Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- SkyShowtime
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már csak alig egy hónap.
Live-Die-Respawn
-
Ventur@
senior tag
Kedvenc Robot-unk alakítja Freddy Mercury-t a Bohemian Rhapsody című filmben. Nagyon durva, hogy mennyire hasonlít Freddy-re. A mozgás, a kinézet.... .
Bocs, hogy ide tettem be, de hát még is a kedvenc Robot-unk van benne .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Cheesus
senior tag
-
attiati
veterán
tudom, hogy ez itt felér egy flame-el, de szerintem egész nézhető a magyar Survivor S03.
[ Szerkesztve ]
-
Cheesus
senior tag
válasz jonnyjoker01 #36588 üzenetére
Az a vicc, hogy nekem a stablista elötti utolsó jelenetnél a zene beugrott, hogy hallottam már, viszont nem kapcsoltam össze Evil Morty-val a dolgot, és már csak a fényképekből derült ki, hogy mi a szitu. Néztem YT-on egy videót, amiben azt fejtegetik, hogy Rick miért viselkedik úgy, ahogy (most nem tudom sajnos megkeresni, de ha gondolod ha hazaértem átküldöm), és ott olyan mélységben boncolgatják a dolgokat, hogy én ilyeneket nem feltétlenül látok bele.
Az egyik ilyen pont Evil Morty-val kapcsolatos [ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
bAtt001
addikt
válasz jonnyjoker01 #36589 üzenetére
Végig szenvedtem az első részt hétvégén, minőségileg tényleg nem rossz, de nekem elég is volt, ez a bohócosdi már kezd sok lenni. Majd jövőre talán lesz más téma is.
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
jonnyjoker01
veterán
Gyerekek ez az AHS S07 nagyon erősen kezd. Eszméletlenül jó az első két rész eddig.
Üdv. Johnny
-
bobalazs
nagyúr
No egy újabb preacher évad ért véget.
-
Ragnar95
félisten
Bojack Horseman S04
Szinte végig tetszett az évad, megint ott volt a sok (többé-kevésbé) rejtett társadalomkritika, illetve a sztori is kifejezetten jó volt, 3nap alatt ledaráltam az évadot, pedig a Narcos is ott vár rám. Az évad elejének jót tett szerintem, hogy
. Az évadzáró is egész jól alakult, viszont az utolsó előtti rész nagyon nem tetszett, nem értem, minek kellett annyiBojacket nem láttuk, jó volt kicsit a Diane-Mr Peanutbutter szálra fókuszálni .flashback, főleg, hogy nagyon zavarosra volt megcsinálva az egész és nem igazán illett úgy hirtelen a sztoriba. Aztán a finálében valamennyire értelmet nyert a dolog, de akkor is sok volt szerintem az a rész Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mark!
őstag
apple tv 4k bemutatóján stranger things volt a mintakép
>
-
k-adi
nagyúr
válasz Komplikato #36579 üzenetére
Orville
A legtöbb poén benne volt ami a trailerben volt, de még így is elég gyenge lett a nyitó epizód... Még adok neki 1 esélyt..remélem jobb lesz, mert ez így egyenlőre kevéske lesz
-
Cheesus
senior tag
Rick and Morty
s03e07Nem mondom hogy minden átjött, amit el akart mesélni ebben a 20 percben, de az utolsó jelenet után kicsit letaglózva néztem a stáblistát
hogy az utána levő jelenet oldjon azért egy kicsit a feszültségen Lehet le kellene darálnom az elejétől, mert azért sokat felejt az ember az idő múlásával.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/csehla
-
Komplikato
veterán
The Orville S01E01
Nem volt rossz, szórakoztató volt, de valahogy többet vártam egy pilot résztől. Arra kíváncsi leszek, hogy a különböző részeket rendező arcok miatt észre lehet e venni bármi difit, mondjuk, hogy ezt teszem azt a Jonathan Frakes rendezte vagy sem. Ami érdekes volt még, hogy a trailerekben látott poénokból kettő volt valójában a filmben, összes többinél összevágtak dolgokat, amik ugyan viccesek voltak, de totál más módon.
A nyitó jelenet a tündi bündi Jatson család szerű világgal meg jó poén volt. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz tescodr #36534 üzenetére
Ott van a Netflixről az igen hosszú című OA sorozat, de az talán túl misztikus, túl drámai, túlságosan művész, cserébe némelyik epizód igen csak gyomor rúgás szintje. Mondjuk aki érti a rengeteg szimbólumot és utalást benne, az biztos jobban élvezi.
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Komplikato
veterán
válasz Ragnar95 #36576 üzenetére
Minden részt más más rendez, érdemes rápislogni a wikin kicsodák is, kb. mindenkinek volt köze Star Trek sorozatokhoz, van akinek még most is.
Az lesz a szégyen ha az ST Discovery gyengébb lesz ennél."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Ragnar95
félisten
The Orville S01E01
Egyelőre erősen Star Trek koppintás az egész sztori, poénoktól se estem hanyatt. Sokat kell még javulnia ennek ahhoz, hogy jó sorozat legyen belőle, meglátjuk hogy alakul a folytatás. Rossznak nem nevezném, bőven nézhető, főleg annak fényében, milyen kevés sci-fi sorozat van, de egyelőre nem sikerült az elvárt szintet sem megütnie.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz zoli03 #36574 üzenetére
Szerintem is lesz még konfrontáció a
, meg tuti lesz millió új ellenség, akikre nem is számítunk ha az eddigieket vesszük alapul Az elején valóban kicsit hirtelen vágtak bele az új témába, emlékeim szerint az előző évadokban jobban fel voltak vezetve az új szálak.görög hadihajóval Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz zoli03 #36568 üzenetére
Az a jelenet valóban nagyon gagyi lett, én is csak néztem, hogy ez mégis mi. Viszont ettől függetlenül a rész egészét nézve volt benne nem kevés akciójelenet, amik hozták az eddigi színvonalat szerintem.
A 4. rész valóban lehettek volna rövidebbek, főleg hogy eddig sosem láttunkflashbackjei .flashbackeket ilyen hosszan egyik szereplőről sem Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Janaboy
Topikgazda
Koszi mindeni, csak folytattam a Last shipet, majd meglatjuk.
Janaboy
-
brownus
veterán
megnéztünk két részt a white gold-ból, semmi extra, kuka
ellenben a lucifer, nagyon bejött, feelgood, könnyed sorozat, kurva jó zenékkel. kár, hogy csak egy évad van fent a netflixen... -
zoli03
őstag
válasz Ragnar95 #36562 üzenetére
Nekem néha olyan érzésem van, hogy kevesebb pénzből csinálják. Ha jól emlékszem, a 3. részben volt az a jelenet,
. Aztán a 4. részből egy csomó idő azzal ment, hogy aamikor robbantottak a barlangban, aztán leugrottak a szikláról, mögöttük meg ott volt a robbanás tüze. Na olyan gagyi CGI-t nem emlékszem, mikor láttam életemben .bedrogozott Slattery emlékeit mutogatták. Feleslegesen túlnyújtották azokat a részeket, eddig sokszor több akció volt egy részben, mint egy gyengébb akciófilmben, most meg tiszta unalmas, idegesítő lett emiatt ez az epizód -
Met
nagyúr
Peaky blinders
Végére értem, nem rossz de egyszer nézős, ha lesz fojtatás nézem.Into the badlands
Ezt három rész után töröltem.Nem jön be ez a kínai, ugribugri, kardozós, lassított mozgásos, láthatatlan kötéllel ugrálós stílus. Egy mozifilmben még elmegy de nekem ez sok volt. A sorozat a néhány évszázaddal későbbi jövőben játszódik nem azt mondom hogy lézerfegyvereket vártam de azért a kardoknál többre számítottam. "If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
rétisün
veterán
Fargo 3. évad.
most értem a végére.....kicsit talán gyengébbre sikerült, mint az első kettő, de azért a fargo hangulat megvolt ebben is.
viszont: valaki magyarázza el nekem (mert én úgy látszik nem figyeltem eléggé) ki volt az első jelenetben az a fickó, akit kihallgattak az NDK-ban? hogy függött össze ez az egésszel?war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Apollyon
Korrektor
válasz jonnyjoker01 #36564 üzenetére
Eddig két részt néztem meg, és valóban, nagyon ott van, eléggé kimaxolták a sztorit ... és ez az utolsó évad, úgyhogy nem is húzzák feleslegesen tovább
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
Janaboy
Topikgazda
Milyen a last ship 4. evad? Jol indult?
Nincs energiám elkezdeni..
Janaboy
-
törölt tag
Hali!
Az elmúlt 3-4 hónap a sok munka miatt kimaradt. Indult ebben az időszakban említésre méltó sorozat?
Shameless, 13 Reasons Why, iZombie, Santa Clarita Diet...ez csak pár, amit régebben néztem és szerettem.
Köszönöm. -
k-adi
nagyúr
Narcos season 3
Manapság már ritkaszámba mennek az olyan sorozatok, amelyek 3 évadon keresztül tudják tartani a színvonalat..szerencsére a Narcos ezek közé tartozik. Peña még mindig érdekes karakter, a sztori pedig szintén az volt, annak ellenére, hogy sok hasonlóság volt a korábbi évadhoz. Tetszett az is, hogy most kevésbé volt Javier a fókuszban, és több teret engedtek a többieknek. A kartellvezetőkre jó színészeket castingoltak, mindegyikkel meg voltam elégedve. A nők ebben az évadban a legszebbek, az akciójelenetek is mintha egy picit javultak volna, illetve a fényképezés is sokszor szuper volt, a légi felvételek is jók voltak, stb.. Tehát összességében nekem bejött ez az évad, várom a következőt.
-
brownus
veterán
válasz Janaboy #36545 üzenetére
persze.... utolsó részt néztem tegnap, de bealdutam a felénél. ma befejezem. amúgy szerintem nem kell keresni logikát, vagy valami értelmes átívelő sztorit. itt istenek játéka zajlik akik halálra sz.patják (szó szerint) az embert. vagy pont a p.nájával eszi meg....
aki olvasta a könyvet, mondja már el, hogy az is ilyen katyvasz??
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Légyszíves fejezzétek be ezt a személyeskedő stílust! Köszi
Janaboy
-
-
Ragnar95
félisten
Star Wars Rebels S03
Az eddigi legjobb évad volt ez a mostani szerintem, végre sikerült összefüggő sztorit összerakniuk az íróknak, a részeken belüli történetek sem voltak teljesen gagyik, lassan lehet felér a Clone Wars örökségéhez, bár még mindig van hova fejlődni.
Thrawn megjelenése jót tett nagyon a sorozatnak, messze jobb főgonosz szerintem, mint . Az űrcsaták is egyre jobbak, főleg azCallus volt sikerült szuperül. Cserébe mondjuk most párbajt nem láttunk túl komolyat, aévadzáróban lévő párbaj egy vicc volt például. Arra viszont kíváncsi leszek, hogy vezetik magyarázzák majd meg, hogyKenobi-Maul Luke az utolsó Jedi, kénytelen lennének megölni Kanaant és Ezrát is hogy bekapcsolódhasson a történet a filmekébe, bár az valósznűbb, hogy csak jóval korábban befejeződik a történet, mint hogy odáig eljutnánk. Bár akkor meg nem tudom, mikor említették meg Luke-ot egyáltalán. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
válasz Fitzgerald #36544 üzenetére
Tudod nagyon jól mit spoilereztél.
Azt, hogy: Tehát ebben az évadban"Kolumbia viszont ezzel az évaddal letudva, a következő évad már a mexikói kartellek körül fog bonyolódni" véget ér a főszál ami NEM EGYÉRTELMŰ.
(azt eddig is tudtuk,hogy Escobar nem lesz, nem is azon rúgózok ha nem esett volna le)
Legközelezebb inkább kérj meg egy modit hogy tegye spoilerek közé, mielőtt [moderálva] kommentelsz.Ja és a sorozat évadjáról lehet spoilermentesen is írni, pl. színészek teljesítménye, hangulat, zene, stb.... úgyhogy postázz inkább magadnak Fitzgerald
[ Módosította: Qru ]
-
titán
válasz Fitzgerald #36544 üzenetére
A spoiler gombnak az lenne a lényege, hogy aki még nem látta, ne tudjon meg semmi infót arról, amit majd látni fog. Ne abból indulj ki, hogy ha te már láttad, akkor mindenki látta.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Janaboy
Topikgazda
....
Janaboy
-
Fitzgerald
veterán
Na, mégis mit sikerült elspoilereznem? Azt amit nagyjából mindenki tud már egy éve, aki nézi a sorozatot? Gratulálok k-adi, postázom a nyereményedet.
Az évadról szándékosan nem írtam részletekbe menően, azt viszont tényleg nehéz lett volna spoiler mentesen.@Jhonny06
Kb. ugyanígy voltam vele, aztán alig tudtam abbahagyni, ez egy jó film/sorozat legjobb ismérve.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
basszus, azt mondtátok, hogy ez az american gods kitisztul a vége felé, tegnap megnéztem az ötödik részt is, de miafaszomtörténik? jó, nagyjából képben vagyok, meg tetszik, mert vizuálisan kegyetlen jó a sorozat, de... mifaszvan???
-
Jhonny06
veterán
válasz Fitzgerald #36536 üzenetére
Még csak az első részt láttam, de pozitív csalódás, egyáltalán nem hiányzik Escobar belőle. Féltem, hogy mi lesz, de sikerült megoldaniuk.
-
k-adi
nagyúr
válasz Fitzgerald #36536 üzenetére
Az évadról alig írtál, viszont sikerült egy jót spoilerezned. gratulálok Fitzgerald
-
Fitzgerald
veterán
Narcos Season 3
Most értem a végére. Nagyon jó lett a 3. évad, sokkal jobb mint amire számítottam. Escobar nélkül is tökéletesen megáll a sorozat két lábon.
Kolumbia viszont ezzel az évaddal letudva, a következő évad már a mexikói kartellek körül fog bonyolódni.
Aki követi a mexikói drogháborút az tudja, hogy Mexikó bőven több referencia anyagot szolgáltat manapság a narco-témához, mint Kolumbia, vagy bármely más latin-amerikai ország.
Aki nem, annak meg jó csemegézést a Bestgore-on.[ Módosította: CoolMan ]
-
-
-
Elkaszálták a sense8-et is,marha pipa lettem a netflixre.Az elmúlt évek legzseniálisabb sorozata aki nem ismeri annak bátran ajánlom a 2 évadot.2018 ban pedig lezárják egy 2 órás kiadással.Ha járna sorozatért oszkár díj ez tuti bezsebelné.Esetleg tudtok ajánlani valami olyan sorozatot ami misztikus de nem belezős vagy horror.Hasonlót a Heroes-hoz vagy a sense8-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
silicon az inkább amerikai és kezdő vállalkozó szempontú.
itc meg inkább angol helyzetkomikum kocka közegbe helyzeve.Egyikse tech követelményű, nem kell hozzá kockának lenni, hogy értsd. Ami ph-n ne legyen má gond.
Mindkettő nagyon jó, simán humor szeretőknek is maximálisan ajánlott.
il sole non sorge più ad Est!
-
bAtt001
addikt
-
rétisün
veterán
sztem közelebb van a TBBT-hez, mert inkább vígjáték, csak a fárasztó(bb) angol humorral.
(#36524) k-adi: silicon valley-ből egy évadot bírtam, és valahogy nem az maradt meg bennem, hogy hú de nagyokat nevettem közben (és nem, nem keverem a kontroll nélkül-el)
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
k-adi
nagyúr
válasz attiati #36520 üzenetére
Elég sok sorozatot láttam már (közel 3000 órát TVztem már a TVshow programom szerint és ahhoz még pár nagyon régit nem is adtam hozzá) így nehéz kiválasztani a kedvenceket, főleg úgy, hogy van amelyik jól indult de a végére szar lett
De hogy írjak is valamit, a mostaniak közül pl:
dráma, thriller, stb:
- htgawm
- narcos
- billions
- Deutschland 83 (ez akkor érdekes ha min. 30 éves vagy)
- House of Cards
- Black Mirror
- Homeland (az első pár évad)
- Prison Break (első 2 évad)
- Sherlock (a BBC féle)
- Lie to Mehumor:
- Brooklyn Nine-Nine
- IT Crowdvér, vér:
- Spartacus(ami dőlt betűs annak már vége)
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
amcsi Survivor-ból hol érdemes nekiállni?
Bőség zavara.
Alapból érdekelne, hogy ott hogyan indult az egész. De nem szeretem a régi műsorokat.magyar feliratot honnan vadásztok?
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
Marvel's The Defenders - Season 1
avagya 4 mini-sorozatból csináljunk egy közöset: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist mert önmagukban szarok és hátha együtt már elviselhetőek. Hát nem.
Daredevilnek mindkét évadja csak azért értékelhető, mert stílusos, érdekes főellensége van; viszont a többi sorozat már alapjaiban hasal el.Maga a The Defenders is egy gyenge próbálkozás a Netflixtől: szerencsére csak 8 részes, így nem nehéz végigszenvedni magunkat rajta, de saját tapasztalatból mondom, hogy nem éri meg.
Általában a netflixes sorozatok tetszenek nekem, de ez.. kritikán aluli volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Salvation
1x10
Lol, így alig pár résszel a vége előtt most még jobban összekevernek mindent
Kicsit sok lesz ez így az évad végére, főleg ha nem rendelik be a folytatást.. Az elnök meghal, Darius-t elmozdítják a pozíciójából, Zoe megbolondul és hackeresdi csapat srácával van (tényleg, ott is ki lehet a boss? ) Erre egy rosszfiú lesz az elnök, a meteroit kicsinálja az oroszokat stb... Live-Die-Respawn
-
petipetya
nagyúr
Egy újabb drámasorozat Észak-Angliai helyszínnel, melyben szexuálisan kizsákmányolt fiatal lányok sorsáról van szó. A Little Boy Blue, Broken, és Broadchurch után egyértelmű volt, hogy lecsapok rá.
"nincs rá lezsóidő"
-
Argos
őstag
válasz Janaboy #36509 üzenetére
Igen, az kellett volna. A legszomorúbb, hogy azon kell imádkozni, hogy ha már kaszálnak, legalább valamiképp - legtöbbször sután.. -, de legalább varrják el a történetek szálát.
A Killjoys-al még kivártam egyébként, hogy mi lesz a sorsa. Így valszeg' már csak akkor fogom ledarálni, ha kint van mind az öt évad. Ha, addig el nem felejtem.
...elmúlik...
-
Argos
őstag
válasz Janaboy #36504 üzenetére
Azt, csak arra írtam, hogy azok is syfy sorozatok.
KilljoysNekem még hátra van az s03 a DM-ből, de nagyon tetszett, már az első pár rész megvett kilóra. Piszok jók a karakterek - pláne a droid, azon feküdtem - meg a sztori is jó volt. Az meg iszonyat bosszant, hogy ezek szerint egy jó nagy kérdőjellel otthagyták a francba...
És oké, hogy esett a nézettség, de akkor is a második legnézettebb produktum volt a csatornánál. Látszik, hogy nem vagyok producer, nem értek én ehhez.(#36505) S e t h:
Írtam róla pár hónapja, érdekes kis űrlimonádénak néz ki.Plusz itt lesz még a fentebb már említett SG-O és a ST-D
(#36507) Vladi:
Igen, sajnos ez a tendencia. Bármilyen jó, tetszetős is egy alapötlet, manapság már nem nagyon fognak új sorozatok 5+ évadot megélni. Hacsak nem lesznek igazi blockbuster-ök.
Sokkal jobb lenne itt is alkalmazni a kevesebb néha több elvet. De, hát az biztos nem éri meg.[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Vladi
nagyúr
10+ éve ez megy. Anno a Jerichonak lett nagy visszhangja, telehordták mogyoróval a stúdió székházát.
azóta ez csak romlott.
(#36505) S e t h
Jah viccesnek tűnik. Én nézni fogom, bár nem szeretem az úrhajós témát.
De hátha nem fullad be hamar.[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
S e t h
nagyúr
Ez nekem kelleni fog.
[link]This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Fitzgerald
veterán
Narcos Season 3 Episode 1-2 Nincs Spoiler
Határozottan jól indult a harmadik évad Escobar meg Murphy nélkül is, bár az egyik új karakter azért eléggé emlékeztet Pablo-ra (Chepe Santacruz Londono).
Jó lesz ez vazze.
Van egy-két olyan jelenet, amit az ember önkéntelenül is egyfajta "Pablo vajon mit csinált volna egy ilyen helyzetben" felütéssel néz végig, és tök másra számít, mint ami végül történik.
Aztán rájöttem, hogy ez szándékos. Ezzel akarják kihangsúlyozni, hogy megváltozott a játék, ez már nem Pablo és a Medellín kartell. -
Argos
őstag
Hasalt a Killjoys is...
Bár, azt legalább lezárják még 2 évaddal.Nézettséget tekintve pláne "érdekes" a Dark Matter kasza.
(#36499) Ventur@:
Nagyon remélem, hogy a Star Trek sikeres lesz. Hátha egy ekkora franchise kicsit megdobja a sci-fi iránti keresletet/kínálatot.
Meg talán az SG-O is hozhat valamit. (Mondjuk felvezet egy rendes Stargate szériát! )[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest