Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plutor
aktív tag
-
mayday00
őstag
válasz ígyvanferi #7196 üzenetére
comedy-n megy igen nagyon jó a szinkronhang és a fordítás is Nekem az eredeti nyelv nem tetszik. Magyar hang nekem jobban bejön
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Archert nézi valaki ? Első évad elején járok. Beszarás a sorozat
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bok92
addikt
Haláli hullák 1. évad
Jópofa sorozat. Az elején egy kicsit lassan indult be, de a végére már nagyon megkedveltem. Jöhet a 2. évad...
-
spammer
veterán
válasz AkosAkos #7191 üzenetére
Jók, egy részét már olvastam máshol a múltkor, és tényleg elég durva összefüggéseket találtak, szóval ezek tényleg potenciális spoilerek lehetnek. Kíváncsi leszek, beigazolódnak-e a továbbiak
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
AkosAkos
aktív tag
Meglepő Breaking Bad easter eggek. [link]
-
-
törölt tag
válasz TazLeacher #7185 üzenetére
Katie a Longmire-ben az egyik főszereplő
-
TazLeacher
nagyúr
Killing s03e01
Na, ez kb. a semmi volt. Egy teljesen eseménymentes, uncsi bevezető rész. Tudom, hogy kell ilyen, hogy felvezessék a sztorit, de ez így uncsi volt. Vicces, hogy most fejeztem be a BSG-t, ami ugye 2004-es, előtte azt se tudtam, hogy kicsoda Aaron "Főnök" Douglas, erre most őt látom rögtön a Killing elején.
Mondjuk szoktam olyat csinálni, hogy amikor már befejeztem egy sorozatot, végignézem imdb-n, hogy melyik szereplő miben szerepelt. Pont a BSG esetében voltak vicces dolgok: amikor a BBT-t néztem, nem tudtam, hogy kicsoda Katee Sackhoff, mert nem láttam még a BSG-t, ráadásul láttam, hogy ő szerepelt a 24 8. évadjában, amit szintén láttam, és nem emlékszem rá. Sőt! Amint látom főszerepet kapott az új Riddick filmben.
-
AkosAkos
aktív tag
Szóval...VÉGRE VÉGRE VÉGRE VÉGRE VÉGRE megnéztem én is az új Breaking Bad részt!!! Ma értem haza, csak ma tudtam letölteni, konkrétan egész héten erre gondoltam, sokszor. És egy KICSIT már túlságosan el is ragadtattam magam, mert szinte remegő kézzel, tinilányos lelkesedéssel raktam be a pendrive-ot a televízióba....
Talán akármilyen lett volna ez a rész, én akkor is imádnám. De természetesen jó lett! Mondjuk a vége nem semmi volt! Azt hittem még ezt nem lépik meg, de hálistennek de!
Ja, és még egy dolog a résszel/sorozattal kapcsolatban (költői kérdés): MIÉRT LESZ MÁRIS VÉGE?![ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Kérem segítsen valaki, hogy mi annak a sorozatnak a címe, ami pár éve ment, 1 vagy 2 évad volt csak, egy űrhajón játszódott, és mindenkinek volt valami állandó és visszatérő látomása a hajón. Egy szőke csaj talán egy sírós csecsemőt látott mindig. Volt egy nagy terem, ahova az univerzum különböző pontjairól gyűjtöttek be intelligens, pulzáló, energia formájú életformákat. Volt valami piros bolygó is benne, ahol csak 7-8 percet lehetett kibírni űrruhában, de mégis lement valaki egy ilyen életformát felhozni a hajóra. Szenvedek már órák óta, mert kéne a címe, de nincs meg sehol: hiába írom be google-be, hogy space ship, meg űrhajós sci fi, meg exploring universe, meg top 100 sci-fi sorozat, stb., keresem IMDB-n, wiki-n, sorozatplaneten, mindent átnéztem már, de csak nincs meg!
Köszi előre is, ha valaki látta, vagy hallott róla és elmondja mi a címe!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #7177 üzenetére
Hat...beprobalhatod, de tippre nem fog neked sem tetszeni, nem veletlenul lett kasza.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TazLeacher
nagyúr
SOPILER
Nekem a legeslegvege nem tetszett, hogy a flottat belevezettek a napba. Miert, mi ertelme volt ennek? Valaki jott azzal, hogy a technologia elpusztitana az emeriseget, de konyorgom, igy is fejlodik a nep, egy ido utan ujra lesznek urhajok, gepek, cylonok./vagy mas cyborg szeru lenyek/
Szerintem teljesen jó volt. 2-300 év alatt kihal teljesen ezeknek a dolgoknak még az emléke is. Lesz később ilyen? Lesz. Több ezer év múlva. Nagyon jól volt megcsinálva, hogy nem avatkoztak bele a jelenlegi fejlődésbe. El kellett tüntetni a nyomokat.
A kepzeletbeli lenyek szerintem tulajdonkeppen angyalok voltak, ahogy tippre Kara is.
Na, ez volt rohadt nagy baromság.
Caprica hulladek lett,
Ezt nem értem. Mi az, hogy Caprica hulladék lett?
Egyedül a Blood & Chrome nem volt még meg, azon kívül minden.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #7172 üzenetére
SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT
A kepzeletbeli lenyek szerintem tulajdonkeppen angyalok voltak, ahogy tippre Kara is.
Nekem a legeslegvege nem tetszett, hogy a flottat belevezettek a napba. Miert, mi ertelme volt ennek? Valaki jott azzal, hogy a technologia elpusztitana az emeriseget, de konyorgom, igy is fejlodik a nep, egy ido utan ujra lesznek urhajok, gepek, cylonok./vagy mas cyborg szeru lenyek/
Plusz en hianyoltam a radioaktiv Fold temajat is, tul hamar leptek att rajta. Illetve szerintem kicsit sok volt a vallasi tema a sorozatban. Legalabbis nekem. De ettol fuggetlenul imadtam, kar hogy vege. Caprica hulladek lett, Blood&Chrome meg csak egy resz ugye...
The Plan film megvolt?
Live-Die-Respawn
-
Pipó
őstag
Nézem a Drót 4. évadát, egyelőre csak a harmadik részen vagyok túl. Ami feltűnt, hogy talán bűnügyi szempontból a leglassabban indul, illetve a kis suttyók szinkronhangja mennyire el van cseszve, illetve Gesztesi helyett is elég oda nem illő lett a szinkron. A felnőtt feketék stílusa, szinkronja mint a fehéreké, a fiatalok meg egytől-egyig szlengben, "négeresen" beszélnek. A felnőttek hol nőttek fel?
Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
TazLeacher
nagyúr
Battlestar Galactica (2004) - ZÁRÁS
Na, röviden szólva: kib*szott jó lett a vége. Összességében a sorozatot egy erős 7-esre értékelném, de a zárás az 9-es, és egyedül azért nem 10, mert volt ami nem tetszett, erről lentebb.
*******SPOILER***********
Anno említettem, hogy vannak már ötleteim a zárással kapcsolatban. Az eredeti ötletem az volt, hogy valamilyen formában az lesz a vége, hogy találkoznak "velünk", tehát a mai kor embereivel. De erre nem számítottam. Az utolsó részben még oda tudtak csapni egyet, és ez nagyon tetszett, ilyen egy jó befejezés. Nagyon tetszett. Ami viszont nem: ez az angyalos baromság. 4 évadon keresztül reménykedtem benne, hogy lesz valami normális magyarázat Baltar "látomásaira", de ez így nagyon sz@r volt, ráadásul azt végképp nem értettem, hogy Kara-t minek kellett belekeverni ebbe az egészbe. Az a nagy büdös helyzet, hogy ha Baltar látomásai, és Kara halála majd feltámadása kimaradt volna a sorozatból, semmi nem változott volna. Ha meg ragaszkodtak volna Baltar látomásaihoz, akkor egyszerűen a már felvetett "tudathasadásos", skizofrén dolog teljesen emészthető lett volna. De így nagy hülyeség volt, ahogy Kara halála is. Semmi értelme nem volt, semmi célt nem szolgált, kb. olyan volt, mint Bobby visszahozatala a Dallas-ban. A végén meg az eltűnése...LOL. Ráadásul Sam egyszer elszólta magát, hogy 8 Cylon van...ezzel sem kezdtek semmit, én végig azt hittem, hogy Kara a 8. Ez így hülyeség volt, belekavarodtak a saját csavarjaikba. Ami még tetszett a végében, azok a Flashback-ek. Ebből talán még egy kicsit ki lehetett volna hozni, akár +1 részt erre áldozni. Megnézni, hogy ki, hogy került oda, ahova. Így is érdekes volt, de a záráshoz közeledve, amikor már ismerem a karaktereket, szívesen nézek ilyeneket a "sorozat előtti" életükről.
*******SPOILER VÉGE***********
Összességében egy kellemes, jó sorozat volt, de sajnos sokszor unalmas betétekkel. Kimondottan gyenge kezdéssel (talán az egész első évad), de nagyon-nagyon jó befejezéssel. Újra nem nézném. Kíváncsi vagyok, hogy akiknek nem tetszett a vége, annak miért nem.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Egyébként az Entourage-ban Drama minden mozzanása hatalmas
Drama házában rendeznek egy bulit, és Drama + Turtle elmennek bevásárolni...
Turtle: 12 sült csirkeszárny. Úgy érted 12.000?
Drama: Nem, amennyit írtam, annyi. Vince-nek, imádja a csirkeszárnyat. A többiek meg ne hadonásszanak a sült csirkékkel!
Turtle: A többiek mit esznek?
Drama: Zellert, ott van a listán!
Turtle: Zellert??!!
Drama: Igen, és répát. -
-
hdman
őstag
Orange is the new black:
Nagyon jó weeds pótlék, 5. résznél tartok 3 nap alatt ( ez nálam nagy szó mostanában, alig van időm )
Sopron city :)
-
giigz
veterán
válasz GeneraL_XTX #7159 üzenetére
Az S05E01-08 már tavaly megvolt, utána 1 év szünet, és most pár napja jött az E09
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Namost ez lehet hülyén fog hangzani, de ez a Breaking Bad S05 mikor kezdett? Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, de létezik hogy úgy ment le kilenc rész az új évadból h észre se vettem??
-
gyuromoj
veterán
válasz ígyvanferi #7157 üzenetére
The Inbetweeners nem rossz, vannak benne jó részek. Ha végeztél vele, ajánlom a hozzá készült filmet is megtekintésre.
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ígyvanferi
addikt
válasz Viszlát #7150 üzenetére
Na, így utólag persze tudom is, hogy két változata van az Office-nak. Beszerzem a britet mindenesetre.
Köszönöm a többieknek a tippeket, IT-Crowd, Vicious, Miranda, ezeknek is utánajárok. Közben találtam egy The Inbetweeners címűt (ennek is van már amerikai verziója...), amolyan amerikai piteszerűség, kicsit fiatalabbak a srácok. Elég morbid, de szórakoztatónak ígérkezik. -
attiati
veterán
ezt nem is értem: A Viasat3 egy hétvége alatt lezavarja a Vikingeket
de azt legalább jó, hogy leadják
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Nem tudja valaki, mi van a Cleveland show fordításával? Már hónapok óta nics felirat az utolsó ~10 részhez...
-
bok92
addikt
-
törölt tag
válasz ígyvanferi #7145 üzenetére
Miranda, Vicious
-
Viszlát
addikt
válasz ígyvanferi #7148 üzenetére
Office brit változata nem egyenlő az amerikaival, bár ugyanúgy benne van abban is Ricky Gervais keze.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
kisgyerek85
senior tag
válasz ígyvanferi #7148 üzenetére
-
ígyvanferi
addikt
Nem jól fogalmaztam, úgy értettem a Waczak szállónál modernebb legyen. Inkább a 2000-es évekből.
Az 50-es listán is inkább régi sorozatok vannak, de azért végigbogarászom. PL. a My family érdekes lehet. Mintha ment is volna itthon tv-ben valamikor. Azt meg nem is tudtam, hogy az Office is brit. Eredeti nyelven adnom kéne neki még egy esélyt. -
bambano
titán
A bit of Fry and Laurie
Dilizsaruk (The Thin Blue Line).
Igenis Miniszter úr!
Igenis, Miniszterelnök úr!
ha régebbi is jó, akkor Majd a komornyik (Jeeves and Wooster)
Csengetett Mylord?[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
gyuromoj
veterán
Esetleg csemegézz innen:
The Top 50 British TV SitcomsPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
ígyvanferi
addikt
Tudnátok ajánlani újabb brit sitcomokat? Modernekre, de legalábbis modernebbekre gondolok, mint teszem azt a Fekete vipera vagy a Waczak szálló. Black books-ot, Couplings-et már láttam.
-
törölt tag
Ez a Longmire nem tűnik olyan nagy eresztésnek. Az első részt néztem meg, de azért valahol ilyenkor dönt az ember, hogy nézi-e a másodikat...
A promók jók, pörgősek, de a pilot kicsit unalmas volt, és marhára klisés. Megéri ezt folytatni vagy nézzem meg a másodikat és döntsek utána? -
Viszlát
addikt
-
feka007
veterán
válasz TazLeacher #7140 üzenetére
Tudom, hogy nem minden az imdb, nekem pl. a Game of Thrones totál egyszernézős, nem lettem a rabja..
Nekem a Lost óta a drámák tetszettek mindig is, emberfüggő, hogy kit, mi, mennyire fog meg[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
válasz feka007 #7137 üzenetére
Nem, tényleg nincsen, és valószínűleg nem is lesz rossz a vége, de nem ennyi lesz, tehát ezzel példálozni nem ildomos.
A kedvenc sorozatom 9,1-en áll, 103.000 user után.
De ami a legfontosabb:
Attól még sosem tetszett valami jobban, mert imdb-n x ponton áll. Ha szerintem nem volt jó, azon az sem fog változtatni, hogy 500.000 ember szerint 9-es...mint írtam, nem rossz, de sokszor rohadt unalmas. A 3 évad alatt nagyon ritkán volt úgy, hogy "izgultam", hogy mi lesz a következő részben. Voltak részek, amikor szinte semmi nem történik. Értem én, hogy alapvetően egy dráma, de akkor is sorozat, és akkor is több 10 óra, és sok benne az üresjárat.spammer: ezek a számok is elég jól mutatják, hogy az első 3 évad nem igazán robbant nagyot. Persze, legalább nem csökkent, ami már magában nagy teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ja meg:
1. évad premier: 1,4M
2. évad premier: 1,7M
3. évad premier: 1,9M
4. évad premier: 2,6M
5. évad premier: 2,9MMostani premier 5,9M
Azért nem semmi, lett "pár" új néző időközben
(#7138) mondomén Ez zseniális jelenet volt
[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
válasz TazLeacher #7136 üzenetére
Ez csak a tegnapi epizód, bro. 1 napja lehet értékelni. Azért egészében véve sincs gyenge értékelése.
Persze lehet mondani, hogy nem sokat jelent az imdb, de azért a legtöbben mégis csak ezen az oldalon értékelik, tehát jobb referencia ennél már nincs[ Szerkesztve ]
-
feka007
veterán
Nem tudom nektek mi jó, hogy unalmas meg balblabla, mert nem volt az, és imdb is jobban tudja
-
-
Jadro
veterán
válasz TazLeacher #7132 üzenetére
2x06 volt az utolsó amit megnéztem. Engem egyelőre nem kapott el annyira, de nem tettem le róla. Már csak azért is nézem tovább, mert annyira odavagytok érte.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
mondomén
őstag
De rohadt unalmas volt ez a BB nyitó rész. Már ott voltam, hogy végig tekerem. Utoljára az első évad untatott ennyire. Mondjuk Badger sztorija tetszett.
-
Viszlát
addikt
válasz Jhonny06 #7114 üzenetére
Breaking Bad SPOILER
Nem csak az, hogy idegesítő, hanem előre borítékolható. Harmadszor vagy negyedszer van olyan a történet során, hogy ki lehetne szállni, ráadásul nem is rosszul, de Jesse persze mindig ilyenkorra törik össze teljesen. Közben azért párszor visszakönyörögte, harcolta magát a bizniszbe, de most, hogy 5 millával otthagyhatná az egészet, hirtelen erkölcs meg lélek, nem lehet, mert vér tapad hozzá... Hiteltelen már számomra és egy kissé unalmas is.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
spammer
veterán
Na még egy kis BB, aki nem látta az új részt, az ne nézze meg, mert bár nem spoiler lényegében, de anélkül nincs értelme:
Badger's Star Trek Script [Animated]
És egy érdekes komment a videó alatt:
"Spock is Walt.
Kirk is Jesse.
Chekov is Todd.
Scottie is Lydia.
The blueberries are...
You know what the blueberries are."„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bambano
titán
sorozat-bugokat szoktatok emlegetni? most nézem a jag első dupla részét és érdekesek ezek a felszállások
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
spammer
veterán
BrBa 5x09 SPOILER (azért jelzem még )
"Pinkman nagyon szét van hullva, kicsit sok a szenvedése, ugy érzem, pillanatnyilag nem tudnak vele mit kezdeni az irók. Néha eléggé be tud depisedni a srác. Tuti nem egyszerű lelkileg egy ilyet elviselni."
Hát épp ez az, hogy lelkileg teljesen széthullott, hiszen meghalt 1 gyerek ott a vonatos balhénál, meg még azon kívül mennyi ember, vér tapad a kezükhöz, teljesen normális, hogy ilyen állapotban van. Inkább az lenne a hiteltelen és valótlan, ha másképp viselkedne. Nincs semmi baj az írókkal
-
xenom0rph
őstag
válasz kisgyerek85 #7120 üzenetére
SZPOJLÖR
Ricin, pontosabban. Amit Walt készített, hogy Jessie megölje Gus-t ,ezt tartotta a cigijének a végén ,stbstb
halahala
-
giigz
veterán
válasz kisgyerek85 #7120 üzenetére
SPOILER
Ha jól tudom, az egy méreg, amit korábban rakott oda.
-
kisgyerek85
senior tag
Első jelenetnél ahol leszedte a konnektor takaróját ott mit szedett ki?
-
hdman
őstag
Jó rész volt, az eleje beütött, szépen dolgozzák össze a már megvillantott "új gépkarabélyos" walt résszel. Pinkman nagyon szét van hullva, kicsit sok a szenvedése, ugy érzem, pillanatnyilag nem tudnak vele mit kezdeni az irók. Néha eléggé be tud depisedni a srác. Tuti nem egyszerű lelkileg egy ilyet elviselni.
Kíváncsi vagyok merre megyünk tovább, de az jó jel, hogy ez a rész sok szálnak megágyazott
A végső beszélgetésre azt hittem nem fog sor kerülni, de aztán WW visszafordult és one more thing Kicsit többre számítottam, de igy is adta a lényeget. Hankben is kavaroghatnak a gondolatok, ahogyan visszagondol és összerakja a nagy képet. Kíváncsi leszek mi lesz ezután a szerepe.
A végén Hanknek milyen hetyke parasztbajszai voltak
Jóóóóó lesz ez
[ Szerkesztve ]
-
hdman
őstag
Indul a Br Ba
-
spammer
veterán
Breaking Bad 5x09
Nem csalódtam. Mi lesz itt a végén?
SPOILER
Jesse nagyon kész van, ez a pénzdobálás már durva volt. De Walt és Jesse párbeszéde, illetve Walt és Hank Meglépték, azt hittem, hogy nem lesz, nem fordul vissza, de meglépték... Durva. Na meg a cold open, ütött!
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Terápia 2. évad, 2014 ősz!!?? Az sem mostanában lesz.
-
giigz
veterán
válasz Viszlát #7111 üzenetére
Igazad van, durranas nem történt, ilyen folytatasra lehetett szamitani, de ez legalább minőségi kivitelezésben volt.
Azért szerintem nem kell félni, lesz még itt izgalom, de így az első résznek szerintem ez eleg volt. Ha valami nagyot lőnek, akkor az lehet hogy a valosagtol tul elrugaszkodott lett volna, igy viszont a szint le lett hozva, es kesz.
Skylertol nekem is herotom van, az a nő valami katasztrofa
-
Viszlát
addikt
Breaking Bad S05E09: csak nekem van deja vu érzésem? Kíváncsi voltam, hogy tudnak-e újat húzni, de egyelőre úgy tűnik nem, ez egy olyan kör, amit már egyszer lefutottunk. Persze Hank hozzátesz azért, de az egész epizód már többször látott dolgokból állt.
Lehet írtam már, de Skylar White talán az egyetlen olyan fiktív karakter akinek minden megmozdulásától viszketni kezd a tenyerem....
-
feka007
veterán
Breaking Bad S05E09 - nem tudom szavakba önteni se, nem hiszem, hogy ennél a sorozatnál lesz valaha is jobb 10/10
Dexter S08E07 - Hannah eléggé feldobta ezt a részt, de továbbra folytatódik, ami már 3. rész óta megy szinte folyamatosan, hogy unom a részeket. Nem tetszik ez az évad, pedig ígéretesnek indult.. Utolsó évadként ebből sokkal többet is ki lehetne hozni. Azért bízom benne, hogy a befejezés még ütős lesz
[ Szerkesztve ]
-
xenom0rph
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest