- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
unravel #5062 üzenetére
PLS? segíts már, hol a blokk gomb? Én nem találom. WEBEN kell, meló közben van erre időm/energiám, telefonról hallgatva éppen csinálok valamit és fülesben megy a nóta, ott csak skipet tudok adni, abszolút nem releváns hogy telefonon néhány helyen megjelenik egy áthúzott kör, az sem mindenhol van sajnos
"
"sajnos lusta vagyok saját playlistet összeállítani"
A Spotify pedig főleg erről szól!
"
Ne szivassatok már, hát már hogy lenne ez a lényeg? azért fizetek nekik, hogy ők állítsanak össze playlisteket amiket én vagy szeretek vagy nem, majd a csuda algoritmusukkal egyre pontosabban kitalálják, mit szeretek és ÚJ számokat dobáljon az app, anélkül hogy én órákig bújnám a listákat.
Biztos van akinek jó buli, de én utoljára 5 évvel ezelőtt szántam időt arra hogy lejátszási listát készítsek magamnak.
Azért jöttem vissza spotifyra mert precízebben belövi mit szeretek mint a YT music, ha nekem kellene válogatnom akkor a YT music is jó lenne.
Így hogy kiderült tudok mások lejátszási listájára is keresni már minden ok,
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest