Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Konfigos

őstag

válasz gerisz23 #9496 üzenetére

Ha van veled egy sci akkor nem gond,lényeg hogy legyen 2db bo után pajzs alá lövős doffod,és skillezett fire on my markod.Simán aprítod buffok nélkül,beszarik és remélhetőleg elnyomja a TT-t,amikor 2secnél jár elkezdesz fullra felbuffolni,és akkor eresztesz bele mindent,még a legkomolyabb healer tank is majdnem beledöglik,rögtön kilőni a legjobbakat nem nagyon lehet csak vape hajóval.Sci azért kell mert ha rárak még egy sensort meg egy snb a te támadásod előtt akkor biztos kitudod szedni rögtön,csak figyelni kell az időzítésre és arra hogy lehetőség szerint a TT ne legyen rajta és épp előtte járjon le.Tegnap Hank-et szedtem ki egymagam,pedig ő a legjobb healerek között van és rohadt jól bírja,simán tatja magát percekig 2-3 hajó ellen is,ha nem időzitettem akkor 10%-ot se tudtam leszedni,szóval kb ennyit jelent.Persze lehet hogy hiába minden mert keel'el is leszedi a debuffod,szóval hiába a TT hiánya még mindig lehet hogy leszedi a dupla debuffot,szerencse is kell hozzá.

Nem tudom ki hogy van vele,de engem csúnyán kurogat ez az up..nem is merem már számolni mennyi ec-t meg dilit öltem bele,semmi se ment el,DBB-al is már 16%nál járok ultra esélyre és még mindig nem adja pedig VI óta uppolom,konkréten patch óta egy darab UR-t se gyártottam,biztos véletlen. :(( És az ur-en kívül kb nem is megy semmi,fegyverek padló áron fel se rakom már őket mert felesleges olyan filléresek,gondoltam gyártok majd superior tech-et,ezért nekiálltam dhcket gyártani hogy kihuzzam a cannont gyorsan,ezzel még baj se lenne mert jókat kapok tényleg,accx2 rapid stb,de már többe kerül legyártanom mint amiért egy simát eladok,sőt ha nem critel majd a superior cannon tech akkor annyiért gyártom majd amibe exen kerül kb,50k-t ha nyerek rajta sokat mondok,drága minden material hozzá,pedig a komponenseket is gyártom magamnak.Nem is tudom mivel fogok bizniszelni a jővőbe mert ezt a dobozos fegyo dolgot kb kinyírták az uppal,kicsit kezdek fosni hogy csóró leszek a végén tényleg,3 cell shipet is eladtam már a napokba hogy legyen pénzem,nulla bevételem van kb és naponta 30-40m-t elköltök.Lehet én vagyok csak szerencsétlen most,vagy másnak se hányja az ur-t úgy mint előtte?

Új hozzászólás Aktív témák