellen szerintem a corruptor és a jó helyezkedés a kulcs. Ha ez megvan akkor kb mindegy hogy roachokat, vagy muta linget hozol. Nyílt terepen kell elkapni a p sereget meg minél jobban be kell keríteni.Mindig a corruptorok menjenek legelől hogy leszedhesék a colokat időben.
Lategame-ben 200as supplynál viszont már kicsit más a helyzet, ott a nagy p sereget csak 300as push-al és ultrákkal vagy broodlordokkal lehet megállítani (kiegyenlített meccs esetén) -
föccer
nagyúr
Már egy jó párszor leírtam az ehhez a meccshez a kommentjeimet. Tessen végig olvasni, had ne írjam le őket megint.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Ne is mond. Olyan punnyadt vagyok itthon, mint állat. Kínomba takarítok, meg főzök itthon. Egyébként mondhatni, hogy kivettem az éves szabimat. Egész évben nem voltam annyit itthon, mint most egyhuzamban. Pedig a múlt héten is, meg ezen a héten is voltam bent a laborban.
Alg: kocka. Lehet, hogy én leszek. Asszony el akart rángatni valami barátnős estére, de nem igazán van hozzá kedvem.
üdv, föccer
-
Umbrella
tag
Akkor, ha még nem ismernéd :
-
Umbrella
tag
Két ismerősömmel is felvettük egymást real id-vel, egyikük soha nem SC-zik (meg sem vásárolta) WOW játékos.
A másikuk játszik mindkettővel. Mikor látom hogy aktív WOW-ban, akkor szoktam átcsábítani néha starcraftozni - ugyanis a battle.net chat így játéktól függetlenül működik! -
föccer
nagyúr
A frendlistbe 2 féle képpen lehet felvenni valakit. Vagy real ID alapján, ami a battle.net-es regisztrációnaál megadott e-mail címet jelent, vagy karakter név, és kód alapján.
Amennyibe real ID alapján veszel fel valakit, akkor az illetőnek vissza kell igazolnia a kérést, és ebbe az esetben kölcsönösen megtörténik az adatok elküldése, illetve a partner listába való felvétel. Tehát nem kell a barátodnak is kérést küldeni neked. Mind a kettőtöknél megjelenik a másik fél a listában.
A másik lehetőség a karakter kódos felvétel. Ekkor nem kell visszaigazolni a kérést, sőt, tudomásod sincs róla, hogy valaki felvett karakter kód alapján. Cserébe csak annyit fog látni rólad, hogy online vagy, éppen játszol, elfoglalt vagy esetleg távol vagy.
Abban az esetben, hogy ha valakit karakter kód alapján és a realid alapján is felveszel, akkor kétszer jelenik meg a listában. Akkor érdemes az egyiket törölni a listából.
Üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Miniexp. A pro vs noob meccsekre készítette a Blizzard ezt a fajta map-ot. A pro játékos első 2 natural expjét degradálták így le, hogy egy kicsit balanszos legyen a játék.
Sky, kovi, alyarkon: kösz a játékot. Sajnos nem igazán találtam meg magamat eddig a mai nap. Remél nem rontottam nagyon el a szórakozásotokat
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
A vortex trükknek ugye az a lényege, hogy amikor vége van a hatásának, akkor minden egység ugyan azon a helyen van, és onnan mozognak szét, így minden, területre ható sebzéssel meg lehet csinálni, ami elég nagy ahhoz, hogy megölje a benne lévő egységeket. Lehet az 5-6 kitalpalt tank, 5-6 banneling, nuke, archone Kinek mi tetszik. Azért a fungral sem lehet egy mass marin seregre
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest