- Arch Linux
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Firefox
- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
Ha valami meg akarja venni, az ne most tegye, bevezetéskor a legmagasabb az ár. Lesz black friday, stb. Maradok az 1V 21:9 4k-nál. Nekem ez visszalépés. Nem vagyok üzemidő megszállott, nekem az 1V elég jó. Éppen a jobb felbontás és a karcsú arányok, egyedi design miatt vettem Sonyt. Ebből most 2-őt elvettek. A cikkíró elég zavarsan ír le dolgokat a beépített hangzásal kapcsolatban. Tudtommal semmi extra DAC-ot nem tette bele a Sony, mert akkor akkor azt nagy betűkkel kiírnák, mint annó az LG. A Qualcomm SOC beépített DAC-ját használják. Inkább további hangolásról lehet szó. A hangszórók frekvenciamenetéhez jobban hozzáhangolták a beállításokat. Kb EQ beállítás kategória, mint a HTC tette annó a Beats Audio beállításokkal. Esetleg egy másik Cirrus Logic erősítő chip-et tettek bele (ez nem DAC), de nem tartom valószínűnek. Inkább a korábbi 1V Cirrus chipjének beállítását finomították, meg a hangszórók rezonancia kamrájának geometiája is megváltozott, picit szélesebb lett, ezért faragtak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Vesztett egyéniségéből, de jobb lett a mobilpiac elit szegmensének japán különce.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Chieftec továbbra sem hanyagolja a klasszikus felépítésű házak piacát
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Arch Linux
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest