Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
bambano
titán
Agents of shield S03E03: "
nagyon súlyosan röhögtem.teszek egy szívességet és nem árulom el senkinek, hogy egy apró ázsiai csaj szarrá vert"- mondja Mae, miközben három aléltan fekvő "nagyfiún" lépked át. Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
k-adi
nagyúr
Westworld Trailer (HBO) (ha még nem lett volna)
Úgy érzem ez igazán nagy durranás lesz ha ügyesek
-
titán
válasz moonlight115 #30959 üzenetére
Epp most fejeztem be az elso evadot, holnap folytatas. Nekem nagyon bejon a tortenet es a szereplok is.
-
gyuromoj
veterán
Az NBC elkaszálta a Grimm-et.
A Freeform elkaszálta a Pretty Little Liars-t.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
attiati
veterán
Nem gondoltam volna, hogy ez a The 100 ennyire jó sorozat lesz így a semmiből tök ismeretlenül előkerülve.
Mellette még a Daredevil, Vikings, Trónok harca volt jó.Van mostanában jó sorozat, amiből 1-2 évad lement már?
Mr Robot nem tetszik, Fargo s02-n és Narcos-on gondolkodom.
How to get away with a murderert megnéztemmég valami?
horror, krimi, sitcom nem az én műfajom
-
MODERÁTOR
The Night Of- lesz folytatás?
20 éve a Prohardveren
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A Keeping Up Appearances című sorozathoz keresek magyar feliratot. A BBC Prime-on ment néhány évvel ezelőtt magyar felirattal, ezért feltételezem, hogy valahol elérhető hozzá.
Tudnátok ajánlani olyan oldalakat, ahol esetleg rálelhetek ezekre? Sajnos a nagyobb magyar oldalakon nem jártam sikerrel, a torrentoldalakra meg semmilyen formában nincs feltöltve, ahol esetleg lenne hozzá mellékelve.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #30978 üzenetére
"az utolsó évadot már nem néztem meg"
Whaaa' ? Gyakorlatilag nincs is lezárva a 3. évad, a 4. évad az egyik szálon azt folytatja. Bár a másik szál (újabb ügy) elég gyengécske lett, de a folytatás és lezárás miatt érdemes megnézni, csak 6 rész.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Janaboy
Topikgazda
Elindult a Strain s03.
Janaboy
-
dokee78
félisten
The Night of évad záró.
Igazából le lett zárva,meg nem is.Lezárták,mert szabad lábon van Naz.
Viszont nem került kézre a tettes.
Lesz 2.évad,vagy ez ennyi volt?
Például lehetne a 2. évad cselekménye,hogyan kapják el az igazi tettest.
Összességében tetszett az egész évad,nem untam egyik részt sem.HBO és Netflix nem igazán hibázik.
BITBOYS A héten megnézem a Westworld filmet,bár a trailert alapján,mintha láttam volna már.
Más:
The killing sorozatot melyik filmhez lehetne hasonlítani?
Régebben bele kezdtem,de abba hagytam.
Most jó lenne újra elő kapni,ha jó jó nyomozós sorozat.[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
Egyszer fent, ...inkább lent-ről mi a vélemény?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
basaharc502
aktív tag
Stranger Things 6 rész után
Érdekes, de engem annyira nem vágott földhöz eddig a sorozat...simán nézős kategória, de valahogy nagyon nehezen veszem rá magam, hogy elindítsam a következő részt.Úgy is fogalmazhatnék, hogy nem elég izgalmas, érdekes, gyakorlatialg tudunk mindent..vagy nem? Na mind1 csak azért írtam ezt ide be, hogy a maradék 2 rész után megváltozik-e a véleményem
-
Ragnar95
félisten
The Last Ship S03E11
Elég szép meglepetéseket tartogattak számunkra a készítők. Izgalomból megint nem volt hiány és ezek után garantált, hogy az évad hátralévő részében sem fogunk unatkozni.Tex visszahozása pozitív meglepetés volt, de a végén Shaw húzása már nem annyira... Kíváncsi leszek, ebből a helyzetből hogy húzza ki Captain Chandler az országot. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dokee78
félisten
-
dokee78
félisten
Westworld (HBO) - felnőtteknek szóló előzetes
Érdemes előtte megnézni a filmet szerintetek? -
Nova96
őstag
A környezeteben mindenhol fojt a csapból a Rick and Morty .Mondom csak fogom élvezni egy kicsit , attól függetlenül, hogy talán rossz is.
És emberek ez a sorozat állat. Van benne hülyéskedés,komolyság és elgondolkodtatás is. És a legjobb nagyon élvezetes az egész. 1 nap alatt konkrétan letoltam úgy, hogy a mai nap hajnal 3 kor hagytam abba és most fejeztem be este.
s02 jövök.
Mindenkinek kell látnia szerintem. -
törölt tag
válasz Janaboy #30954 üzenetére
12 monkeys
A 2x10-ben volt, úgy emlékeztem, amikor '61-be mennek '57 helyett és megismerjük a különleges kislányt, aki felnőtt nőként a Tall Man-nel szokott együtt mutatkozni (nem emlékszem a nevére, vagy hogy volt-e neki olyan?).
De most visszanéztem, azt a részt, és nem láttam '33-at, lehet benéztem valamit vagy összekevertem vmivel. -
Black Dragon
addikt
Mr.Robot S02E08
Ha azt mondom szerintem nem történt most semmi extra, akkor valaki úgy is azt fogja rá mondani, hogy eddig sem, de én optimista vagyok, bízom benne, hogy az évad végére lesz valami történés, és megérte megnézni ezt az évadot. Ettől eltekintve az előző rész szerintem jobb volt, kezdtünk haladni valamerre, és végülis most is, csak számomra nem annyira jött be.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz Ragnar95 #30949 üzenetére
megnézem...
de nekem ez lapos, hogy húúúú, most lett egy időutazó gépünk, beleültetjük kapitánynak a doki útitársát, aki egy kék rendőrségi fülkével egyébként már végighaknizta a tér-idő kontinuumot, meg a szárnyas pasit Smallville-ből, de legyen már gizije is, meg egy Lindsay Lohan kinézetű verekedős csajt, plusz nyúlunk más sorozatokból is többé-kevésbé sikeres fickókat, nemcsak a börtönből.minden húsz percben van egy velős beköpés (
, aszta...).az öreg doki Elon Muskként mutatkozik be magának majd utána előveszik a nagy series making how-to-t, és mindent megcsinálnak, amit ki lehet másolni belőle. előre borítékolható ócska konfliktushelyzetek, stb. ebbe a filmkészítési metódusba bukott bele szerintem a Kontroll is.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Ragnar95
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
bambano
titán
ez a legends of tomorrow premier csak nekem nem tetszett?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
válasz Janaboy #30188 üzenetére
Most értem a végére.
Nekem ez nagyon-nagyon tetszett. Baromi jól alakították a sztorit is. Az pedig külön tetszett, hogy előző évados dolgokat vittek tovább + néha visszatértek néhány előző részben tett utaláshoz vagy történéshez.
Az utolsó rész kicsit összecsapottnak tűnt, főleg, hogy eddig csavarták aWitness kilétét. Azt lehet tudni miért csak 10 részes lesz a 3. évad? Utolsó évad lenne?
Kérdések:
A Witness kézzel írt papírján volt egy 1933-as dátum is, de ott még nem jártunk, az ki volt, Ramse?
Az utolsó percekben a Tall Man arról beszél, hogy 2 ember született az időn kívül. Az egyik a Witness maga, aki még meg sem született, de ki (lehet) a másik? -
oriic
HÁZIGAZDA
The Last Ship 3x10
Sejtettem hogy valami ilyesmi lesz, de agybajt kaptam volna ha ezt a hajós témát elhúzzák 3-4 részen keresztül.
Live-Die-Respawn
-
lemmy9
őstag
-
félisten
-
lemmy9
őstag
A Killjoys nagyon húgy?
Szerintem!
-
|AP|
veterán
a Fresh Meat 4. évadhoz nem készült egyáltalán magyar felirat?
-
törölt tag
Scream s02
az évad tetszett, jó volt, záró epizód annyira nem.
-
törölt tag
válasz spiky03 #30923 üzenetére
+ tepenzed: köszi az infót, ha jók az akciók, akkor lehet bepróbálom. Régen láttam már szórakoztató és/vagy agyatlan akciósorozatot.
(#30928) Janaboy: már csak pár rész van az 1. évadból. Nagyon kellemes meglepetés ez a sorozat. Mondjuk már az időutazás miatt is érdekelt, de a vírusos és a nyomozós sztori nagyon tetszik, majdnem olyan, mint egy kalandfilm.
-
parkr
őstag
válasz jonnyjoker01 #30929 üzenetére
csak 7381881738291873728290492816?
-
jonnyjoker01
veterán
Breaking Bad S1-5
Egy tökéletes sorozat tökéletesen felépítve. Nincs mit mondanom róla, zseniális volt, egyik kedvenc sorozatommá vált. Értékelésem: 7381881738291873728290492816/10.
Üdv. Johnny
-
gyuromoj
veterán
-
spammer
veterán
-
titán
válasz spammer #30895 üzenetére
Tegnap megneztem az elso ket reszt a sons of anarchy-bol. Nagyon tetszik, szimpatikusak a szereplok, mar kezdi az ember megszeretni oket, a motoros banda tagjait. Hetvegen folytatom!
BuffaloHood
moonlight115 Nikitat neztem imdb, mintha nem azonos lenne az alkotoja mint a 24-nek, de lehet, hogy rosszat nezek. Vegulis nem szamit, tenyleg jo sorozat?
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz #54715584 #30922 üzenetére
The Last ship
Szerintem nagyon jó és izgalmas sorozat, és nem utolsósorban eléggé akció dús.
Úgyhogy szerintem ne add fel, nézd csak szépen tovább.
Én tavaly daráltam le 2 v 3 nap alatt az első két évadot.Szerintem most is bevárom, hogy menjen le a teljes 3.évad és utána majd darálom ezt is.
Nekem bejött a sorozat.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
12 monkeys: Mennyire tartja a sorozat a színvonalat? Az első 4 részen vagyok túl, és tetszik, sőt, a 4. rész eléggé pörgős lett és szerencsére nem a bevett sémát követi a sorozat történésekben. Mennyire epizodikus jellegű a későbbiekben?
The Last Ship: Az első pár rész nekem túl bugyuta volt és borzasztó, viszont azt olvasom az utóbbi időben, hogy nagyon dicsérik, mert jó kis akciósorozat lett belőle. Ez így mennyire állja meg a helyét? Volt már több sorozat, ahol pár rész után magára találtak az alkotók és kinőtték magukat is.
Alias: Sok-sok éve már, hogy magyar ker csatornán láttam pár részt, viszont még mindig jóleső érzéssel gondolok vissza rá. Mennyire lehet jó ez a sorozat napjainkban? Érdekelne a sztori, hová szőtték tovább a történéseket. Viszont azt is tudom, hogy 10-15 éves alkotások már nem biztos, hogy megállják a helyüket már mai szemmel. Jó lett a sori 5 évada?
-
moonlight115
őstag
válasz GrooveHero #30911 üzenetére
A legjobb.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
tepenzed
őstag
Elkezdtem a híres The Wire sorozatot, kicsit lassacskán indul be, de nagyon feelinges
-
kisgyerek85
senior tag
válasz Atomantiii #30912 üzenetére
Magyarul: Aznap ejjel
-
dokee78
félisten
válasz Atomantiii #30912 üzenetére
Ez a címe amit írtál.
-
GrooveHero
addikt
válasz moonlight115 #30910 üzenetére
Köszi, jónak tűnik
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
moonlight115
őstag
válasz GrooveHero #30909 üzenetére
24
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Aliashoz hasonló sorozatot keresnék nővéreknek. Titkos ügynökös-akciós-lövöldözős. Mit tudnátok ajánlani? Preferált nem csak 1 évados, hanem valami hosszabb.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
gerii
addikt
The night of -ot 2 nap alatt ledaráltam, nem semmi, simán hozza a Wire színvonalát. Hétfőn vajon lezárják, vagy több évados lesz?
-
kentucky
őstag
Köszi mindenkinek, akkor izzítom a TV-t Most úgy is kell egy kis gondolatterelés.
-
spiky03
veterán
válasz kentucky #30901 üzenetére
Nem.
Az első évaddal kell kezdeni minden sorozatot.
Ez is összefügg, mint kb minden sorozat.
Vagyis vannak a későbbi évadokban utalások az előző évadokra, visszatérő karakterek.Úgyhogy én az elsővel kezdeném.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
kentucky
őstag
24-et melyik évadtól érdemes kezdeni? Az úgy jó, ha csak az újakat kezdem?
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok