Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Köszi.
Majd lesz időm próbálom.
Azért nem semmi hogy mára eljutottunk oda hogy a soulslikok nehezek csak és a mai fiatalok a jó grafikától el vannak ájulva egy átlagos játékmenet és gyönge kreativitás mellett.A PoP Warrior Within idején 2004 ben akkor érettségiztem ez nem így volt, ott tényleg hard fokozaton nehezek voltak a játékok, és amiben nem volt nejézségi szint az sem volt könnyű.
A sorozatból a The Two Thrones a kedvencem
Nekem az új TRek teljes verziói jóval könnyebbek voltak mint a régi Tomb Raiderek a Chronicig.
Az újakkal úgy haladtam mint kés a vajban, a régiekkel szenvedtem sokat.
Üdv: melega[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz Immolatiel #16 üzenetére
Nímand fejlesztőbrigád? Layers of Fear, Observer, Blair Witch, The Medium. Kicsit tájékozódj, mielőtt nekiállsz hülyeségeket írni. Az egyik kedvenc játékom a SH 2, de egy interaktív digitális szórakoztatóipari terméket összehasonlítani a világ legismertebb festményével akkora csúsztatás, hogy menten leszakad a plafon, de nem csak rád, arra is, aki a kommented olvassa. Javaslom Walter Benjamintól A műalkotás a technikai sokszorozhatóság korában című esszét. Majdnem 100 éve írták, de már akkor rávilágított arra paradigmaváltásra, ami neked még nem esett le.
#17melega:
Kompatibilitási módokban sem fut? GoG-on kaphatók a Prince-ek, úgyhogy futniuk kell, de a Silent Hill 4 is fent van. Ha egyik sem opció, emulátorral kiválóan elfutnak PC-n.[ Szerkesztve ]
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Krethx
aktív tag
Előrendeltem a PS Store-ban. Nagy kedvencem ez a játék. Pár évente előveszem és végigjátszom. Legyen az PS2/3 vagy Windows. Nagyon kíváncsi vagyok erre a Remake-re.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
melega
őstag
válasz Immolatiel #16 üzenetére
Nekem ez lesz életem első Silent hill játéka.
Próbáltam a régieket, de mivel olyan gépet vettem 2017 ben ami az Evil Within 2 és Shadow of War ajánlott gépigényének megfelel azok futottak is.
A Silent hill 1,2,3 nem nem ismerték fel a 6 magos 12 szálas procit amit a PoP The Two Thrones sem.
A másik nekem a Medium is tetszett a Bloomer teamtől.
Ezt nagyon várom, sokak szerint az első részt kellett volna megújítani.Amit még várok Elden ring Erdtree dlc elővéve,
Dragon Age Dreadwolf berendelve.
Most nyomtam az Originst vegig 3. ára, most a 2, utána a 3.
Az első részt még végig akarom nemes törppel és városi elffel nyomni a sorozat legjobb darabja.
GTA 6 ot várom.
Ami még érdekel Stalker 2 gépújításos, vag,y mrgvárom míg psre kiadják
és a június 8. ai gaming show[ Szerkesztve ]
-
Immolatiel
kezdő
Az eredeti (pontosabban: valódi) SH2 ékes példája annak, hogy egy videójáték is lehet művészeti alkotás, hozzányúlni kb. annyira volt értelmes dolog, mint ha valaki újrapingálná a Mona Lisát: csak károsítani lehet, csak elvenni belőle, maximum anyagilag érheti meg (és sajnos valószínűleg meg is fogja érni). Mivel már ezer helyen ezerszer leírták, hogy mi a baj ezzel a remake-kel meg úgy egyáltalán ezzel a nímand fejlesztőbrigáddal, akiknek teljes hülyeségükben odaadták (és a jöttmenteknek, akiknek köze nincs a Silent Hill világához, csak ráugranak mindenre, ami épp erősen reklámozott, azoknak úgyis falra hányt borsó lenne minden szó), én már csak annyit tennék hozzá, ami a legösztönszerűbben fakadt ki belőlem a videókat látva:
...tyű, de rohadt baromarcúak lettek a szereplők.
-
senior tag
Régen a 2-t abba kellett hagynom, mert nem volt bátorságom hozzá, talán majd most.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
melega
őstag
válasz Trust No One #11 üzenetére
Azt akartam írni, hogy spoiler szó alatt rakok fel videókat, a Silent hill 2 végigjátszásomról.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fura a csaj kicsit nekem. Tudjátok ki jut eszembe róla? Mary Lynn Rajskub
Live-Die-Respawn
-
melega
őstag
Nembaj a 2. ról is rakok majd fel videókat off ba spoiler alatt. A Resi 4 dlct még hanyagolom.
Jelenleg a Dragon Aget nyomom, 2 végigjátszás a kiegészítőkkel megvolt.
Jjöhet a 2.Az első részt ha lesz kedvem még nemes törppel, és városi elffel nyomom végig.
Eddig nemes hölggyel és pagony elffel nyomtam végig, modok nélkül nem ment volna úgy kb a játék feléig jutottam.Akkor majd nyomok róla videókat ha kijhétszottam egyik mániám off ba spoiler alatt.
-
veterán
Az első részt kellett volna remakelni elsőnek. Szerintem máig az a legjobb, legfélelmetesebb és legbetegebb rész.
-
GodGamer5
addikt
Ja nem volt farface.
Attól félek én is, hogy túlzottan a modern igényekre szabják, mert durván magasan van a léc az eredetinél, de még így sem tűnik rossznak, főleg a mai játékok színvonalához mérve."Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Scholes9
nagyúr
Jöhet. Ha jó lesz vesszük
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Silenzio
addikt
Hát a gameplay trailer alapján azért de. Olyan viszonyban áll az eredetivel, mint a RE2Make a Resident Evil 2-vel. Arra pl. nem emlékszem, hogy az eredetiben Fartface-nek hívta volna a kiscsaj Jamest. Nem is illik a karakteréhez. Valszeg nem b@sszák el annyira, mint a RE2 remake-et, de lesznek bajok.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Montanaxy
aktív tag
Rakhatták volna halloweenre már a megjelenést.
-
GodGamer5
addikt
Elég jónnak tűnik. A szereplők arcával viszont nagyon nem vagyok kibékülve. Angela felpuffadt feje kimondottan taszít, főleg a régihez képest. James-nek meg vékonyabb az arca mint az eredetinek.
Ilyet vártam. Ettől függetlenül nálam az év legjobban várt játéka. Ja és remélem nem változtatnak sokat a játékon.[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
- = Zk = -
félisten
naGGYon kiv leszek rá
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest