- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Synology NAS
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Crypto Trade
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Star Trek Online -=MMORPG=-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
-
Gergello
addikt
válasz Exelsior #667 üzenetére
Hát nem egy tegnapi hsz-re válaszoltál.
Én megvettem, lejárt az első hónap, de inkább nem fizetem tovább. Amit írtam azt kb. most is úgy gondolom. TOR-ban szépen ki vannak dolgozva a bolygók, nagyon sokat nézgelődtem.
De amennyi időm játszani, azalatt el lehet lenni ezzel az ingyenessel is. -
Gergello
addikt
válasz PowerBuldog #639 üzenetére
hát nem szakadtak meg
ez mintha 3 különböző darabból lenne összemásolva -
Gergello
addikt
Ti be tudtok most lépni? Nálam megáll az: Attempting to connect to controller tracer résznél
-
Gergello
addikt
válasz CPT.Pirk #245 üzenetére
Van valami ilyesmi is:
Demo
Unlike the Welcome Back Weekend, the Star Trek Online Demo will be made available for all players starting May 7 and it features gameplay restricted to the first few missions. It's a great way to introduce your friends to the gameNem tudom ez mennyi küldetést tartalmaz (mint írja nem sokat), most olvasom majd végig.
Most hogy állunk akkor, lehet kapni itthon a játékot és feltöltést is hozzá?
-
Gergello
addikt
Most vagyok Lt. 7. Béta végéig már nem hiszem, hogy lesz új hajóm.
-
Gergello
addikt
Szerintem csak a hangulat hiányzik a játékból kicsit...
Második felét remélem nem rám érted
Ma csináltam egy klingon karaktert is, de elég nehezen boldogultam a hajóval. Ráadásul itt a küldik sem olyanok voltak, hogy patrol xy sector, spawnon is eltévedtem. Rá is hagytam inkább ezt a klingon oldalt.
Hunter2: Inventory-ban nézz szét. Az egy item, ami amúgy nem jó semmire.(ha jól tudom)
[ Szerkesztve ]
-
Gergello
addikt
Most lett vége a Starbase 24-es csatának. Először az űrben, utána a bázison. Mondjuk ez 2 külön küldi volt asszem. Bázisos részén még kellemes csapatjáték is volt, pedig nem írogattak semmit a Team-be. Kezd tetszeni a játék. Mondjuk annyira nem, hogy elolvassam a küldetés hosszú leírását is
-
Gergello
addikt
Még csak pár bolygón voltam, de nagyon sivárnak érzem a környezetet. Az NPC-k is gagyik kicsit, alig-alig van hangjuk. Felemás érzéseim vannak eddig.
Tudom, hogy ez még csak béta, de szerintem A Star Wars MMO min. egy szinttel jobb lesz ennél. -
Gergello
addikt
Végre sikerült szereznem béta kulcsot. Kipróbáltam, tetszik, de még szokni kell. Most egy kis gép update és remélem egész kellemesen fog menni.
Amivel gondom van. Nehezen találom meg az npc-ket. Már az első csillagbázison kaptam questet egy questet, aminek nem találtam meg az npc-jét. A térképen ki lehet valahogy íratni a neveket?
-
Gergello
addikt
Továbbra is béta kulcsot keresek. Aki tudna adni kérem jelezze.
-
Gergello
addikt
Megveszem a bolti verziót, akkor azzal lehet valameddig játszani gondolom. Nem kell egyből tölteni vagy igen? Hogy szokott ez lenni?
Mondjuk megjelenésig van még időm Paypal accountot csinálni.Ha esetleg valakinek maradt még ki béta kulcsa örülnék, ha elküldené PM-ben. Köszi!
-
Gergello
addikt
Ennek még nem volt topicja.
Várom már, de még nem tiszta teljesen, hogy miként tudok majd havidíjat fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple notebookok
- Synology NAS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM