Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivaldi (böngésző)
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Vírusirtó topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Nem azzal van a baj,h tetszik vagy nem tetszik.Hanem azzal,h használhatatlan ha arra érzékeny vagy mert 20-30 perc után olyan migréned lesz,hogy kiesik egy fél nap mert csak fekszel az ágyban sötétben.Kinai gyártók megoldják sokkal olcsóbb modelleken és nem hiszem h drágább lenne miattuk így a telefon.Ez csak szimplán ignorancia.
-
tms+
aktív tag
válasz
moleculez #40 üzenetére
én is így vagyok vele: nem játszom a mobilom, a mindennapi dolgokat nagyon simán viszi, ugyanakkor kicsit erőigényesebb dolgoknál érezhető a Galaxym előnye (pl. alap videószerkesztés). engem is inkább az elv zavar, meg az, hogy hogy fogja bírni a 7 OS upgrade-t. mondjuk én addigra biztos nem ezt fogom használni.
-
tms+
aktív tag
válasz
viragdani01 #15 üzenetére
ebben egyetértünk
-
tms+
aktív tag
A portrémód szerintem tényleg nem az igazi a Pixelen, pedig régebben ők voltak az egyik legjobbak ebben is. Évek óta Samsungokat használok, ott pontosabb a portrénál a szeparáció. És néha kifejezetten ízléstelen elmosást produkál a Pixel, főleg ha színes led fények vannak háttérben (tapasztalat).
Viszont tény, hogy a Pixellel könnyebb mozgó dolgokról, kevesebb fényben jobb képet készíteni, mint a Samsunggal. És eleve jobbak is szerintem a Pixel képei. Ha fotózok, akkor én is inkább Pixellel teszem.
-
mhydas99
aktív tag
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
Azzal nincs baj, mivel automatikusan valtoztatja a frekvenciat, ezert adaptiv
csak nem 1-120 Hz kozott, nem LTPO.
-
7Heads Drago
veterán
A kijelzőteszt táblázat hibás. Adaptívnak mondja a sima 9 kijelzőjét, miközben meg leírják hogy fix 60, 120 hz.
-
Csepy
őstag
Komoly 2.1mm-es a különbség magasságban, szélességben 0.4mm, vastagságban pedig 0.1mm. Ezért az extra 2.1mm-ért viszont kapok egy kijelzőt, magasabb a szélességéhez képest (19.5:1 vs 20:1) és ami fontosabb, hogy maximális fényerőben 33%-kal erősebb a pixelben HDR esetén (2000 vs 3000 nit) és 50%-kal erősebb SDR tartalom esetén (1000 vs 2000 nit), ami ami ég és föld napfényben való használat közben. Inkább kérem az összehasonlíthatlanul jobb láthatóságú kijelzőt és az extra 2.1mm-es magasságot.
-
Csepy
őstag
512GB-os Pro-m van, nem a Samsung szállította bele az UFS háttértérat, hanem a Kioxia. A cikkben úgy van megfogalmazva, elég hibásan, mintha típusonként 1-1 beszállító lenne, de ez sosem így van, így itt sem. 4db 512GB-os Pro járt a kezeim között és volt 1 Hynix, 1 Micron és 2 Kioxia, tehát én pl nulla darab Sansung UFS chipes Pro-val nem találkoztam.
-
-
MrPetya19
addikt
Hát nekem csak az appok elvisznek 80-90 gigát. Bár ebben benne van a spotify sok letöltött zenével, meg sajnos a Onenote se bánik túl hatékonyan a tárhellyel. De ugye sokat levesz a rendszer is, mert van két partíció. A készüléken futó AI modellek tárhely igényeiről nem is beszélve.
Plusz már a középkategóriában is kezd alap lenni a 256. -
pszihó
aktív tag
Üdv ezen már android 15 fut?
-
Ijk
nagyúr
Sajnos nálam Google most elrúgta Pixel 4a-val a pöttyöst pedig szerettem a Pixeleket.
3a és 4a nagyon jók voltak, aztán elindultak a dizájn telefonok irányába ami nekem nem jön be. Fényes, csúszós ház, újaknak már az éles iphone dizájn, alapból tokba kell tenni mert anélkül megfoghatatlan. Matt, műanyag házas kicsi és könnyű telefonokat szeretem, ezért valószínúleg Xperia 10 VI-t veszek. -
K0vasz
aktív tag
hát ez szemből vetekszik a Pixel 3-mal meg annak az ormótlan notch-csával
hátul meg az a nagy kitüremkedés... nem akad be az ember zsebébe? viszont legalább középen van, és az asztalon nem billeg a telefon
-
Atee94
tag
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Viszont elindultak egy úton, ami az Apple-t is elég nagy magasságba emelte később. Saját hardverre saját szoftver.
Mondjuk jelenleg a Google nem kicsit le van maradva cpu-gpu terén, de mindennapi használatba ad már annyit, hogy fluid legyen a rendszer.
Biztonság terén meg az M2 titan chippel még a Samsung Knox biztonsági megoldását is felülmúlja.
Viszont az ultra alacsony pwm-es kijelzőért, és a flagshipes árazásért egy két marketingesnek és tervezőmérnöknek keserűsós kávét adnék reggelire. -
citkar
addikt
válasz
viragdani01 #21 üzenetére
Hát, mindennek ellenére nem bánom, hogy a pro modellből van több méretű tárhellyel rendelkező változat, hisz ha csak 20 ezerrel olcsóbban vehetem meg a kisebbet, nekem megéri, mert minek fizessek valamiért, amit nem használok. Szerintem pont jó, hogy többféle változat van, mindenki azt veheti meg, amelyik megfelelő számára.
-
K82
őstag
válasz
janeszgol #20 üzenetére
Szólj ha rossz a szemem, de az óra és az ikonok pont a sáv közepén vannak: a kamerával egy vonalban, egyforma távolságra a sáv aljától és tetejétől. Azt hiszem ezt hívhatjuk szimmetrikusnak...
Ilyen volt egyébként, de nem ezt fikáztad.
Tetszik nem tetszik, ez van, nem kell megvenni. -
batai15
félisten
Az a fránya tensor chip...
Pedig kívánatos lenne egy pixel modell . -
nozs23
addikt
válasz
tomboy0013 #23 üzenetére
Kicsit csiszolhatnanak rajta. Nagyobb, mint egy i16P, pedig az 6.3-as.
-
janeszgol
félisten
Rengeteg Samsung is e körül villog. 240-250 Hz. Szerintem az emberek többsége hozzászokott már, de ki tudja. Sokan panaszkodnak fejfájásra, amit az időjárásra fognak vagy valami másra.
Engem nem zavar már, de hozzá kellett szokni, mert az elején (A7 2018) okozott panaszt. Az A3 2017-el nem volt ilyen gondom, mert bár az is 250 Hz-en villog, de nagyon alacsony amplitúdóval, míg az A7 2018-ban akkora kilengés van. mint ide (Bp.) Debrecen. -
mQWeXgsf
aktív tag
A szemgyilkos, 240 Hz-en vibráló PWM-es kijelző vállalhatatlan egy 300-400 ezres telónál, erről miért nem esik szó a tesztben...?
-
tomboy0013
veterán
Jó teló ez a 9 Pro, remélem megmaradnak a következő generáciok is ebben a méretben is.
-
moleculez
veterán
válasz
MikeWazowski #2 üzenetére
Szintén
Bár inkább akkor Pixel Fold, ha már platformot váltok legyen valami egzotikus géppel
Annyi, hogy az Apple Watch köt -
viragdani01
HÁZIGAZDA
Nem az a gond, hogy mindenki feltöltené a 128 GB-ot (nekem is 50,55 GB foglalt és elég sok nagy felbontású zene van mentve), hanem az, hogy 300 000+ forintos áron nem alapvetés a nagyobb tárhely egy nevéből következtethetően profi felhasználásra is szánt eszköznél olyan funkciókkal, mint például a 8K vagy LOG videó. Főleg úgy, hogy ezt a 128 GB-os - pardon my french - szarrágást azok a gyártók csinálják, akik hatalmas volumenben adnak el telefont, szóval valószínűleg nagyobb mozgásterük van alkudni, amikor a tárolók beszállítóival egyeztetnek árat.
Most van kb. 76 GB szabadon a telefonomon, féléves a telefon. Több évre tervezek vele alapvetően én is, ha évente egyszer elmegyek egy hétre valahova nyaralni, ahol tegyük fel videót forgatok a mobillal 4K-ban, hogy megmutassam a családnak otthon és 1 óra nyersanyag készül, az mindig 20-22 GB, és akkor mellé még nem számoltam fotókkal és egyéb adatokkal. Személy szerint időnként átnézek, lementek, törlök én is, de ha nem családi videókról van szó, hanem mondjuk a Mobilarénás YouTube csatornára veszünk fel, akkor 4K videókkal simán feltölthető a telefon 128 GB-ja az MWC vagy IFA egy napja alatt is. -
janeszgol
félisten
Azok az egy magos teljesítmények. Mintha az S21-et látnám. 4 éves teljesítmény. Biztosan időtálló lesz.
Nesze neked 8 év frissítés vagy mennyi. -
ParmaBoy
junior tag
Erre a cikkre nem számítottam, hogy még jön, köszi!
-
citkar
addikt
válasz
viragdani01 #15 üzenetére
Lehet kisebbség vagyok, de pl nekem a 3 éve meglévő 256 GB-s telefonomon most 53GB-t használok. Igaz tavaly egyszer lementettem és letöröltem a képeket és a videókat, de azzal együtt sem érném el a 100 GB-t. Rá kellett jönnöm, hogy pont nekem gyártanak pro modelleket 128 GB tárhellyel. Mostanság nézegettem a Pixeleket, bár én a 210-220 ezres 8 pro-t néztem ki, csak hiába öreg a mostani Oppo-m, sajnálom lecserélni.
-
i400
senior tag
válasz
A HTC eltűnése után én is így vagyok ezzel!
-
tms+
aktív tag
"Az más kérdés, hogy Pro jelzéssel ellátott telefont nem szabadna 128 GB-os tárolóval piacra dobni szerkesztőségi álláspontunk szerint. Sem a Google-nek, sem az Apple-nek, sem a Samsungnak..."
A Samsungnak nincs Pro modellje 128 GB-tal.
-
hdavid1
tag
Ilyen vastag az állapotsáv a kijelző tetején a Pixeleknél?
Ez nagyon csúnya, akkora mint egy Dynamic Islandos iPhone-on.
-
Essien
aktív tag
Lehet hogy a portré nem az igazi(nekem nem is fontos) , de ezzel legalább tudok a gyerekekről mozgás közben nem tökéletes megvilágitásnál használható képet csinálni. Előtte sokáig használtam Samsung S szeriát volt kitérő iphone-ra ,xiaomira a felső kategóriából. Viszont a pixel az ami szinte minden helyzetben elfogadható képet készít számomra és a mozgó gyerek nem úgy néz ki mintha ecsettel lenne festve. Biztos nem tökèletesek a kèpek de legalább nem kell 10-ból 7-et kitörölni mint a többi márkánál.
-
zzola
titán
válasz
Én is. Bár először le kellene tesztelni, milyen egy Pixel multimedia képessége. S. S24-et azért dobtam, mert gyalázatos volt a beszédhang minősége egy iPhone-hoz képest.
-
nozs23
addikt
A kamerakirály Pixel: link
-
MikeWazowski
veterán
Ha egyszer visszatérnék androidra max pixel-t vennék. Mivel nincs más számomra...
-
Nagyon szerettem a Pixel 9 Prot és a basic android is nagyon kellemes szerintem.
Legjobb haptikus visszajelzése van amivel eddig találkoztam telefonban.
Mindennek ellenére mégis vissza "kellett" jönnöm az almára, mert az órák terén egyik droidos sem tudja megközelíteni számomra azt amit az Apple Watch...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszatérünk kicsit a tavaly októbertől itthon is elérhető Pixel telefonokhoz, és górcső alá vesszük a két kisebb modellt. Nem csak a kamera a különbség.
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest