Új hozzászólás Aktív témák

• joysefke

veterán

Nekem az 1v1-el egyszerűen az a bajom, hogy túl sok stressz. Már a HotS is nagyon gyors és millió-egyféleképpen meg tudsz halni benne már az elején, ha nem scoutolsz jól, illetve nem olvasod jól a jeleket, illetve egy meccset egy szempillantás alatt el lehet bukni. Nem figyelsz egy pillanatra mert makrózol, erre a sereged a pályán elolvad (rengeteg területre ható sebzés). Na most platina/master/GM szinten nyilván jók ezekben a képességekben az emberek, de ennél alacsonyabb szinten meg ez még nem mondható el.

Na most ez a Twitch gameplayek szerint az új harasment egységeknek, illetve a még tovább gyorsított játékmenetnek hála még inkább fokozódni fog. Félek, hogy alacsony szinten (az én szintemen) minden játék cheese lesz vagy 2 base (timing) all in.

Asszem egyelőre maradok a WoL/HotS-nál, azokkal is elsősorban 4v4-et játszom, aztán meg majd meglátjuk hogy alakul a LotV. Gondolom lesz bőven alkalmam kipróbálni (spawn) mielőtt megveszem/ha egyáltalán megveszem.

Azt is simán el tudom képzelni, hogy a játékosbázis egy része, akinek az új játékmenet kevésbé tetszik tartósan marad a HotS vagy WoL mellett, anélkül, hogy át akarna térni LotV-ra...

J.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák