Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz CharlieDrop #61625 üzenetére

    #61625CharlieDrop
    Ebben van valami, osztom!

    #61626devil-k
    Ez is igaz, és még csak 2 részről tudunk véleményt mondani. Bizzunk a legjobbakban, ha hozza ezt a szintet, azért nem lehet majd rámondani, hogy ezért kár volt a kamerákat bekapcsolni.

    #61627remi67
    Nem rossz ez a sorozat, de csak azért kommenteltem, mert azért a többek által itt sugalt "excellent" szinttől azért elmarad.
    Nem tudom, hogy fogyasztható lenne, ha olyan mélységekig, és aprólékosságig mennének bele a sztoriba, ami valóban reálisan tükrözné azt, hogy így történtek-e az államvédelmi, állambiztonsági beszervezések, majd az azt követő műveleti lépések.
    Bár lehet, hogy egy normálisan kidolgozott, fordulatos, izgalmas forgatókönyv által készített sorozat által tálalt, és valóságosabb, korhűbb bemutatás még akár jó is lehet. Engem spec. érdekelne. (The American's)

    Most jutott eszembe, hogy a Netflix-en elérhető lengyel hasonló időket feldolgozó "Hogyan lettem szerelmes egy gengszterbe" is tetszett összességében, kár, hogy el lett nyújtva, mint a rétesztészta. Ott is a közeg, a kor, a szocializmus (végi) légköre, az ami kiváltott az emberből egy kis nosztálgiás érdeklődést, egy retró érzést.
    Szerintem hasonló lehet a Besúgónál is.

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák